Alien: Covenant

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    72
Re: Alien: Covenant (2017)

The early reactions to Alien: Covenant have come to Twitter, and they are highly positive.

http://screenrant.com/alien-covenant-first-reactions-ridley-scott/

Ωραία!

Ελλάδα - 18 Μαίου!

10 Μαίου ξεκινάνε οι πρεμιέρες στην Ευρώπη!

Μάνοο.. κανόνισε το πρόγραμμα! ;)
Περιμένω review σου μετά τα μεσάνυχτα.. :p

----

Αυτός ο Riddley τι παίρνει και δεν μας δίνει..

Το 16 ασχολήθηκε με καμιά 10για project..
To 17 έχει καμιά 10για ακόμη..
Και ακόμη 10 για το μέλλον!!

Last edited:

Δεν διαβαζω σχολια !
Η Αλιεναδα (Προμηθειαδα) ΑΠΑΙΤΕΙ απο μας, ενα πραγμα ΜΟΝΟ > να πηγαινουμε απροετοιμαστοι !
Δεν ειναι ΑστροΠολεμιαδα (που ειτε ξερεις την εξελιξη, ειτε δεν την ξερεις ... το ιδιο και το αυτο !)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ο Φασμπεντερ λενε παντως δινει ρεστα ..
Δεν μου λενε κατι οι κριτικές. Αν την εκανε άτομο που ηταν παρόν στην πρεμιέρα του 79 λογικό να βλεπει deja vu. Αλλα... πόσοι 20αριδες λες να εχουν δει ολη τη σειρά ταινιών alien;... Ο κολλητός μου ανακάλυψε το alien οταν τα είχε το mega κατι μεταμεσονύχτιες προβολές και την επομενη μερα μου ήρθε ενθουσιασμένος με ενα σωρό απορίες . Μαλιστα μου έφερε δωρο στα γενέθλια μου μια συλλογή απο πόστερ του Giger , που ουτε αυτόν γνώριζε μεχρι τότε . Ολα αυτα πριν 15 χρονια το πολυ...

Το εχω πει. Το Hollywood δημιουργεί ξανα τα 80s για τις επόμενες γενιές.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Είναι άρρωστοι! :p

Έχουμε τις πρώτες βαθμολογίες!

Το καλό είναι ότι αυτοί που θα το "θάψουν" για κάποιο λόγο.. είναι αρκετά χαμηλά.. όπως φαίνεται..

Κατ' τα άλλα φαίνεται πως έχουμε ένα πολύ καλό.. (ίσως το καλύτερο για κάποιους..)
classic Alien!

H βαθμολογια στο imdb κινειται κοντα στου prometheus προς το παρον, αλλα αν ψυχολογήσω τις βαθμολογιες ,αν και καποιοι εχουν δωσει ασσους, βλεπω απο την πλειοψηφία μεγαλο ενθουσιασμο. το 40% την βαθμολογει με 7-8 αλλα ενα 25% της εχει δωσει 10 μεχρι στιγμης!
Διαβαζοντας τις αρνητικες κριτικες βλεπω αυτο που περιμενα. Αναπολουν το Alien του 79 και το συγκρινουν με εκεινο. Μαλιστα σε μια κριτικη ενας βαθμολογησε αρνητικα γιατι ακυρωθηκε το alien του BlomKamp....

Δεν αγχώνομαι για την πορεια της ταινιας. Ελαχιστες αρνητικες ειναι αιτιολογημενες. Αλλος βαρεθηκε το alien franchice "Παρε ενα 3 γιατι ξαναεβγαλες ταινια alien γεροξεκουτη Ridley"
Αλλος νυσταξε στην προβολη και οταν γυρισε σπιτι και "ηδονιστηκε" με το alien του 79 και το The thing του Carpenter... Ε δεν μπορει να ικανοποιει ολα τα βιτσια η ταινια... Υψηλες βαθμολογιες στις νεαρες ηλικιες παντως...

α μπραβο....

τα ιδια λεγανε και για το προηγουμενο και κρεμασαμε σαγονι τελικα......

Θυμιζω οτι ο Σκοτ παρατησε την σκηνοθεσια του Blade Runner για να αφιερωσει περισσοτερο χρονο σε αυτο......κατι λεει αυτο για τετοιον δημιουργο.

Με το που ανοιξα το λινκ και αρχισα να διαβαζω την υποθεση .... το κλεισα !

Οοοοχι δερβισηδες .... δεν θα μου χαλασετε την συναρπαγη !

Με το που ανοιξα το λινκ και αρχισα να διαβαζω την υποθεση .... το κλεισα !

Οοοοχι δερβισηδες .... δεν θα μου χαλασετε την συναρπαγη !
και δεν το διάβασα . Μονο δυο σειρές την αρχή και το τελος. Τωρα μενει να βρω κάποιον να με ακολουθήσει στο cinema...

Απάντηση: Alien: Covenant (2017)

Eγω ψηφισω ATMOS!!!
Καλη θεαση και περιμενουμε εντυπωσεις..