Alienware M17 R4

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

chriskourou

Senior Member
24 December 2009
381
Γεια σας,

Πρόσφατα αγόρασα τον Dell Alienware M17 R4. Έχει το σύστημα Soundblaster Recon3Di supports THX TruStudio Pro και την Nvidia 660M. Δεν είμαι ο πιο σχετικός όσο αφορά τις ρυθμίσεις κτλ, αλλά θέλω να ρωτήσω αν το παρόν σύστημα με καλύπτει όσο αφορά την αναπαραγωγή ταινιών σε 1080p προτζέκτορα καθώς και αν μπορώ να έχω ήχο true hd. Είχα τον player της wd ο οποίος αν και χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα απεβίωσε.

chriskourou

Senior Member
24 December 2009
381
Φτάνει με τις απαντήσεις, πρέπει να τις αρχειοθετήσω, μετά συνεχίζετε ελεύθερα..

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
chriskourou νταξ λίγη υπομονή forum είμαστε ;-)
με την 660Μ νομίζω δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα να περάσεις τον ήχο από HDMI.
Δηλαδή η Soundblaster, ούτε καν μας ενδιαφέρει για την περίπτωση αυτή.

Καλορίζικο !

chriskourou

Senior Member
24 December 2009
381
Είχα καιρό να μπω και παλιά δεχόμουν καταιγισμό από απαντήσεις.. Εντάξει αστειεύτηκα έτσι κι αλλιώς. Συνδέοντας το laptop με τον ενισχυτή κτλ, θα μπορώ να έχω ήχο true hd με άλλα λόγια;

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
Δες λίγο και τα σχετικά guides / tutorials / software που θα χρειαστείς εδώ γύρω.

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,001
Μεταμορφωση
Είχα καιρό να μπω και παλιά δεχόμουν καταιγισμό από απαντήσεις.. Εντάξει αστειεύτηκα έτσι κι αλλιώς. Συνδέοντας το laptop με τον ενισχυτή κτλ, θα μπορώ να έχω ήχο true hd με άλλα λόγια;

κατα 99% δεν θα εχεις το παραμικρό πρόβλημα, ειδικά αν παιζεις απο power dvd / tmt 5 .Η sound blaster σου ειναι αχρηστη για ταινίες.Μονο στα παιχνιδια θα σε βοηθησει.
Για να βγαλεις hd audio απο mp classic θα πρεπει να κανεις 2-3 πραγματάκια αν θυμάμαι καλά.Υπάρχουν ολοι οι οδηγοί στο forum μας.