Αλκαίος στην eurovision

Re: Απάντηση: Αλκαίος στην eurovision

Ekapsa to htes (oh), nihtes mou palies (oh)
Ki apo to miden arhizo oso ki an den thes
Dakria kafta (oh) psemata polla (oh)
Τha pliroso osa hrostao kai ta daneika

[/B]

Στην Ελλάδα του σήμερα ζουν και βασιλεύουν καλικάντζαροι.
Επιτροπές με σαρδόνια χαμόγελα περισσότερο και από αυτό του Jocker, πεσμένα στήθη(κυριολεκτικά), φουστάνια(κυριολεκτικά και μεταφορικά), πρώην σταρ Ελλάς, κολλητές κολλητοί και λοιποί παρατρεχάμενοι, κάνουν πλακίτσα στα μούτρα μας για τον τρόπο που προφέρεται το Kalo kouragio, αγνοώντας πως πρωτίστως αυτό χρειάζεται σε άτομα του συναφιού τους. Στην κρίση θα την βγάλουν καθαρή σαφώς.
Όπως πάντα……
Φτηνές σκηνές, δούλοι χορογράφων, διαφημίσεις, προκατασκευασμένοι διάλογοι, ψεύτικη χαρά, άρχοντες των καναλιών και της νύχτας, φάλτσοι κομπάρσοι, όλα και όλοι ενωμένοι για την "γιορτή της μουσικής".

Το κομμάτι είναι κατάπτυστο μουσικά, και επικίνδυνο στιχουργικά. Όσο βέβαια επικίνδυνο μπορεί να είναι ένα σκ@τό όταν το καταπιείς. Από ότι φαίνεται δε, αρκετοί ήδη το χωνεύουν.(αφού το ψήφησαν κιόλας)...

+1 στον ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ

Βρε παιδια μια χαρα ειναι το τραγουδακι βρε παιδια - 60% κοστος εχει σε σχεση με αλλες χρονιες, + οτι δεν θα ηθελα με τιποτα η χωρα μας να κερδισει και να χρειαστουν τοσα εκατομυρια ωστε να γινει η επομενη eurovision εδω!

+της αλλης ειναι τοσο σικε ο διγωνισμος που επρεπε να στελνουμε ή τον ταμπακι ή τον catman μπας και τους ξεφτυλισουμε τους διθεν ειδικους της Ευρωπης.

πότε θα σταματήσει αυτή η αηδία?
εφόσον δεν σταματάει γιατί ασχολείται ο κόσμος?
δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν?δεν μας φτάνουν τα χάλια μας η ευρωμαλακία μας έφαγε.

υ.γ οι γυναίκες γιατί καίγονται τόσο μα τόσο άσχημα μ' αυτήν την αηδία ρε παιδιά???

πότε θα σταματήσει αυτή η αηδία?
εφόσον δεν σταματάει γιατί ασχολείται ο κόσμος?
δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν?δεν μας φτάνουν τα χάλια μας η ευρωμαλακία μας έφαγε.

υ.γ οι γυναίκες γιατί καίγονται τόσο μα τόσο άσχημα μ' αυτήν την αηδία ρε παιδιά???

Στον Αλκαίο αναφέρεσαι η στη Γιουροβίζιον γενικώς??

ΕΙΣΘΕ άμουσοι κύριοι

papas_fotografos.jpg

δέστε να βελτιωθείτε

Μα τι πράμα ήταν αυτό που είδανε
τα ματάκια μας?ακόμη τα τρίβουμε..Απο που να ξεκινήσω και που να τελειώσω. Καταρχήν χάθηκε κύριοι της ΕΡΤ να προσλάβετε δυο όμορφες υπάρξεις να παρουσιάσουν την εκπομπή και όχι δυο 'τράγους' ντυμένους με βραδινή τουαλέτα. Για πόσο ακόμη θα βλέπουμε την Ρίκα Βαγιάννη στην τηλεόραση που ΕΜΕΊΣ πληρώνουμε για να υπάρχει και να εκπέμπει.Τι πρέπει να γίνει δηλαδή?Να πεθάνει για προχωρήσετε σε αντικατάσταση της ,έλεος. Μα δεν το βλέπετε ότι σιγά σιγά μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο...μη ανθρώπινο:flipout:. Στο κάτω κάτω της γραφής υπάρχει και η εθελουσία έξοδος! Επόμενο ερώτημα που μου έρχεται στο μυαλό είναι....ποιός στα κομμάτια διάλεξε αυτά τα τραγούδια να διαγωνιστούν και με τι κριτήρια?Αλήθεια ΕΜΕΊΣ τα κορόιδα πληρώσαμε για να βγούνε και να τραγουδήσουνε Κρητικοί μαζί με ράπερ ?Τον Αλκαίο απο που τον ξεθάψατε βρε παιδιά?Kαι τέλος γιατί έλειπε ο Τερλέγκας?

tegonikos.blogspot.com

Re: Απάντηση: Αλκαίος στην eurovision

Στην Ελλάδα του σήμερα ζουν και βασιλεύουν καλικάντζαροι.
Επιτροπές με σαρδόνια χαμόγελα περισσότερο και από αυτό του Jocker, πεσμένα στήθη(κυριολεκτικά), φουστάνια(κυριολεκτικά και μεταφορικά), πρώην σταρ Ελλάς, κολλητές κολλητοί και λοιποί παρατρεχάμενοι, κάνουν πλακίτσα στα μούτρα μας για τον τρόπο που προφέρεται το Kalo kouragio, αγνοώντας πως πρωτίστως αυτό χρειάζεται σε άτομα του συναφιού τους. Στην κρίση θα την βγάλουν καθαρή σαφώς.
Όπως πάντα……
Φτηνές σκηνές, δούλοι χορογράφων, διαφημίσεις, προκατασκευασμένοι διάλογοι, ψεύτικη χαρά, άρχοντες των καναλιών και της νύχτας, φάλτσοι κομπάρσοι, όλα και όλοι ενωμένοι για την "γιορτή της μουσικής".

Το κομμάτι είναι κατάπτυστο μουσικά, και επικίνδυνο στιχουργικά. Όσο βέβαια επικίνδυνο μπορεί να είναι ένα σκ@τό όταν το καταπιείς. Από ότι φαίνεται δε, αρκετοί ήδη το χωνεύουν.(αφού το ψήφησαν κιόλας)...

:a0210:

Μα τι πράμα ήταν αυτό που είδανε
τα ματάκια μας?ακόμη τα τρίβουμε..Απο που να ξεκινήσω και που να τελειώσω. Καταρχήν χάθηκε κύριοι της ΕΡΤ να προσλάβετε δυο όμορφες υπάρξεις να παρουσιάσουν την εκπομπή και όχι δυο 'τράγους' ντυμένους με βραδινή τουαλέτα.

:flipout: :flipout: :flipout:

Kαι τέλος γιατί έλειπε ο Τερλέγκας?

ελα μου ντε !!!! :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αλκαίος στην eurovision

Ούφ με πρόλαβες...

Πάω να δω τη Τζούλια...:BDGBGDB55::flipout::flipout:

θέλεις να γλιτώσεις το γλαύκωμα , αλλά από ότι βλέπω πας φυρή φυρή
για να σου βγουν τα μάτια έξω. !

υ.γ
ΑΛΗΘΕΙΑ το πρώτο η το δεύτερο DVD θα πας να δεις ?

το δεύτερο έχει τίτλο " Η ΤΖΟΥΛΙΑ και το Leopard"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αλκαίος στην eurovision

θέλεις να γλιτώσεις το γλαύκωμα , αλλά από ότι βλέπω πας φυρή φυρή
για να σου βγουν τα μάτια έξω. !

υ.γ
ΑΛΗΘΕΙΑ το πρώτο η το δεύτερο DVD θα πας να δεις ?

το δεύτερο έχει τίτλο " Η ΤΖΟΥΛΙΑ και το υποβρύχιο "

nuclear-submarine-1.jpg

έρε τι εχει να'κούσει ο νορβηγός σκηνοθέτης όταν δεν θα περάσουμε καν στον τελικό...........................

Προσωπικά χαίρηκα πολύ που βγηκε ο Αλκαίος γιατί εγγυάται οτι δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει καμία στραβή και να κερδίσουμε και να φορτωθούμε διοργανώσεις και λοιπές ιστορίες.

Παρόλα αυτά για την ιστορία, μερικά σημεία που μου έκαναν εντύπωση.

Είναι η άποψη μου οτι το τραγούδι του Αλκαίου είχε σχεδόν προεπιλεγεί. Όλη την εβδομάδα το κύκλωμα που στηρίζει αυτήν την διοργάνωση δημιουργούσε κλίμα υπερ του. Θεωρώ οτι δεν ήταν τυχαίο οτι τις δύο κοπελιές που ήταν δυνατές τις κάψαν με "διαρροες" ενώ τους Εμιγκρε που είχαν επίσης πολύ "γιουροβισιονικό" κομμάτι, στην επανάληψη κόψαν τον ήχο. Επίσης επειδή ξεκίνησαν απο Θεσ/νίκη και τους έχω ακουσει πολλές φορές μου έκανε εντύπωση το ποσο φάλτσαρε η κοπελιά και το βρίσκω λίγο περίεργο.

Γενικά δεν είχαμε καλές ερμηνίες, και απο άτομα που κάνουν κυρίως συναυλιακή παρά δισκογραφική δουλεία, πράγμα πολύ περίεργο. Ούτε η Σάνυ το είπε καλά.

Μου φάνηκε σαν να είχαν σκοπίμως λίγο υποβαθμισει την διοργάνωση για να φαίνεται τόσο έντονα το μειωμενο μπάτζετ.

Πάντως έχει πλάκα το εξής. Σε μια συγκυρία που η Ελλάδα δεν είναι ιδιέτερα συμπαθής στην Ευρώπη, στέλνουμε ένα κομμάτι που βασίζεται και προωθεί αυτό ακριβώς το στερεότυπο του γλετζέ Έλληνα που πατάνε τα συκοφαντικά άρθρα. Μου φαίνεται εξαιρετικά ειρωνικό αλλα δυστηχώς είναι μάλλον προϊόν άγνοιας παρά προμελετημένο.

Στον Αλκαίο αναφέρεσαι η στη Γιουροβίζιον γενικώς??

δυστυχώς Δημήτρη μιλάω για την eurovision.

είμαι οριζοντίως και καθέτως αντίθετος μ᾽ αυτό το πανηγύρι.(με την κακή έννοια πανηγύρι καθότι τα πανηγύρια στην Ελλάδα είναι απείρως καλύτερα απο αυτό το πράμα)

υ.γ μην αρπάζεσαι συνονόματε.
δεν χαρακτηρίζω ανθρώπους.είναι απολύτως σεβαστό το δικαίωμα του καθενός να βλέπει ότι του αρέσει. μπορώ όμως κι εγώ να εκφράσω την απέχθεια μου γι αυτόν τον θεσμό.

Απάντηση: Re: Αλκαίος στην eurovision

Πάντως έχει πλάκα το εξής. Σε μια συγκυρία που η Ελλάδα δεν είναι ιδιέτερα συμπαθής στην Ευρώπη, στέλνουμε ένα κομμάτι που βασίζεται και προωθεί αυτό ακριβώς το στερεότυπο του γλετζέ Έλληνα που πατάνε τα συκοφαντικά άρθρα. Μου φαίνεται εξαιρετικά ειρωνικό αλλα δυστηχώς είναι μάλλον προϊόν άγνοιας παρά προμελετημένο.

Αλέξη δεν στέλνουμε στην Ευρώπη το στερεότυπο τού γλεντζέ έλληνα,αλλά τού κάφρου και παρασιτικού νεοέλληνα,πού ως παντελώς απολίτιστος έχει μπερδέψει και κακοχωνέψει κάθε ειδους μουσική και ´γουστάρει´τέτοιους απίθανους αχταρμάδες..Μέ άλλα λόγια ξεφτίλα....
Κατά τά άλλα η Eurovision έτσι και αλλοιώς δέν εκφράζει παρά ελάχιστα την Ευρωπαϊκή Μουσική...Υποπροϊόντα ευρωπαϊκά εμφανίζονται στον διαγωνισμό εδώ και χρόνια..
Με άλλα λόγια η διοργανωση αυτή θάπρεπε νάχει πάψει νά μάς απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια..
Αλλά μάς την ´φορέσανε´σαν ´εθνική υπόθεση´..