Αλεξάνδρου τού Μικρού:Eπιστολή Νο2

17 June 2006
62,715
Χολαργός
Ο μικρός-λέμε τώρα-Αλέξανδρος ξαναχτύπησε.Εστειλε δευτερη επιστολή στην Ελευθεροτυπία ,όπου απάντησε ,υποτίθεται ,στούς επικριτές του.
Η εφημερίδα βέβαια,αυτή τήν φορά τήν έβαλε στίς ´μέσα σελίδες´γιατί προφανώς δεν υπήρχε περίπτωση να πουλήσει περισσότερα φύλλα.
Το θλιβερό τής υπόθεσης είναι ότι ο Μ.Α-έτσι θά αναφέρεται το ´παιδί´απ´εδώ και εμπρός-τελειώνει τήν επιστολή του με απόσπασμα απο την περίφημη δήλωση του Γιώργου Σεφέρη κατά τήν διάρκεια τής χούντας,όπου δήλωνε´Καί τώρα επιστρέφω στήν σιωπή μου´.
Το θράσος τού Μ.Α.,ή αυτών πού έγραψαν τήν επιστολή είναι τεράστιο.Ταυτίζεται ο συγγραφέας με τον Σεφέρη καί επιστρέφει και αυτός στήν σιωπή του.:flipout: :flipout:
Γελοιότητες ολκής,που πολύ γρήγορα ξεθώριασαν.
Υ.Γ
Η Εφημερίδα,λίγες μέρες πρίν,υπέπεσε σε βαρύτατο ατόπημα,γιατί δημοσίευσε το όνομα τής βιασθείσης κοπέλλας στην Αμάρυνθο,αλλά και αποσπάσματα απο την κατάθεσή της στην Αστυνομία,παραβιάζοντας κάθε έννοια δεοντολογίας.
Η συγνώμη πού ζητήθηκε εκ τών υστέρων δεν διορθώνει τα πράγματα.Ο αντιπερισπασμός όμως με την δημοσίευση τής πρώτης επιστολής τού μικρομέγαλου αμέσως μετά βοήθησε να ξεχαστεί το θέμα.
Η Ε.Σ.Η.Ε.Α,φυσικά δεν αντέδρασε.Σιγά μήν ασχοληθεί με τα αγαπημένα παιδιά τού τύπου.

πάλι καλά που δεν άρχιζε η επιστολή "δεν θέλω τίποτε άλλο παρά να μιλήσω απλά..."

:flipout: :flipout: :flipout:

(έτσι όπως το έγραψες, "Αλέξανδρος ο Μικρός", σαν ελάσσων προφήτης μου φάνηκε... :Banane0:

To πιό υγιές-και με σκαρταδούρα φυσικά-στοιχείο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στα διάφορα blogs.Το τί χιούμορ ,το τί γέλιο πέφτει με τίς επιστολές τού Αλέξανδρου δέν λέγεται.Ολα αυτά τα γραπτά δημιουργούν αισιοδοξία.Τουλάχιστον δεν νοιώθει κανείς μόνος στήν μ@λ@κία που κυκλοφορεί στον ´επίσημο´και κατά δήλωσιν ´προοδευτικό τύπο´.
Φαινεται ότι το internet μπορεί να μετατραπεί σε όπλο κατά τής αφασίας.Και είναι πολύ δύσκολο να το φιμώσουν εντελώς παρ´ότι θά προσπαθήσουν.

Και παρεπιπτόντως η μάνα του μικρού "έτυχε" να είναι συγγραφέας, η οποία φυσικά "δεν επεδίωκε" την δημοσιότητα... Και οπωσδήποτε όπως δήλωσε φροντίζει στο σπίτι να δείχνει στον μικρό με κάθε τρόπο ότι δεν ξεχωρίζει από τα άλλα παιδιά...

Εχει σκεφτεί κανείς στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του μικρού, ότι το οδηγούν στη χαζομάρα;
Θα το φάνε τον μικρό αμάσητο.
Πρέπει να το θωρακίσουν και με πιο κοντά στην ηλικία του ασπίδες.

Eαν ήταν γιος μου θα αντιδρούσα άμεσα.
Πρώτα θα άφηνα κατά λάθος στο μπάνιο ένα Playboy.
Μετά θα έριχνα στο μίλκο του λίγο baileys.
Θα τον πήγαινα σε ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ.
Θα ξέχναγα στο dvd τα ΑΤΑΚΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ το 5.
Θα του τρύπαγα το αυτί και θα του φόραγα σκουλαρήκι.
Θα τον ανάγκαζα τα Σαββατοκύριακα να ακούει Heavy Metal όλη την ημέρα.
Εάν μου έφερνε από το σχολείο τίποτα 20αρια ,θα τον παρακαλούσα να τα κάνει τουλάχιστον 17αρια.
Θα τον πήγαινα στην μακρινή του θεία με τα νεγκλιζε.
Θα τον πήγαινα να μάθει πόλο.
Κυριακή πρωί βόλτα στο Μοναστηράκι και μετά θα τον πήγαινα για φραπέ στο εγκώμιο.
Μία φορά την εβδομάδα θα είχε μπιλιάρδο.
Θα του αγόραζα ηλεκτρική κιθάρα, ποδήλατο τσόπερ, δερμάτινο παντελόνι, στρατιωτικά αρβυλάκια, τζουκ μποξ κ.τ.λ
Μετά θα τον έβαζα να ξαναγράψει γράμμα.
Αν έγραφε τα ίδια, θα τον πήγαινα στον θείο Σούρλα.
Αν συνέχιζε τα ίδια, θα τον αποκλήρωνα.

Υ.Γ. Πλάκα κάνω.

Last edited:
Έχει ακούσει κανείς για το sequel; Θα είναι η τρίτη συνέχεια της τριλογίας "EPISTULA":
1. Το πρωτοσέλιδο
2. Ο δρόμος προς τη σιωπή
3. Αυτός κάηκε νωρίς...

Μ' αυτά και μ' αυτά η Μαμά (με φιλολογικό ψευδώνυμο Μ.Α.-copyright Σπ. Σούρλας) μια στήλη στην "Ε" την έχει σίγουρα...

Οι μαρκετίστικες μαμακίες κατέστρεψαν εντελώς κάθε έννοια δημοσιογραφίας, δεοντολογίας και υπευθυνότητας. Κάθε μέσο ενημέρωσης μας ταίζει καθημερινά σκουπίδια με τελευταίο θύμα τις εφημερίδες.

Ο φαύλος κύκλος μεγαλώνει. Όλα γίνονται πιο εύπευτα για να απευθυνθούμε σε ολοένα και πιο πλατύ κοινό. Τη νοικοκυρά, τον ηδονοβλεψία, το θύμα της μόδας. Το επίπεδο της δημοσιογραφίας χαμηλώνει συνεχώς συμπαρασύροντας τους αναγνώστες στην ηλιθιότητα. Σε λίγο τις εφημερίδες θα τις μοιράζουν σε CD με αφήγηση για να πιάσουν και το κοινό που δεν ξέρει ανάγνωση.

Κάποτε θα έρθει η μέρα που κανείς δε θα θέλει να διαβάζει εφημερίδα και οι εκδότες θα πέσουν στο λάκο με τα σ.... που οι ίδιοι έσκαψαν. Οι άνθρωποι δε μαθαίνουν. Δε βλέπουν πως καταστράφηκε η μουσική βιομηχανία από τα reality και τα υποπροϊόντα των ίδιων των εταιρειών ούτε πως απαξιώθηκαν τα δελτία ειδήσεων που δείχνουν τον Καρβέλα και τη Βανδή πρώτο θέμα.

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ???? ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ !!!!
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!!!

γελιοι και ελεηνοι δημοσιογραφισκοι που μας περνανε ολους για χαζους.
ξεφτυλισμενοι
η καταντια τους
χωρις ντροπη να μας κοροιδευουν με δηθεν επιστολες, με αποκαλυψεις και με ενα σωρο αηδιες.

Απάντηση: Re: Αλεξάνδρου τού Μικρού:Eπιστολή Νο2

Εχει σκεφτεί κανείς στο στενό οικογενειακό περιβάλλον του μικρού, ότι το οδηγούν στη χαζομάρα;
Θα το φάνε τον μικρό αμάσητο.
Πρέπει να το θωρακίσουν και με πιο κοντά στην ηλικία του ασπίδες.

Eαν ήταν γιος μου θα αντιδρούσα άμεσα.
Πρώτα θα άφηνα κατά λάθος στο μπάνιο ένα Playboy.
Μετά θα έριχνα στο μίλκο του λίγο baileys.
Θα τον πήγαινα σε ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ.
Θα ξέχναγα στο dvd τα ΑΤΑΚΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ το 5.
Θα του τρύπαγα το αυτί και θα του φόραγα σκουλαρήκι.
Θα τον ανάγκαζα τα Σαββατοκύριακα να ακούει Heavy Metal όλη την ημέρα.
Εάν μου έφερνε από το σχολείο τίποτα 20αρια ,θα τον παρακαλούσα να τα κάνει τουλάχιστον 17αρια.
Θα τον πήγαινα στην μακρινή του θεία με τα νεγκλιζε.
Θα τον πήγαινα να μάθει πόλο.
Κυριακή πρωί βόλτα στο Μοναστηράκι και μετά θα τον πήγαινα για φραπέ στο εγκώμιο.
Μία φορά την εβδομάδα θα είχε μπιλιάρδο.
Θα του αγόραζα ηλεκτρική κιθάρα, ποδήλατο τσόπερ, δερμάτινο παντελόνι, στρατιωτικά αρβυλάκια, τζουκ μποξ κ.τ.λ
Μετά θα τον έβαζα να ξαναγράψει γράμμα.
Αν έγραφε τα ίδια, θα τον πήγαινα στον θείο Σούρλα.
Αν συνέχιζε τα ίδια, θα τον αποκλήρωνα.

Υ.Γ. Πλάκα κάνω.

....... με συγκινησες !!!!!!!!!!!!

μπορεις να ιοθετησεις εμενα αν δεχεσαι ....... :Banane0:

ειμαι λιιιιιιιιγο μεγαλος 41 και ...... -bye-

ΠΑΑΑΑΑΤΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!

......... θα με πας σε ολα ;;;;;;;;;

και στη θεια τη νεγκλιζου ;;;;; :Banane0:

Eχει δίκιο ο Βαγγέλης βρέ Τζιμη.Ποιός δεν θαθελε να τον υιοθετήσεις με τόσες προτάσεις που κανεις???Με εσένα καθοδηγητή δεν θα έπληττε κανένας έφηβος ηλικίας 13-93 ετών.Θέτω και εγώ υποψηφιότητα.:grinning-smiley-043

Τζίμη, η λίστα σου μου θύμισε τα νιάτα μου (αλλά το νεγκλιζέ, το φόραγε μακρυνή ξαδέλφη ...)-bye-

Βαγγέλη είναι το όνειρο μου να αποκτήσω κάποτε ένα έτοιμο παιδί μεγαλούτσικο αλλά όχι και πιο μεγάλο από μένα.
Πάντως η πρόταση σου είναι συγκινητική παιδί μου.
Αλλά εάν δεν κάνω λάθος θα γινόμουν ταυτόχρονα και παππούς.