Alien: Covenant

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    72
Re: Alien: Covenant (2017)

"Καλη"... αν δεν ηταν σειρας... θα ελεγα τοτε "μετρια"

Το σεναριο εμοιαζε αρκετα με το αρχικο Alien. Ενα σκαφος στο διαστημα, ελαβε ενα σημα, πανε να το δουνε, συναντουν Alien, τρωνε τα μουτρα τους, φευγοντας απο το πλανητη κρεμαστηκε ενα στο σκαφος και τα ρομποτ τρελαθηκαν .... επιζουν δυο κλπ. Με λιγα λογια το Alien με λιγη σαλτσα για να καλυψουμε καποια κενα του Prometheus. Δεν με χαλασε που δεν πηρα απαντησεις... Αν θελω απαντησεις απο τετοιες ταινιες καλυτερα να δω τσοντα scifi. To cast μαυρα χαλια. Λες και εβλεπα ηθοποιους b-movie. Σκηνοθεσια...της οκας... Ο Παπακαλιατης θα ηταν καλυτερος... θα χε και σεξ μεταξυ Aliens. Οι σκηνες δρασης...ανιαρες. Πραγματικα ηταν σαν το Alien αλλά με καποια σαλτα, οπου "επιασε" η σαλτα και μετα δεν τρωγοταν...O Prometheus σκαλες ανωτερη ταινια.. Ειχε ενα μυστηριο... Μια ατμοσφαιρα...

Ξερω και την συνεχεια οπου ουσιαστικα θα ειναι σαν το Aliens (εξίσου πολυ καλη ταινια, αμιγως δρασης) αλλά με περισσοτερα στοιχεια για τους μηχανικους, υδραυλικους, ηλεκτρολογους, σκουπιδιαρηδες... Ο Νο.5 (Short Circuit) David θα στειλει μηνυμα στην εταιρεια για να στειλει και αλλους ανθρωπους και έμβρυα στον πλανητη λογω υπογεννητικοτητας, και η εταιρεια θα στειλει και κομαντος... και οταν το σκαφος φθασει στον πλανητη θα γινει του Aliens...

Προβλέψιμη ως το τέλος..

Όπως είπα μέτρια προς καλή.. για μένα..
ενδιαφέρουσα από μία άποψη..

Άντε ας ψηφίσω καλή.. (για νέους θεατές..) :p

Που υποτίθεται βρέθηκε..

.. το 2ο τερατάκι ??
Σε αυτόν που κάηκε στο μάγουλο ??

Απάντηση: Re: Alien: Covenant (2017)

Προβλέψιμη ως το τέλος..

Όπως είπα μέτρια προς καλή.. για μένα..
ενδιαφέρουσα από μία άποψη..

Άντε ας ψηφίσω καλή.. (για νέους θεατές..) :p

Που υποτίθεται βρέθηκε..

.. το 2ο τερατάκι ??
Σε αυτόν που κάηκε στο μάγουλο ??
Εμεινε αρκετη ωρα με τον david μονος του οποτε μπορουμε να υποθεσουμε οτι τον μολυνε ακομη και οταν του εβαλε την γαζα. Μαζι του οπως ειδαμε ειχε αρκετα μινι facehungers. Μπορει να το εκανε ακομη και οταν ηταν στον θαλαμο αναρρωσης . Αυτη την απορια ειχα και εγω μεχρι που εδειξε τα minifacehunger στο τελος

Απάντηση: Alien: Covenant (2017)

Πολλα υποσχομενη πολυαναμενομενη αλλα στην τελικα μια τρυπα στο νερο..
Απλα 'μετρια' για μενα και αρκετα 'προβλεψιμη'.. μεχρι τελους..
Και φυσικα περιμενουμε και την 'συνεχεια'..

Στα τεχνικα τωρα η εικονα ηταν εξαιρετικη οπως και ο ηχος αλλα ολα αυτα δεν φτανουν για την ανεβασουν 'σκαλοπατι'..

Ισως πια μια ιστορια με τους 'μηχανικους´και το ΤΙ θελανε να δημιουργισουν να εχει περισσοτερο ενδιαφερον τελικα μια και το θεμα εχει εξαντληθει προ πολλου..

Έλεγα να πάρω το 4K δισκάκι (λόγω Atmos) αλλά με τόσο θάψιμο με βλέπω να το βλέπω σε 2Κ...

Έλεγα να πάρω το 4K δισκάκι (λόγω Atmos) αλλά με τόσο θάψιμο με βλέπω να το βλέπω σε 2Κ...

Life is a bitch! :p

Πάρε το 4Κ. Σιγουρα θα εχεις 4Κ δισκάκια με χειρότερες ταινίες. Καλη ειναι και βλέπεται, απλα περιμέναμε πολλα περισσότερα. Στο συστημα σου, θα ειναι ακομα καλύτερη.

μεγαλη φολα!
Κριμα την αναμονη,απο που ν'αρχισω και που να τελειωσω το θαψιμο.
Χωρις να εχω κατι προσωπικο μαζι σου. Το εχω πει και αλλη φορα αν θυμασαι. Οι αποψεις μας ειναι τελειως αντιθετες στις ταινιες και επιβεβαιωνεται ακομη μια φορα. Εχω ψηφισει εξαιρετικη.
Οποτε μπορω πλεον εκ του ασφαλους να διαβαζω την αποψη σου για μια ταινια και οταν ειναι αρνητικη να την βλεπω :p

Χωρις να εχω κατι προσωπικο μαζι σου. Το εχω πει και αλλη φορα αν θυμασαι. Οι αποψεις μας ειναι τελειως αντιθετες στις ταινιες και επιβεβαιωνεται ακομη μια φορα. Εχω ψηφισει εξαιρετικη.
Οποτε μπορω πλεον εκ του ασφαλους να διαβαζω την αποψη σου για μια ταινια και οταν ειναι αρνητικη να την βλεπω :p

Ο Λακης εχει διαφορετικο κριτηριο .... σε πολλα πραγματα. :proud:
Ισως, σε πολυ περισσοτερα απο οσα σoυ επιτρεπει να διαβασεις. :flute:

Κρίνοντας αυστηρά - > τραγωδία....

Κρίνοντας με ΜΕΓΑΛΗ επιείκεια - > πολύ μέτρια

Πιο πολύ βγήκε για να βγει, παρά για να πει κάτι.

Ο Προμηθέας καλύτερη συνολικά θα έλεγα (φανταστείτε!).

Η να προλαβαινεις εσυ να δεις πρωτος μια ταινια πριν τον Λακη, να ψηφιζεις εξαιρετικη και υστερα ο λακης βασιζομενος στην κριτικη σου, να μην βλεπει αυτος την (οποια) ταινια.

Η ταινια μετρια και για εμενα, προβλεψιμη, ενιωθα σαν να εβλεπα ενα θεμα που εχει εξαντληθει.
Μηχανικοι. ? Κατι αλλο. ?
Σιγουρα χρειαζεται κατι νεο ως προσθηκη για να ανανεωσει το ενδιαφερον.

Re: Απάντηση: Alien: Covenant (2017)

Η να προλαβαινεις εσυ να δεις πρωτος μια ταινια πριν τον Λακη, να ψηφιζεις εξαιρετικη και υστερα ο λακης βασιζομενος στην κριτικη σου, να μην βλεπει αυτος την (οποια) ταινια.

Η ταινια μετρια και για εμενα, προβλεψιμη, ενιωθα σαν να εβλεπα ενα θεμα που εχει εξαντληθει.
Μηχανικοι. ? Κατι αλλο. ?
Σιγουρα χρειαζεται κατι νεο ως προσθηκη για να ανανεωσει το ενδιαφερον.

Έναν καινούριο σκηνοθέτη, η έναν που δεν έχει βαρεθεί τη ζωή του ίσως; Η έναν καινούριο Gieger για να σχεδιάσει κάποιο Xenomorph του 21ου αιώνα.

Ευτυχώς που δεν πλήρωσα να τη δω στο σινεμά...εντελώς κενή ταινία χωρίς τιποτα να πει...0 από 0 ...0

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Alien: Covenant (2017)

πως η τυπισα κατάλαβε στο τέλος ότι το android ήταν ο David ?
Η μήπως δεν ήταν ο David ... ? Οέο ???
Τον ρώτησε για το σπίτι στη λίμνη που θα έφτιαχναν με τον Franco αλλά δεν είχε ιδέα ενώ ο δικός της το ήξερε.

Send From Note 3 With S8 Port Rom