Αλβανικό πακέτο "Tring TV"

Re: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

εγω εκανα ανανεωση πριν 20 μερες για εναν χρονο με 110 ευρω

εγω εκανα ανανεωση πριν 20 μερες για εναν χρονο με 110 ευρω
Να σε ρωτήσω,όταν δείχνει αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος,δείχνει δεξια στην οθόνη αποτελέσματα αγώνων και τον αγώνα σε μικρότερο παράθυρο?

ή δείχνει κανονικά τον αγώνα σε Full screen?

Απάντηση: Το ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου στο tring sport

Σε πλήρη οθόνη τον δείχνει (έχω δει αρκετά ματς σε φίλο μου).

Φιλε ee4649 τους αγωνες τους δειχνει κανονικα σε πληρη οθονη κ ελληνικο ηχο(με μικρη καθυστερηση) αυτο που λες εσυ ειναι οταν δεν δειχνει καποιον αγωνα ζωντανα κανει ανασκοπηση σε ματς που προηγηθηκαν κ αριστερα δειχνει σε ενα παραθυρο το παιχνιδι κ δεξια προγραμμα αγωνων κ βαθμολογιες.

Φιλε ee4649 τους αγωνες τους δειχνει κανονικα σε πληρη οθονη κ ελληνικο ηχο(με μικρη καθυστερηση) αυτο που λες εσυ ειναι οταν δεν δειχνει καποιον αγωνα ζωντανα κανει ανασκοπηση σε ματς που προηγηθηκαν κ αριστερα δειχνει σε ενα παραθυρο το παιχνιδι κ δεξια προγραμμα αγωνων κ βαθμολογιες.
Α μάλιστα κατάλαβα...η εικόνα όμως σε αυτό που σου λέω εγώ,όταν δηλ δείχνει μαγνητοσκόπηση έναν αγώνα και δεξιά δείχνει προγραμμα αγωνων κ βαθμολογιες από ότι είδα είναι χάλια,έτσι είναι κ ο κανονικός live αγώνας όταν δείχνει σε πλήρη οθόνη? ή έχει καλύτερη εικόνα?

Η εικονα της tring δεν ειναι κ τοσο καλη με πολλα πιξελιασματα (λογω του δορυφορου eutelsat) εγω παντως σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος λογω της τιμης του πακετου κ οχι τοσο για την εικονα για αυτο ανανεωσα για εναν χρονο ακομη αλλα ο σκοπος αγιαζει τα μεσα τωρα τα συμπερασματα δικα σου.

Ότι πληρώνεις παίρνεις. :)

Γεια σας παιδια! Ξερει καποιος αν ο δεκτης MVision HD-200 παιζει την αλβανικη καρτα tring?
Κανονικότατα....

Υπαρχει καποιο αθηναϊκο καταστημα με φυσικη εδρα (οχι ηλεκτρονικο δηλαδη) που να διαθετει καρτες Tring?

Δεχομαι και PM για να μη θεωρηθει διαφημιση, ευχαριστω

Πήρα το tring τον Δεκέμβριο σε προσφορά, το Φουλ πακέτο μαζί με ένα δέκτη 140 ευρώ. Ακούω απο τότε για δεύτερη συχνότητα, για High Definition αλλά τίποτα δεν βλέπω να γίνεται. Η εικόνα του σε 40αρα sony full hd 4ετίας είναι η χειρότερη που έχω δει σε δορυφορικό πακέτο. Δεν το λέω για να αποτρέψω κάποιον να το αγοράσει. Άλλωστε όπως είπε ένας φίλος ποιο πάνω οτι πληρώσεις παίρνες. Όταν το αγόρασα ήξερα πάνω-κάτω οτι δεν είχε καλή εικόνα. Περίμενα όμως μια βελτίωση στην εικόνα. Σε λίγες ημέρες αρχίζει η Premiere League και δεν βλέπω να έχει γίνει τίποτα. Πάλι θα τρελαθούμε στο "πιξέλιασμα".

φιλε goudzos μη περιμενεις βελτιωση εικονας εγω ανανεωσα για δευτερο χρονο τον μαρτιο ξερωντας οτι δεν θα χω τελεια εικονα σε 42' philips lcd αλλα βλεπεις ειναι οικονομικο το πακετο σε σχεση με αλλα πακετα κ αναγκαστικα τρινκ κ παλι τρινκ!Θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος γτ στη σελιδα της τρινκ δεν δειχνει τπτ για το προγραμμα των καναλιων? (http://www.tring.tv/v3/2-guida-tv.html)

Το ξέρω ότι είναι οικονομικό αλλά όταν βλέπω 2 χρόνια ποδόσφαιρο απο το άλλο Αλβανικό πακέτο το DIGITALB σε High Definition δύσκολα μετά να δω απο το Tring. Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το Δεκέμβριο που λήγει η συνδρομή μου, δεν με βλέπω να ξαναβάζω Tring.

Σήμερα πάντως στη συχνότητα του πακέτου έχουν προστεθεί τα κανάλια tring sport 2, 3 & 4 χωρίς ακόμη να εκπέμπουν πρόγραμμα. Αυτή τη στιγμή η συχνότητα "κουβαλάει" 24 κανάλια!

Τους αδικεί τους αλβανούς αυτός ο άθλιος δορυφόρος. Περιμένουν τόσο καιρό αυτή την περιβόητη δεύτερη συχνότητα, αλλά δεν προχωράει. Αν κ όποτε την πάρουν, θα ξεκινήσει κ το hd. Με την προσχώρηση κ του ολυμπιακού στη συνδρομητική, πιστεύω θ αποτελέσει καλή λύση.

Αχ, πόσος κόσμος την περιμένει αυτή τη δεύτερη συχνότητα...

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. τη σούπερ λίγκα την έχει το tring?