Alchemist - Forseti ARD21A-MKII+APD20A-MKII

margas ioannis

Senior Member
5 January 2009
489
florina
Προενισχυτης με phono MM ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ XLR -Τελικος rca+xlr δυνατοτιτα οδιγισης δισκολον φορτιον ο ηχος του ειναι λαμπατος δεκτη ακροαση 1600 ευρο τηλ.6995918950

μια τιμη για τον τελικο.
ειναι 2 χ153 στα 8Ω.σωστα
Αθηνα στελνεις η να σου στειλω φιλο κολλητο απο φλωρινα να τον παραλαβει.
Καλημερα

Δεν πωλουνται χωριστα αμα βρω και εγω τελικο μεταδεν τα πουλαω τα θελω για home cinema kai εχω 3 ενισχυτες marantz μονομπλοκ και των Alchemist kαι για να προσθεσω αλλα 2 καναλια θελω και αλλον τελικο για αυτο τα πουλαω για να παρω 7καναλο τα μηχανιματα ειναι σε αριστη κατασταση εχω και τα κουτια μανουαλ νομιζω και αποδιξη αγορας τα μηχανιματα εχουν ηχο τρομερο και οποιαδιποτε συνκριση με σετ εωσ 5000 ευρο

Μονο σε περιπτωση πουλιθη πρωτα ο προ τοτε θα δωθη μονο ο τελικος αν θελει ο φιλος σου μπορη να των ακουση

Παιδεια οχι αλλα τηλ γιατι το σετ ειναι σχεδον πουλημενο.....παρακαλω να μην κλειση η αγκελεια μεχρι να ολοκληροθη η συναλαγγη

Δεν ξαναενδιαφερθηκε ο φιλος ,η αγγελια ξαναεπανερχεται.Ειναι κριμα μιας και δεν ασχολουμαι με δικαναλο ηχο να χαραμιζεται πεζωντας 2ηχεια και να καθετε ο προ. Εξαλου θελω να παρω 7καναλο τελικο.Υ.Γ. Στην τιμη ειμαι αδιαπραγματευτος οχι παζαρια.