ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
Supreme Member
- 19 June 2006
- 8,661
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1388774&postcount=5252
Μήπως έτσι ξεκαθαρίζουμε λίγο, προς τα που κινείται το πράγμα???
Διονύση μην ανησυχείς. Δεν μειώνουν οι ξεκάθαρες κουβέντες από φίλους, αυτό έλειπε.
Όλα ο.κ Διονύση. Θα τα πούμε και από κοντά.
συμφωνώ πως προηγούνται όλων, οι ανθρώπινες σχέσεις.
Και ξέρω πόσο έχω στεναχωρήσει τον Διονύση. Αλλά θέλω να δεχτεί την ειλικρίνεια μου και ας γίνομαι φορτικός ,αιχμηρός και ίσως άδικος κάποιες φορές.
Συμφωνώ Σπύρο απόλυτα.
Και ξέρω τις απόψεις σου. Ουσιαστικά ένα τεχνικό θέμα για τους περισσότερους δεν είναι δυνατό να μας στεναχωρεί.
Γι αυτό θεωρώ πως είναι τελείως απλό θέμα η πρόταση μου. Πιο απλό δεν γίνεται.
Είμαι με τον Μπάϊρα και συμφωνώ πως προηγούνται όλων, οι ανθρώπινες σχέσεις.
Και ξέρω πόσο έχω στεναχωρήσει τον Διονύση. Αλλά θέλω να δεχτεί την ειλικρίνεια μου και ας γίνομαι φορτικός ,αιχμηρός και ίσως άδικος κάποιες φορές.
Εννοείται πως συνεχίζουμε και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε σούπερ.:grandpa:
Ως εκ τούτου και νά στεναχώρησες και νά σέ στεναχώρησαν είναι στιγμιότυπα μέσα στήν διάρκεια τής σχέσης πούχει αναπτυχθεί..
Δεν παίρνω θέση παιδιά σ' αυτά,γιατί για μένα τα ψιλοοργανωτικά είναι ασήμαντα-πέρα του ότι κάθε κατηγορία έχει την δική της διαχειριστική ομάδα και δεν μου πέφτει λόγος.
Θα πάρω όμως θέση,για την αντιπαράθεση,που γίνεται για τέτοια ασήμαντα θέματα.
Ενα είναι,ότι για μένα αυτά έπρεπε να είχαν λυθεί,με απευθείας συζητήσεις κι επικοινωνία-αλλού κι αλλιώς- κι όχι εδώ μ' αυτόν τον τρόπο και δύο αυτό που γίνεται εδώ με στενοχωρεί,καθώς αισθάνομαι ότι μειώνει ανθρώπους και προσωπικότητες, που πολλά έχουν προσφέρει εδώ μέσα και το επίπεδό τους,δεν συνάδει μ' όλο αυτό το κλίμα.
Εύχομαι να δείτε κι εσείς,ότι έτσι έχουν τα πράγματα...
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1388774&postcount=5252
Μήπως έτσι ξεκαθαρίζουμε λίγο, προς τα που κινείται το πράγμα???
Y.Γ.: Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ..!!!
Όπως και η ζωή.....!!!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.