Αλλαγές στη Διαχειριστική Ομάδα

Καλως ηρθατε νεοι και παλιοι.

Μακαρι να δωσετε ξανα πνοη και ρευμα γιατι τα φορουμ παγκοσμιως πεθαινουν ή εχουν μονον μεγαλοκοπελες σαν εμας πλεον.

Υγ

Προς ΓΔ/τεχνικο τμημα :

Καποτε βλεπαμε (στην παλια κονσολα) ποιοι ειναι ενεργοι διαχειριστες ανα κατηγορια τωρα με την καινουργια δεν ξερεις ποιος ειναι που διαχειριστης .

Αν δεν γινεται στην νεα κονσολα να μπει το αντιστοιχο bracket φτιαξτε ενα κλειδωμενο νημα να υπαρχει με αυτην την πληροφορια για να ξερουμε και ποιος ειναι που και να απευθυνονται και τα μελη αντιστοιχως

Ποιον πρέπει να λαδώσω για να μετρήσουμε τα πάντα εκτός από κοιλιά; :unsure:
Για εμάς που έχουμε σωματότυπο σβούρας λέω.
Εσύ, για αρχή, σταμάτα να "λαδώνεις'' το άντερό σου!!!😄

Last edited:
  • Haha
Reactions: Tzimisce
  • Love
Reactions: Simos.I
Εσύ, για αρχή, σταμάτα να "λαδώνεις''το άντερό σου!!!😄

Έχω επενδύσει σε αυτό το κορμί!
4€ έχει φτάσει το σουβλάκι!

Υπάρχει και αυτή η σελίδα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον είναι ενημερωμένη.
Υπάρχει κάποιος Συντονιστής που έχει να μπει στο forum από το 2022.

Η σελίδα είναι ενημερωμένη, δημιουργείται αυτόματα.
Ο συντονιστής δεν έχει ενημερωθεί ότι πρέπει να μπαίνει που και που μάλλον... :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: Skakinen and Kosh
Ευχαριστούμε παιδιά για τις ευχές!
Τελευταία φορά που ήμουν διαχειριστής πρέπει να ήταν προ 10-ετιας οπότε είμαι ψιλοσκουριασμενος.
Εφόσον όμως απελευθερώθηκα από τα διοικητικά, μπορώ να διαθέσω χρόνο για την παλιά μου αγάπη, την Εικόνα.
Stay tuned...

• Like
Reactions: vlad66 and grio
Υπάρχει κάποιος Συντονιστής που έχει να μπει στο forum από το 2022.

Eνταξει μικρο το κακο αν λειτουργει η κατηγορια τελικα αυτα διορθωνονται με τον χρονο καποιου , εγω περισσοτερο θα ηθελα να ξερω αν ειναι καλα ο Στελιος (και αλλα παιδια που εχουν καιρο να φανουν, γιατι μεγαλωσαμε και γεμισαμε απωλειες )

Με την ελπίδα πως οι νέοι Συντονιστές είναι Παναθηναϊκοί τους εύχομαι αντιστρόφως ανάλογη πορεία απ' αυτή του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.