Alien: Covenant

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    72
Last edited:
Re: Alien: Covenant (2017)

Oυπς .... και αλλο ευρημα !

To docking station ... ειναι αντιβαρυτικο (δεν βλεπω να στηριζεται πουθενα)
http://cinemavine.com/wp-content/uploads/2017/04/aien-covenant-prologue-19.png
Kαι ο χωρος απο κατω υποδεικνυει οτι κατι ΠΟΛΥ τελετουργικο εξυπηρετουσε η αφιξη ενος juggernaut.
Γιατι ολα βρισκονται στο κεντρο της πολης. Δεν ειναι ενα απλο λιμανι φορτοεκφορτωσεων.
Kαι το αιθριο χωραει κατι εκατονταδες χιλιαδες κοσμο (κατι που δεν θυμαμαι να ισχυει
στα κατοπινα πλανα .... αλλα θα το ψαξω).

Last edited:

Τελικά ο songless_bird τι ψηφίζει ?? :p
Το σκέφτομαι. Χτες δεν με άφησε να κοιμηθώ. Νομιζω σηκώθηκα και έγραψα στις 5 το πρωι. Με βασάνιζε η Shaw...

Να πω τι μου αρεσε. Μου αρεσε που επιτελους σε σχέση με τον προμηθεα είχαμε μια συνδεση με το πλήρωμα . Κάποιοι χαρακτήρες μου έμειναν. Στον προμηθεα κανενας πέρα απο την Shaw... Μου αρεσε ο Φασμπεντερ. Εξαιρετική ερμηνεία .Η σκηνή με την φλογέρα άρτια . Μου αρεσε η εισαγωγή και το τελος . Σαν να ηταν η ταινία μια παρένθεση που περιείχε μια ιστορία σε έναν πλανήτη , με τέρατα να σε κυνηγάνε ανάμεσα στο βασικό νόημα που ήθελε να περάσει ο Ridley.

Δεν μου αρεσε που είχε πολλα κοινά με τα αλλα alien. Μαλιστα βλέποντας τα οχήματα γεωποιησης εκανε μπαμ οτι θα παίξουν ενα ρόλο παρόμοιο με το aliens.... Δεν μου αρεσε που μπορει να τελειώσει εκεί η ιστορία με τον David και να πιάσει κατι αλλο στην επομενη, αν υπάρξει ...

Oυπς .... και αλλο ευρημα !

To docking station ... ειναι αντιβαρυτικο (δεν βλεπω να στηριζεται πουθενα)
http://cinemavine.com/wp-content/uploads/2017/04/aien-covenant-prologue-19.png
Kαι ο χωρος απο κατω υποδεικνυει οτι κατι ΠΟΛΥ τελετουργικο εξυπηρετουσε η αφιξη ενος juggernaut.
Γιατι ολα βρισκονται στο κεντρο της πολης. Δεν ειναι ενα απλο λιμανι φορτοεκφορτωσεων.
Kαι το αιθριο χωραει κατι εκατονταδες χιλιαδες κοσμο (κατι που δεν θυμαμαι να ισχυει
στα κατοπινα πλανα .... αλλα θα το ψαξω).
Ναι απο ψηλά μοιάζει να εχει μερικά χιλιόμετρα διάμετρο . Αλλα κατω οταν ακολούθησαν τον David έμοιαζε το πολυ 500 μέτρα απο την είσοδο ώς τον ναό .
Τελικά ο songless_bird τι ψηφίζει ?? :p

Ημουν έτοιμος για το πολυ καλη μεχρι που μου ήρθε στο μυαλό αυτο το σπαστό χαμογελάκι του David σε δυο σκηνές . Εξαιρετική απο εμενα.

Και εγω Εξαιρετικη θα ψηφιζα ...

... αλλα μετα απο τοσο brainstorming που εκανα (πριν 3 χρονια) για το ΓΙΑΤΙ κανουν αυτα που κανουν οι Μηχανικοι
εφαγα ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΡΙΑ απο τον Riddley. Κατα το μαλλον ... γιατι μπορει ΠΑΛΙ να τους ξαναβαλει σε μελλοντικο script
αλλα τον κοβω για "χεστε με με τους Μηχανικους σας ... εγω τους ζωντανευω ... εγω τους πεθαινω".

E .... ηταν λιγο αγριο (και ψηφισα Πολυ Καλη).

ΑΝ δεν εχετε παντρευτει τους Μηχανικους και δεν τραβατε κανενα ζορι απολυτως .... η ταινια ειναι MUST.
Φυσικα θα βγει ο Tegonik (οπου να ναι) με την γνωστη ατακα "σιγα τα μαυρα .... εχω δει και καλυτερα" :flute:

Παντως, ο προηγουμενος τιτλος "Paradise Lost" ηταν πολυ πιο περιγραφικος και ευστοχος.
Το Covenant δεν λεει τιποτα απολυτως (η απλα αναφερεται σε σκαφος) το οποιο αποδεικνυει
οτι επιλεχθηκε σκοπιμα. Και πετυχε τον στοχο του !!! Ολοι θα εψαχναν εδω και εναμισυ χρονο
"ποιος εχασε τον Παραδεισο" ...

... και ισως και να το ειχαν βρει !

Το υποπροϊον ενος γεννετικου προϊοντος .... καταστρεφει τον κτιστη !
http://cdn2-www.superherohype.com/assets/uploads/gallery/alien-covenant/sz0htrw.jpg
Φοβερη σκηνη !

Last edited:

Ξερεις ποιο ειναι το γαμωτο ?
Οτι και να βγαλει στο νετ ο καθε wannabe Scott ... ερχεται ο αυθεντικος και τα γκρεμιζει ΟΛΑ. :laugh:

58625229.jpg

"Γατακια ...." :proud:

Λες να κάθεται και να μας διαβάζει και να λεει " κοιτα κατι ωραιες ιδέες . Ας γράψω κατι που δεν το περιμένουν ουτε το εχουν αναλύσει για να δημιουργήσω hype για την επομενη ταινία ". Θα πετάξω και καναδυό cliffhangers και ας τους να παιδεύονται ....

Xαχαχαχαχα ... :laugh::laugh::laugh:

Ο Ζαγγογιαννης ψηφισε εξαιρετικη !!! :blink:
Θα τον αναλαβουν τωρα oι περφεξιονιστες πανελικοι ... και θα τον αποδομησουν. :flipout:

Μόλις την είδα με το γιό μου και ψήφισα Εξαιρετική. Όντως το καλύτερο Alien των τελευταίων δεκαετιών, σαφώς ανωτερο από τον χαοτικό Προμηθέα, το υπερ-απαισιόδοξο 3 και το ψυχεδελικής προθέσεως αλλά τελικά προσποιητό και "λίγο" Resurrection. Eπιτέλους ο πραγματικός δημιουργός εμπλουτίζει το μύθο και μας δίνει νέα πράγματα για να φοβηθούμε, φτιάχνοντας ένα Alien όπου το Alien δεν είναι ο κύριος άξονας της υπόθεσης!

Όντως το καλύτερο Alien των τελευταίων δεκαετιών, σαφώς ανωτερο από τον χαοτικό Προμηθέα ...

O Προμηθεας κατεληξε χαοτικος .... επειδη τα κεφια και οι διαθεσεις ενος Scott ειναι χαοτικα.
Καλλιστα, μολις αντιληφθει οτι εχει στρεψει ολοκληρο το κινηματογραφικο κοινο στα καμωματα των David-8
... το ξαναγυρναει στους Μηχανικους και μας στελνει για βρουβες. :laugh: H σε κατι αλλο ... εντελως καινουργιο.:blink:

Riddley ειναι αυτος ! :proud:

Xαχαχαχαχα ... :laugh::laugh::laugh:

Ο Ζαγγογιαννης ψηφισε εξαιρετικη !!! :blink:
Θα τον αναλαβουν τωρα oι περφεξιονιστες πανελικοι ... και θα τον αποδομησουν. :flipout:
Ειναι καποια μυστικη καστα εδω μεσα;

ειχε καποιο προβλημα στα μαυρα η ταινια; :p