Alcatraz [Fox]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Alcatraz

Αν δεν ηταν η .......

...... πορτα που ανοιξαν στο τελος με την τριπλη κλειδαρια και ποιος ξερει που οδηγει θα μιλουσαμε για το χειροτερο επεισοδιο εως τωρα. Πιθανοτατα ειναι μια πορτα που κρυβει και μερος του μυστικου για το ταξιδι στον χρονο εξ'ου και τα κλειδια με σημερινη τεχνολογια κοπης.
Πιθανον να ειναι και η ιδια ενα ειδος χρονομηχανης.

Αυτό ήταν που μου έφερε το Lost στο μυαλό. Βράχια, βαριές πόρτες, μυστήρια φώτα....Περίμενα να βγει ο Linus απο την πόρτα

Κανα κινημα για να σκοτωσουν τους δυο νεαρους πρωταγωνιστες και να μεινει μονο ο Σαμ Νιλ δεν υπαρχει να γραφτω ?

Εγω γιατί περιμένω κάποια στιγμη να μας βγάλουν τους doppelganger τους, όπως στο Fringe; Διπλή η χαρα!

Απάντηση: Re: Alcatraz

Εεμ δεν έχουν τίποτε άλλο καινούργιο ....μόνο αυτό μένει γιατί βλέπω πολύ τεχνολογία προηγμένη αν κρινω από τα καινούργια κελιά

Απάντηση: Alcatraz

Συνεχιζει να...μην μου αρεσει!

Ποση ειναι η διαρκεια του 4ου; κοβεταια αποτομα μολις ανοιγει τη τρις κλειδωμενη πορτα ο δ/ντης ή συνεχιζει;

Αν δεν ηταν η .......

...... πορτα που ανοιξαν στο τελος με την τριπλη κλειδαρια και ποιος ξερει που οδηγει θα μιλουσαμε για το χειροτερο επεισοδιο εως τωρα. Πιθανοτατα ειναι μια πορτα που κρυβει και μερος του μυστικου για το ταξιδι στον χρονο εξ'ου και τα κλειδια με σημερινη τεχνολογια κοπης.
Πιθανον να ειναι και η ιδια ενα ειδος χρονομηχανης.

Κανα κινημα για να σκοτωσουν τους δυο νεαρους πρωταγωνιστες και να μεινει μονο ο Σαμ Νιλ δεν υπαρχει να γραφτω ?

Από εκεί να καταλάβεις ότι ακόμα και οι δημιουργοί ξέρουν τις αρλούμπες που γράφουν (αντιγράφουν) και το σώζουν την τελευταία στιγμή για να κρατήσουν,όπως και στο Lost,την αγωνία.

Last edited:

Και η τηλεθέαση απο την δίωρη πρεμιέρα που ξεκίνησε με 9,96 εκατομμύρια
στο τρίτο έπεσε στα στα 8,95 και στο τέταρτο 8,44.

βαρεμος οντως αν κ οταν το ξεκινησα ημουν ενθουσιασμενος!! ευτυχως κ αυτο το κλειδι στο τελος κ εσωσε λιγο τα προσχηματα αν κ φοβαμαι μη τους γυρισει μπουμερανκ στο αλλο επεισοδιο αν βγει μαπα η κουρτινα!!! λογικα δε τους βλεπω να το αποκαλυπτουν τοσο γρηγορα γιατι μετα θα πεσουν στα 3 ...... εκατομμυρια. Για να δουμε!!

Απάντηση: Alcatraz

Τη βλέπω και εγώ τη σειρά,χωρίς όμως να με εντυπωσιάζει.
Ωραίο προσωπάκι η πρωταγωνίστρια, απο την άλλη πλευρά όμως, δε βλέπεται.

Είναι στο 5ο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι πάει καλά.....πραγματικά δεν ξέρω τι θα παίξει με αυτή τη σειρά στο μέλλον,αλλά σίγουρα δεν μπορώ να πω είναι κάτι καινούργιο.

Αλλαξα γνωμη.

Ας σκοτωσουν τον Σαμ Νιλ για να μπορεσω να σταματησω την σειρα.

Ζω για το παρτυ γενεθλιων που θα κανουν στην ξανθια ο Ρευ με τον Μαντσεν σε κλιμα οικογενειακης συγκινησης. Μιλαμε για δραμα οχι αστεια.

Last edited:

Αλλο ενα επεισοδιο μπουρδαρα ( εκ του μπουχαρα)

Εχει στην πρωτη σκηνη τον δολοφονο στο ψηλα τα χερια σημαδευοντας τον και τον αφηνει να σκυψει να βγαλει μια ναρκη!! που δεν ειναι και πουπουλο να την οπλισει και να της την πεταξει και αντι να τον πυροβολησει τον ......χαζευει.

Ενταξει φερτε την Torv οταν τελειωσει το FRINGE δεν την αντεχω και υποκριτικα αλλα και σαν χαρακτηρα.....

Τελικα ολα τα επεισοδια ετσι θα ειναι. Αοσμα αγευστα αλλα στο τελος θα πετανε ενα καροτο .Αν στο τελος εχουν και αυτοι ...φελλο θα παω στο Αμερικα να τον πνιξω τον JJ.

Λύσαξες πάλι:flipout::flipout::flipout::flipout: όντως έτσι είναι .Απλά μωρέ ήθελε να δείξει πόσο καλός είναι στο bowling .....
Σημείο κλειδί η ερωμένη.....

Αλλο ενα επεισοδιο μπουρδαρα ( εκ του μπουχαρα)

Εχει στην πρωτη σκηνη τον δολοφονο στο ψηλα τα χερια σημαδευοντας τον και τον αφηνει να σκυψει να βγαλει μια ναρκη!! που δεν ειναι και πουπουλο να την οπλισει και να της την πεταξει και αντι να τον πυροβολησει τον ......χαζευει.

Ενταξει φερτε την Torv οταν τελειωσει το FRINGE δεν την αντεχω και υποκριτικα αλλα και σαν χαρακτηρα.....

Τελικα ολα τα επεισοδια ετσι θα ειναι. Αοσμα αγευστα αλλα στο τελος θα πετανε ενα καροτο .Αν στο τελος εχουν και αυτοι ...φελλο θα παω στο Αμερικα να τον πνιξω τον JJ.
εμ τα έλεγα εγώ
κάθε φορά που την βλέπω (την πρωταγωνίστρια εννοώ) βάζω τα γέλια απορώ πως την επέλεξαν

Είδα τα πρώτα δύο επεισόδια και τα βρήκα μετριότατα και ανευ ενδιαφέροντος. Θα συνεχίσω τη θέαση της σειράς για να δώ που θα το πάνε...