Αλβανικό πακέτο "Tring TV"

Re: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

βεβαια και τα εχει τα δικαιωματα της πρεμιερ λιγκ η συμφωνια που εχει κανει ειναι για τρια χρονια φετος και αλλα 2 χρονια.επισις δοιχνει κανονικα τα πλει οφ και τα 2 παιχνιδια σημερα ζωντανα μεσα απο το tring sport.οσο για το liveonsat μην το εμπιστευεστε απολυτα διοτι εχει χασει πολλη απο την αξιοπιστια του δεν ειναι οπως παλια.

Απάντηση: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Mήπως θα μπορούσε κάποιος να ανεβάσει ένα μικρό κλιπάκι από κάποιο ματς για να ξέρουμε ακριβώς για τι ποιότητα εικόνας πρόκειται;

η ποιοτητα ειναι πολυ κακη(ειναι στα επιπεδα του αναλογικου supersport, οποτε σε lcd ειναι κακη σε crt δεν παρατηρεις τπτ) αλλα πολυ καλη για την τιμη του εχει ελληνικη περιγραφη με 2-3 sec κιαθυστερηση αλλα συνηθιζεται το κακο θα ηταν το αντιθετο

α του χρόνου μας βλέπω να πηγαίνουμε αλβανία!

Last edited:

Αν δείχνει και την νέα χρονιά και μάλιστα με ελληνική περιγραφή είναι όντως πολύ καλή ευκαϊρία το πακέτο αυτό!

μια χαρα θα ειναι:a0210:

Εγω εκανα μια ερωτηση αν δειχνει κ την επομενη σεζον ελληνικο πρωταθλημα κ μου απαντησε ο gabkon στις 28/4 συγκεκριμενα φαινεται αλλωστε αν δειτε τα προηγουμενα ποστ οτι εχει κ την επομενη σεζον τα δικαιωματα η τρινκ για την σουπερ λιγκ εγω την αλλη εβδομαδα θα ανανεωσω για 1 χρονο ακομη γτ συν τοις αλλοις εχει κ πρεμιερ λιγκ.

Η τιμή του πακέτου είναι χώμα για αυτό που μας ενδειαφέρει....

Έμαθα για 70 ευρώ ο χρόνος και 20 για την κάρτα!!!
Αληθεύει?

είναι όντως έτσι?έχουμε 1 λινκ?

Παίδες προσοχή, έχουν βγάλει ανακοίνωση στο site τους ότι από την Τρίτη (17/5) αλλάζει η πολικότητα στη βασική τους συχνότητα 11283 (27500) και από Οριζόντια γίνεται Κάθετη. Δεν την κατέχω τη γλώσσα αλλά λογικά από τα τεχνικά συμφραζόμενα νομίζω ότι αυτό γράφει…
http://www.tring.tv/1334-njoftim.html

Μάλλον εξοικονομούν χώρο για κάποιο νέο transponder για να προσθέσουν τα καινούρια τους κανάλια από τον Ιούνιο…

γεια σας εχω ενα προβλημα ανανεωσα προχτες την συνδρομη μου για εναν χρονο ακομη αλλαξα την πολικοτητα απο οριζοντια σε καθετη (ετσι λεει το προηγουμενο ποστ)εκανα rescan επισα τα καναλια αλλα το tring sport news δεν εχει αλβανικο ηχο οπως πριν αλλα τραγουδια απο καποιο ραδιο κ δεν δειχνει τo παιχνιδι σε ολοκληρη εικονα συν τοις αλλοις μπηκα στο προγραμμα τους κ ειδα κ νεο αθλητικο καναλι που δειχνει τα πλειοφ σημερα http://www.tring.tv/2-guida-tv.html το οποιο δεν πιανω,μηπως ξερει καποιος τι γινετε?

ακυρο το προηγουμενο ποστ που κανα τελικα ολα καλα ειδα τα ματς κανονικα!!!

150 ευρώ για ετήσια συνδρομή.
στην τιμή περιλαμβάνεται η κάρτα και ο δέκτης όχι hd.

παιδιά το tring sports θα καλύψει και την νέα σεζον 2011-2012 και μέχρι πότε θα έχει τα δικαιώματα της super league?Επίσης έχει και ελληνικό ήχο?Παρακαλώ απαντήστε μου άμεσα γιατι έχω άτομο στην Αλβανία και περιμένει το δικό μου οκ για να την φέρει.Σας ευχαριστώ