Αληθεύει αυτό που άκουσα ???

18 June 2006
15,906
Αθήνα-Κέντρο
Πήγα χτες στο Πλαίσιο γιατί καήκε το τροφοδοτικό μου και επειδή μου έχει μπεί εξ αιτίας σας (πανάθεμά σας όλοι:flipout: ) το μικρόβιο του HTPC ,ένεκα και χάι ντεφινίσο εποχή,ρώτησα τον πωλητή και μου είπε.

"Μη το φτιάξεις τώρα που έχεις τα XP.Φτιάξτο όταν θα βάλεις τα Vista."
-Γιατί ? Ρωτάω εγώ.
-" Γιατί με τα Vista θα δείς κανονικά High Definition,με τα XP απλά γίνεται upscaling !!!

-Μα.. (του λέω), οι κάρτες γραφικών και τα PowerDVD..

-"ΟΧΙ!!δεν θα παίξουν κανονικό Χάι Ντεφινίσιον" μου είπε."Μόνο upscaling θα κάνουν.Περίμενε τα Vista"

Και επειδή είμαι αρχάριος και λίγο ζώον ως προς τα HTπισιά ερωτω εσάς που έχετε ήδη..

Υφίσταται αυτό που ειπε ο πωλητής ή έχω δίκιο που με πιάσαν τα γέλια και έφυγα άρον άρον ?

Θα εκτιμούσα πολύ την κάθε απάντηση.

Ευχαριστώ..

ε ρε τι ακουει κανεις??

για τραβα ρωτα τον να δεις αν εχει κανα πτυχιο η αν εμαθε τα περι χαι ντεφινισιον στα ονειρα του

Θα ίσχυε εαν σου έλεγε ότι είναι τσάμπα , αλλά αφού δεν είναι τσάμπα , δεν ισχύει :BDGBGDB55:

Μήπως εννοούσε ότι με τις 8χ00 θες vista για να δεις την μείωση της χρήσης του CPU σε H.264;

Αυτό θα εννοούσε προφανώς ... Εχει μείνει λίγο πίσω ... Δεν νομίζω να υφίσταται πλέον ο περιορισμός ...

Re: Απάντηση: Αληθεύει αυτό που άκουσα ???

Θα ίσχυε εαν σου έλεγε ότι είναι τσάμπα , αλλά αφού δεν είναι τσάμπα , δεν ισχύει :BDGBGDB55:

Μήπως εννοούσε ότι με τις 8χ00 θες vista για να δεις την μείωση της χρήσης του CPU σε H.264;

Αυτό θα εννοούσε προφανώς ... Εχει μείνει λίγο πίσω ... Δεν νομίζω να υφίσταται πλέον ο περιορισμός ...

Ο "άνθρωπος" είπε ότι όλοι μας βλέπουμε upscales!!!

Σιγά μην ξέρει και για hardware acceleration..

πλακα πλακα Δημητρη μπορεις να τον χιλιοπαρακαλεσεις να μπει εδω μεσα να γραψει τις 10 εντολες του χαι ντεφινισιον πλει????

μιλάμε οτι παιζει και να κατουρηθουμε απο τα γελια ρε.......

πεστου οτι δεν εχεις ξανακουσει τετοιους ορους και να ερθει να μας δωσει τις γνωσεις του.....

τελικά η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.
Εμένα προσπαθούσε πριν 3 ημέρες πωλήτης ΠΛΑΙΣΙΟΥ να πάρω laptop με VISTA:

Πωλητής: Οι συσκευές είναι σεταριεσμένες να παίζουν καλύτερα με τα VISTA. Εγώ: Μα δεν θέλω VISTA, θέλω XP PRO εγώ, μήπως δεν υπάρχουν drivers για XP στις συσκευές του laptop ?
Πωλητής: Όχι υπάρχουν αλλά δεν εγγυόμαστε αν θα λειτουργεί σωστά το laptop !!!!
Εγώ: Ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά εγώ θέλω XP.

Δηλαδή έλεος οι άνθρωποι για να πουλήσουν VISTA κάνουν τα πάντα.
Σε έναν φίλο έλεγαν πως καταργήθηκαν τα XP τις προάλλες από το τηλέφωνο για να πάρει VISTA !!! Ενώ υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από MICROSOFT πως το προϊόν θα διατίθεται (XP) ακόμα καινούργιο και για τον επόμενο χρόνο.

Μπορεί να ακουστεί υπεροπτικό αυτό που θα πω αλλά θα το πω :

μου φαίνεται χρειάζεται να οργανώσουμε ένα σεμινάριο ανοικτό προς όλους (καταστήματα, εταιρείες κλπ) για HTPC γιατί η ασχετοσύνη πάει σύννεφο....

και καλά ο Δημήτρης που ξέρει εδώ μέσα και γέλασε....για σκεφτείτε πόσος κόσμος που δεν μας ξέρει, τσιμπάει.....

μου φαίνεται χρειάζεται να οργανώσουμε ένα σεμινάριο ανοικτό προς όλους (καταστήματα, εταιρείες κλπ) για HTPC γιατί η ασχετοσύνη πάει σύννεφο....

και καλά ο Δημήτρης που ξέρει εδώ μέσα και γέλασε....για σκεφτείτε πόσος κόσμος που δεν μας ξέρει, τσιμπάει.....

NAIAIAIAIAI
Αλλά και για την υπόλοιπη αλυσίδα. Βλέπω ταινεία DVD και @#&$#:furious3:

Eμένα άνθρωπος του πλαισίου μου είπε ότι καλώδιο hdmi για ps3 δεν κάνουν αυτά της αγοράς αλλά μόνο το καλώδιο hdmi της sony που είναι για το ps3.Mε ακούτεεεεε....???:bang: :bang:

τελικα ειχε δικιο ο ανθρωπος...εγω νομιζα τοσο καιρο οτι εβλεπα dvd αλλα ηταν cd mp3 με εικονα....:Banane0: :twoguns: :drummer: :violent-smiley-008: ε ρε ξυλο που θελουνε κοροιδευουν τον κοσμακι....

Ευχαριστως.

Κανονηστε μια εκπτωση 20% για τα μελη του avclub και το κανουμε.

Αλλιως να ξεστραβωθουν να διαβασουν και δυο πραγματα πριν ανοιξουν το στομα τους.

Ουτως η αλλως , εδω και ξεκλειδωτοι ειμαστε.

πολυ καλη ιδεα!:SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

δεν εχω εμπειρια απο Ελληνες πωλητες και πωλητριες, αλλα ειναι σιγουρο οτι αυτοι οι ανθρωποι θα εχουν την ορεξη να παρακολουθησουν ενα σεμιναριο αν δεν ειναι αναγκασμενοι απο τους εργοδοτες τους?

πολυ καλη ιδεα!:SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

δεν εχω εμπειρια απο Ελληνες πωλητες και πωλητριες, αλλα ειναι σιγουρο οτι αυτοι οι ανθρωποι θα εχουν την ορεξη να παρακολουθησουν ενα σεμιναριο αν δεν ειναι αναγκασμενοι απο τους εργοδοτες τους?

Η πλάκα είναι ότι οι ίδιοι οι εργοδότες τους διαφημίζουν ότι τους περνάνε συνέχεια από σεμινάρια! Τεσπα..

Απάντηση: Re: Αληθεύει αυτό που άκουσα ???

Η συγκεκριμενη αλυσιδα το παιζει και "ειδικη" στα HTPC...

Και για να ειμαστε δικαιοι , θα πεις οτι ειναι ισως η μονη που φερνει καινουργια προιοντα ΓΡΗΓΟΡΑ στην ελληνικη αγορα, κι εχει αρκετες φορες καλες προσφορες. Οι τιμες της για τα ελληνικα δεδομενα ειναι ψιλονορμαλ.

Δεν τους εχω τιποτα, αλλα να τα λεμε ολα.

Απάντηση: Re: Αληθεύει αυτό που άκουσα ???

Η πλάκα είναι ότι οι ίδιοι οι εργοδότες τους διαφημίζουν ότι τους περνάνε συνέχεια από σεμινάρια! Τεσπα..

Γνωριζεις οτι ΔΕΝ τους περνανε Δημητρη?

Η εστω οτι τους περναν λιγοτερο απο οτι περναν αυτους απο τη Γραμμη,Mgmanager,e-shop,shop21,multirama, ramshop κτλ κτλ ??