Για πραγματικα μεγαλη βελτιωση, ψαξε μονο για μεταχειρισμενα,απο σοβαρες εταιριες.Ετσι,θα μπορεσεις να τ' ακουσεις πριν την αγορα τους.Πρωτα ομως πρεπει να πεις τι περιμενεις απο ενα αντικραδασμικο για ν' ακολουθησει η αναλογη προταση.Αν μαλιστα,οι προσδοκιες σου ταυτιζονται με τις δικες μου και κατοικεις στην Αθηνα,μπορω να σου δανεισω αυτα που χρησιμοποιω κι αν σε ικανοποιησουν,ψαξε για μεταχειρισμενα.Υπαρχει κατι νεοτερο για το θεμα με τιμη 100ευρω;
Έχω κάτι συντονισμούς στα ~315 Hz και στις αρμονικές τους. Τι με συμβουλεύεις;Για πραγματικα μεγαλη βελτιωση, ψαξε μονο για μεταχειρισμενα,απο σοβαρες εταιριες.Ετσι,θα μπορεσεις να τ' ακουσεις πριν την αγορα τους.Πρωτα ομως πρεπει να πεις τι περιμενεις απο ενα αντικραδασμικο για ν' ακολουθησει η αναλογη προταση.Αν μαλιστα,οι προσδοκιες σου ταυτιζονται με τις δικες μου και κατοικεις στην Αθηνα,μπορω να σου δανεισω αυτα που χρησιμοποιω κι αν σε ικανοποιησουν,ψαξε για μεταχειρισμενα.
Εχεις εντοπισει τον "ενοχο";Έχω κάτι συντονισμούς στα ~315 Hz και στις αρμονικές τους. Τι με συμβουλεύεις;
Εξαιρουμενου του χωρου,ο ενοχος ειναι συνηθως τα ηχεια.Δοκιμασε και ουχι αγορασε αβλεπως,τα IsoAcoustics Gaia.Φυσικα,ειναι ακριβα.Πώς να τον εντοπίσω τον ένοχο;
Αν υποθέσουμε πως ο χώρος δεν είναι ο ένοχος, που δεν είναι, γιατί τα Gaia θα επέμβουν στη συχνότητα των 315Hz, όταν θα τοποθετηθούν κάτω από τα ηχεία ή τις πηγές, ή πού;;Εξαιρουμενου του χωρου,ο ενοχος ειναι συνηθως τα ηχεια.Δοκιμασε και ουχι αγορασε αβλεπως,τα IsoAcoustics Gaia.Φυσικα,ειναι ακριβα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.