Alcatraz [Fox]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Απάντηση: Re: Alcatraz

Μπορεί να μου πει κάποιος για τον γιατρό που και αυτός είναι από εκείνη την εποχή γιατί δεν μας λέει τι έγινε ?

Re: Alcatraz

Ε πως να μην μας κρατήσει λίγο σε αγωνία......Γιατί αν είναι να αρχίσουν τις αποκαλύψεις από τώρα βλέπω να τελειώνει ποιο γρήγορα απ'ότι έχουν υπολογίσει

Re: Απάντηση: Re: Alcatraz

Μπορεί να μου πει κάποιος για τον γιατρό που και αυτός είναι από εκείνη την εποχή γιατί δεν μας λέει τι έγινε ?

Γιατι η Ινδουλα σεξι ιατρος ? Με τον γιατρο πακετο επρεπε να αφηγουνται απο το πρωτο επεισοδιο....τι τους εχει συμβει. Και αυτοι συμπεριφερονται λες και ειναι "σημερινοι".

Μιλαμε για αισχρο σεναριο τωρα οχι αστεια.....Αν δεν επαιζε ο Σαμ Νηλ ουτε ο πιλοτος δεν θα ειχε παιχτει.

Καλα σε λιγο θα κοπει και δεν θα προλαβουμε ουτε τον διευθυντη να γυριζει να δουμε .... εκει να δειτε γελια.

εγω παντως περιμενω πως κ πως να περασει το σαβ/κο για να βγει το καινουργιο επεισοδιο τη δευτερα!!! :flipout::flipout::flipout:

Να το κοιτάξεις αυτό, μπορει να είναι σοβαρό! :BDGBGDB55:

μπουχαχαχαχαααα θελω να παω στο γιατρο αλλα ντρεπομαι να του πω τι εχω!!!!! Παρεπιπτωντος εχει φτασει Τεταρτη κ δεν εχω δει ακομα το τελευταιο επεισοδιο!!!!!! Γιατρεεεεεεεεεεεεε τα χανω σου λεω!!!!

ρε παιδια τι εγινε τα υπουργια μου μεσα αυτη τη βδομαδα δεν ειχε αλκατραζ??? δηλαδη να φυγω να παω στη Λερο θελετε μες στο καταχειμωνο??? :frusty:

Τι θα γίνει με αυτή την σειρά τελειώνει ή θα συνεχιστεί γιατί λέει Season Finale και όχι Series Finale

Προφανώς δεν ξέρουν ακόμα αν θα συνεχιστει. To αυριανό διπλό επεισόδιο ίσως είναι και series finale.

η σειρα ειναι για τα μπαζα κανενα επισοδειο δεν μας ειπε κατι οποτε μαλλον πρεπει να τελειωση δηλαδη να κοπει

Σήμερα θα δω τα 12 και 13... Το 13 (με τίτλο Tommy Madsen) είναι και το season finale - όπως το λένε.

Εχουμε και λεμε :D

ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕς ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΕΜΕ......

Το πρωτο ασχολιαστο....
το δευτερο.....

Στο κυνηγητο πρεπει να ειδα τουλαχιστον δυο φορες ενα πρασινο σκαραβαιο παλιο.....ειναι το τοπικο αυτοκινητο ?
Η τυπισσα τον πιανει και αντι να του βαρεσει μια στο κεφαλι του τραβαει πιστολι και του πιανει την κουβεντα στο ενα μετρο.Και φυσικα δεν τον πυροβολει γιατι ειναι ο παππους της .:Banane0:
Δυστηχως μην περιμενετε να την σκοτωσουν. Θα της δωσουν και αυτηνης λιγο αργυρο ενδοφλεβια και θα αναστηθει.Μην σου πω οτι θαναι απο το αιμα του παππου της .
Ολα τα σεναριακα ευρηματα ειναι απο ηλιθια εως ανοητα.

Εχει παντως πολυ ωραια εικονα.

:twoguns: Στα ratings πως τα παει ?