Άλκης ...

ναι,

υπάρχουν και άνθρωποι που οδηγάνε τη μηχανή τους χωρίς αύριο .... δεν είναι ο κανόνας όμως...

αντίθετα τείνουν να γίνουν κανόνας οι οδηγοί τετράτροχων που δεν προσέχουν τις μηχανές .....

βέβαια η μαγκιά φεύγει όταν πέσουν σε καμιά ομάδα χαρλεάδων .......

Last edited:
Είναι αρκετοί όμως αυτοί που οδηγούν χωρίς αύριο. Και δυστυχώς είναι αυτοί που τις περισσότερες φορές φωνάζουν και όχι μόνο... Όσο πάει και οι "δίχως αύριο" οδηγοί αυξάνονται νομίζω.

Και μια ιστορία: Οδηγούσα το ένα βράδυ φέτος το χειμώνα στον ίδιο δρόμο. Πήγαινα με 110-120 και ξαφνικά με κόλλησε από πίσω μια μηχανή και άρχισε να παίζει τα φώτα. Είχα αυτοκίνητα δεξιά μου όμως και δε μπορούσα να πάω πουθενά οπότε επιχείρησε προσπέραση ξυστά από εμένα και τα αμάξια δίπλα μου. Μόλις ήρθε μπροστά μου όχι μόνο έκοψε απότομα, μη υπολογίζοντας την κοπέλα που ήταν μαζί του, για να φοβηθώ αλλά άρχισε και τις βρισιές και τις χειρονομίες. Τέτοια μου έχουν συμβεί πολλές φορές. Τον συγκεκριμένο πάντως, άνετα θα πλήρωνα για να τον σαπίσουν στο ξύλο.

Απάντηση: Re: Άλκης ...

ναι,

υπάρχουν και άνθρωποι που οδηγάνε τη μηχανή τους χωρίς αύριο .... δεν είναι ο κανόνας όμως...

αντίθετα τείνουν να γίνουν κανόνας οι οδηγοί τετράτροχων που δεν προσέχουν τις μηχανές .....

βέβαια η μαγκιά φεύγει όταν πέσουν σε καμιά ομάδα χαρλεάδων .......

Δηλαδή η ομάδα χαρλεάδων είναι "μάγκες" ?

Σόρρυ Δημήτρη για το quote στο ποστ σου αλλά επειδή το ακούω συχνά, πάντα οι μηχανές είναι στο απυρόβλητο?

Κάνουν οτι γουστάρουν,σε κλείνουν,περνάνε με κόκκινο,πηγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα κλπ..?

Μόνο οι 4 τροχοί ευθύνονται για όλα στην Ελλάδα?

Οι πεζοί έχουν παιδεία,οταν βλέπεις την μάνα να τραβάει το μικρό,κάθετα στην Πανεπιστημίου,εκτός διάβασης ???

Τόσα χρόνια που ζώ στο κέντρο και βλέπω τόσα,πίστεψέ με Δημήτρη,ΦΤΑΙΝ(Μ)Ε ΟΛΟΙ !!!!

Καλή ανάπαυση στον Αλκη που δεν έφταιξε και πήγε από άδικο..

Είναι αρκετοί όμως αυτοί που οδηγούν χωρίς αύριο. Και δυστυχώς είναι αυτοί που τις περισσότερες φορές φωνάζουν και όχι μόνο... Όσο πάει και οι "δίχως αύριο" οδηγοί αυξάνονται νομίζω.

Και μια ιστορία: Οδηγούσα το ένα βράδυ φέτος το χειμώνα στον ίδιο δρόμο. Πήγαινα με 110-120 και ξαφνικά με κόλλησε από πίσω μια μηχανή και άρχισε να παίζει τα φώτα. Είχα αυτοκίνητα δεξιά μου όμως και δε μπορούσα να πάω πουθενά οπότε επιχείρησε προσπέραση ξυστά από εμένα και τα αμάξια δίπλα μου. Μόλις ήρθε μπροστά μου όχι μόνο έκοψε απότομα, μη υπολογίζοντας την κοπέλα που ήταν μαζί του, για να φοβηθώ αλλά άρχισε και τις βρισιές και τις χειρονομίες. Τέτοια μου έχουν συμβεί πολλές φορές. Τον συγκεκριμένο πάντως, άνετα θα πλήρωνα για να τον σαπίσουν στο ξύλο.

Αυτές είναι ακρότητες.

Οταν υπάρχει οδική παιδεία δεν χρειάζεσαι ξύλο..-bye-

Re: Απάντηση: Re: Άλκης ...

Αυτές είναι ακρότητες.

Οταν υπάρχει οδική παιδεία δεν χρειάζεσαι ξύλο..-bye-

Προσπαθώ πάντα να κρατιέμαι ήρεμος.

Αλλά όταν κάνεις τη μα**κία τουλάχιστον μην πας να βγεις κι από πάνω και προπαντός μη βάζεις τη ζωή σου, της κοπέλας, τη δική μου και των γύρω σε κίνδυνο. Αν ήταν παππούς στη θέση μου ίσως να μην προλάβαινε να φρενάρει και τα πράγματα να ήταν τελείως διαφορετικά.

Δηλαδή η ομάδα χαρλεάδων είναι "μάγκες" ?

Σόρρυ Δημήτρη για το quote στο ποστ σου αλλά επειδή το ακούω συχνά, πάντα οι μηχανές είναι στο απυρόβλητο?

Κάνουν οτι γουστάρουν,σε κλείνουν,περνάνε με κόκκινο,πηγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα κλπ..?

Μόνο οι 4 τροχοί ευθύνονται για όλα στην Ελλάδα?

Οι πεζοί έχουν παιδεία,οταν βλέπεις την μάνα να τραβάει το μικρό,κάθετα στην Πανεπιστημίου,εκτός διάβασης ???

Τόσα χρόνια που ζώ στο κέντρο και βλέπω τόσα,πίστεψέ με Δημήτρη,ΦΤΑΙΝ(Μ)Ε ΟΛΟΙ !!!!

Καλή ανάπαυση στον Αλκη που δεν έφταιξε και πήγε από άδικο..

όχι Δημήτρη, οι χαρλεάδες δεν είναι μάγκες, βόλτες γουστάρουν ...

απλά κάτι ψευτόμαγκες που κλείνουν μηχανάκια, ποδήλατα κλπ, όταν βρεθούν ανάμεσα τους γίνονται παναγίτσες ... (τυχαίο ???)

δεν είχα καμία διάθεση να εξελιχθεί το νήμα σε αντιπαράθεση τετράτροχων-δίτροχων, όσοι έχουν οδηγήσει και τα δύο ξέρουν πολύ καλά τι γίνεται στους δρόμους ...

και ούτε οι μηχανές είναι στο απυρόβλητο, ούτε οι επαγγελματίες οδηγοί (κυρίως αυτοί) ούτε κανείς ...

δυστυχώς όμως χάνονται πολλοί άνθρωποι στους δρόμους, και όταν μιλάμε για θανάτους και αναπηρίες όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν και πολύ σημασία ....

Είμαι σίγουρος ότι ο καθένας μας έχει και μια ιστορία να διηγηθεί...

Αν ήταν μόνο μια ιστορία, θα ήταν καλύτερος αυτός ο τόπος. Είμαι σίγουρος ότι ο καθένας μας έχει τουλάχιστον 10 - 20 ιστορίες. Ανάλογα και τα χλμ που έχει "περπατήσει".

δυστυχώς όμως χάνονται πολλοί άνθρωποι στους δρόμους, και όταν μιλάμε για θανάτους και αναπηρίες όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν και πολύ σημασία ....

Ετσι.....

Οσοι μπορειτε τραβατε καμια βολτα απο τους Αγιους Αναργυρους στο Ιδρυμα αποκαταστασης τραυματιων.
Αν εχετε και κανα γιο,ανηψι ή οτιδηποτε αλλο που οδηγει με το κατω κεφαλι παρα με το πανω θα του κανετε πολυ μεγαλο καλο με αυτα που θα αντικρυσει.

Την Κυριακή που γυρνούσα από Καβάλα στο δρόμο προς Χαλκιδική, πέρασε από δίπλα μου, ξυστά, μια μηχανή η οποία πήγαινε με 150 το λιγότερο. Ευτυχώς που την είδα με την άκρη του ματιού μου και δεν άλλαξα λωρίδα για να πάω σιγά σιγά προς την έξοδο. Το ίδιο συμβαίνει συνέχεια και για αυτό κοιτάζω συχνά τους καθρέφτες. Αν όμως κάποια φορά δε τους κοιτάξω, ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί.

Άρα, ποιος δεν υπολογίζει πολλές φορές ποιον? Μάλλον οι μοτοσυκλετιστές τη ζωή τους...

Επίσης, όλοι εσείς που φωνάζετε για τους εγκληματίες που περνάνε τα κόκκινα, είστε σίγουροι ότι δεν έχετε περάσει ποτέ, έστω και από λάθος? Να φανταστώ ότι στο πορτοκαλί σταματάτε όλοι, ε? Ακόμα να υποθέσω ότι είστε σίγουροι ότι ποτέ δεν έχετε κάνει κάποια παραβίαση που φαινομενικά είναι αθώα, αλλά μπορεί να αποβεί μοιραία τελικά?

@Eίμαι σίγουρος.-

@ Η λογική των "αντίποινων" έχει οδηγήσει πολύ κόσμο στα σύννεφα...

Last edited:
Όλοι είμαστε το ίδιο ανίκανοι στο δρόμο. Μα όλοι όμως.
Τί με νοιάζει εμένα αν έχει παρανομήσει ποτέ μηχανάκι ή αυτοκίνητο?
ΕΓΩ τί κάνω. Εκεί ξεκινάνε όλα.

Πάντα θα υπάρχουν "ατασθαλείες" στο δρόμο. Κανόνας.
Το θέμα είναι η συχνότητά τους / η σοβαρότητά τους.

Μία επίσκεψη στην Γερμανία, και ήταν αρκετή για να ντραπώ.

Κυρίες... κύριοι... Πηγαίνετε τα παιδιά σας σε πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής.
Πηγαίνετέ τα στις πίστες. Σε καρτ... motocross... mini bikes... όπου μπορείτε, ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΤΑ.
Εκεί αλλάζει όλη αυτή η ιστορία.

Το να ξεκινάμε κουβέντα στο παρών νήμα, για το εγώ φταίω-εσύ φταίς-κλπ-κλπ μου φαίνεται το λιγότερο γελοίο.

Είμαι σίγουρος ότι ο καθένας μας έχει και μια ιστορία να διηγηθεί...

.....
Σταματημενος στα διοδια της Ελευσινας προς Κορινθο.
Πληρωνω, και με το που σηκωνεται η μπαρα, περναει μια μηχανη με τουλαχιστον 100+ αναμεσα απο εμενα και το τοιχο δεξια....

Όλοι είμαστε το ίδιο ανίκανοι στο δρόμο. Μα όλοι όμως.
Τί με νοιάζει εμένα αν έχει παρανομήσει ποτέ μηχανάκι ή αυτοκίνητο?
ΕΓΩ τί κάνω. Εκεί ξεκινάνε όλα.

Πάντα θα υπάρχουν "ατασθαλείες" στο δρόμο. Κανόνας.
Το θέμα είναι η συχνότητά τους / η σοβαρότητά τους.

Μία επίσκεψη στην Γερμανία, και ήταν αρκετή για να ντραπώ.

Κυρίες... κύριοι... Πηγαίνετε τα παιδιά σας σε πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής.
Πηγαίνετέ τα στις πίστες. Σε καρτ... motocross... mini bikes... όπου μπορείτε, ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΤΑ.
Εκεί αλλάζει όλη αυτή η ιστορία.

Το να ξεκινάμε κουβέντα στο παρών νήμα, για το εγώ φταίω-εσύ φταίς-κλπ-κλπ μου φαίνεται το λιγότερο γελοίο.

+10000

rip για το παλικάρι κι ας αναπαύσει ο Θεός την ψυχούλα του..
κρίμα!