Alfawise H96 Pro+ Review (3GB RAM,32GB ROM, AC, 4K,Rooted)

Έκανα επαναφορά από την πρώτη στιγμή, όχι μόνο δεν έστρωσε, αλλά μετά δεν μπούταρε! Αναγκάστηκα και του έριξα rom από το freaktab για να ξεκινήσει, αλλά κάνει πάλι τα ίδια, κρασάρουν όλες οι εφαρμογές. Πήρα σήμερα ένα τροφοδοτικό 5V 3A να δοκιμάσω, μπας και φταίει αυτο, το απόγευμα, μετα τη δουλειά, θα το δοκιμάσω και θα δούμε. Αν δεν φταίει αυτό, τότε έχουν κάνει πατάτα με την εργοστασιακή rom (Android 7.1.2)....

Περίεργο...
Τόσοι το έχουμε εδώ μέσα και δεν ακούστηκε κάτι..
Μακάρι να είναι απλά μόνο τροφοδοτικό και να ξεμπερδεψεις, καθολου απιθανο..
Πιθανον και να έπεσες σε έλλατωματικο κομμάτι..
Στο έκανε από την πρώτη-πρώτη στιγμή ή πήγες να του περάσεις καμία αποτυχημένη rom?
Μπορείς να δεις εάν η ψύκτρα εφάπτεται κανονικά πάνω στο SoC? Πολλες φορες δημιουργουνται τετοια προβληματα λογο ατυχους συναρμολογισης στη γραμμη παραγωγης.
Έχει υπόψιν ότι και η rom του freak δεν είναι όλες το ίδιο και υπάρχουν εκδόσεις ανάλογα της μνήμης και του WiFi chipset και καλο είναι αν δεν είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ του ΤΙ κάνουμε και το ΤΙ βάζουμε να τα αποφεύγουμε...
Δοκίμασε να ξανάπεράσεις το σωστο λογισμικο μέσω του amlogic tool.
Αν σου δουλεύει η microSD (δεν πειράχτηκε ο bootloader βασικά και δεν το brickαρες) δοκίμασε την λύση libreELEC.
Έτσι το έχω και εγώ και πάει ‛σφαιρα’...

Last edited:
Re: Απάντηση: Alfawise H96 Pro+ Review (3GB RAM,32GB ROM, AC, 4K,Rooted)

Τα προβλήματα τα έκανε από την αρχη, για αυτό και του έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές και μετά δεν μπούταρε καθόλου. Μετά του έριξα rom superceleron που κάνει για το μηχάνημά μου, αλλά τα προβλήματα δεν έφτιαξαν. Δουλεύει το box, ταινία είδα, αλλά σκάνε οι εφαρμογές σε άσχετες στιγμές. Πας στις ρυθμίσεις και πατώντας τα μενού σου λέει "οι εφαρμογή ρυθμίσεις σταμάτησε". Ανοίγεις browser-σταμάτησε, ανοιγεις Play Store-σταμάτησε... Αυτό που λέω για το τροφοδοτικό, το διάβασα στα fora του freaktab, καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί με το ίδιο πρόβλημα. Κοντός ψαλμός αλληλούια, το απόγευμα θα δω αν είναι αυτο....

OK, ευτυχως...
Τροφοδοτικο ή ψυκτρα τοτε μαλλον..
Για το δευτερο δοκιμασε το χωρις το πλαστικο καλυμα. Βγαλε την πλακετα εντελως εξω και δες...

Re: Απάντηση: Alfawise H96 Pro+ Review (3GB RAM,32GB ROM, AC, 4K,Rooted)

Το τσέκαρα και δεν ανεβάζει θερμοκρασίες, τι να πω, θα το ξαναδώ....

Παιδιά καλημέρα,

Παρέλαβα και εγώ την περασμένη εβδομάδα και το σ/κ προσπάθησα να δω τι γίνεται….

Τα προβλήματα είναι δύο μέχρι στιγμής :
1. το remote ανάβει αλλά δεν φαίνεται να το αντιλαμβάνεται το H96
2. δεν έχω ήχο….

Άλλαξα τροφοδοτικό (από ένα Minix Z64 που έχω)…χωρίς αποτέλεσμα !

Άλλαξα HDMI cable ….το ίδιο !

Δεν έχω μπει ακόμα στην διαδικασία να παίξω με το firmware ….

Έχει τύχει σε κανένα άλλο κάτι σχετικό ??

Μου φαίνεται ότι τα έχω διαβάσει αυτά τα προβλήματα και σε άλλους, ειδικά για τον ήχο. Άνοιξε ticket στην Gearbest άμεσα. Αν θες να παίξεις με rom πήγαινε στο freaktab, απλά πρέπει να κατεβάσεις rom που κάνει και για DDR3 και για DDR4 για να μην έχεις προβλήματα. ΠΡΟΣΟΧΗ! πρέπει να δείς αν έχεις την μπλέ ή την πράσινη πλακέτα γιατί είναι διαφορετικά τα αρχεία που κατεβάζεις για την κάθε μια... Αν δεν είσαι σίγουρος και δεν έχεις ξαναρίξει rom, θα σου έλεγα να το αφήσεις, γιατί μπορεί και να μπρικιάσει (να μην ανοίγει καθόλου....)

Μόλις σήμερα πήρα από τον Κατουμά, Πραξιτέλους 15-19 15 , αλλά δεν δοκίμασα ακόμη αν διορθώνονται τα προβλήματα

Τελικά η καλύτερη τροφοδοσία δεν έχει κανένα αποτέλεσμα, το κουτί κάνει ακριβώς τα ίδια προβλήματα. Πάντως το Gearbest απάντησε ότι θα μου επιστρέψει όλα τα χρήματα, χωρίς να χρειάζεται να το στείλω πίσω. Βέβαια δεν πρόκειται να ξαναπάρω το ίδιο κουτί, θα πάω ή σε zidoo ή σε Beelink Gt1 Ultimate...

Στα 24Hz είναι οι ποιό πολλές ταινίες, αφού είναι το αμερικάνικό standard (23,976 fps). Τα 60Hz είναι ο ρυθμός ανανέωσης των TV.

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Σε 1080p/60 Hz μου κάνει γραμμές σαν παράσιτα στην τηλεόραση
Σε 1080p/24 Hz - 10bit δεν έχω πρόβλημα..... είμαι εντάξει έτσι...?
Τηλεόραση Sony Bravia HX750

Τσεκαρε το καλώδιο σου.
Σε ταινιες θα εισαι ενταξει θεωρητικα.

Στα 24Hz είναι οι ποιό πολλές ταινίες, αφού είναι το αμερικάνικό standard (23,976 fps). Τα 60Hz είναι ο ρυθμός ανανέωσης των TV.

Τσεκαρε το καλώδιο σου.
Σε ταινιες θα εισαι ενταξει θεωρητικα.

Το θέμα είναι το εξής (το έχω αναφέρει και παραπάνω)
Όταν συνέδεσα για πρώτη φορά το alfawise στην tv είχα 1080p/60Hz
Κάποια στιγμή μετα από reboot άλλαξε η ανάλυση μόνη της σε 1080 - 10bit και είχα παράσιτα.
Στη συνέχεια έβαλα καρφωτά 1080p/60Hz και όλα μια χαρά.
Τώρα πάλι μόνο σε 1080p/24hz - 10 bit παίζει κανονικά.....

*Το καλώδιο hdmi είναι οκ γιατί συνδέω pc και δεν έχω κανένα πρόβλημα

Έχεις βάλει custom rom απο freaktab; Αν πας στο freaktab και διαβάσεις, κάποιοι είχαν πρόβλημα στο video output με τηλεοράσεις Sony και λύθηκε με την custom rom του superceleron....

Έχεις βάλει custom rom απο freaktab; Αν πας στο freaktab και διαβάσεις, κάποιοι είχαν πρόβλημα στο video output με τηλεοράσεις Sony και λύθηκε με την custom rom του superceleron....

Όχι...δεν το έχω πειράξει. Όπως ήρθε.