Αλλαγές στη δομή της Μουσικής Κατηγορίας

Re: Απάντηση: Αλλαγές στη δομή της Μουσικής Κατηγορίας

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1388774&postcount=5252

Μήπως έτσι ξεκαθαρίζουμε λίγο, προς τα που κινείται το πράγμα???

και έτσι!

Αλλά για να είμαστε περισσότερο κοντά σε αυτό που πραγματικά είναι το avclub, στο μεγαλείο του δηλαδή, και έτσιΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1387721&postcount=3

Επειδή πολλοί μπορεί να μην το ανοίξουν, εχει να κάνει με την παρουσία του Δαμιανού Δημητριάδη στο thread του Νίκου Πετραλιά,

ok Δημήτρη, θεωρώ λοιπόν την κοινή ειλικρινή μας αγάπη για την Κατηγορία σαν το πιο σημαντικό στοιχείο μέσα σ'αυτή τη διαφωνία και αυτό που διατηρεί τους διαύλους επικοινωνίας ανοιχτούς.

Απάντηση: Re: Αλλαγές στη δομή της Μουσικής Κατηγορίας

Διονύση μην ανησυχείς. Δεν μειώνουν οι ξεκάθαρες κουβέντες από φίλους, αυτό έλειπε.

Τζίμη απλά πράγματα γιά νά κλείσει τό όποιο ''ρήγμα'' μιάς και τάχουμε πεί και τηλεφωνικά και ξέρεις ότι επιθυμούσα νά επανέλθουν τά πράγματα ,οχι γιατί συμφωνούσα ή γιατί έδινα τήν βαρύτητα πού δίνεις εσύ (και δικαίωμά σου από τήν δική σου οπτική,πού δεν είναι απαραίτητο νά μέ βρίσκει σύμφωνο) στίς αλλαγές..

Ξέρεις ότι σέ θεωρώ στυλοβάτη.
Ξέρεις ότι γνωρίζω ότι όταν άλλοι έριχναν αναθέματα και ήθελαν άν ήταν δυνατόν νά τούς αδειάζει τήν γωνιά απο το club τό 75% τών συμμετεχόντων ενεργών μελών τής Μουσικής Κατηγορίας εσύ έβαζες πλάτη..

Αυτά τά δυό μού είναι αρκετά γιά νά συμφωνώ μαζί σου διαφωνώντας και αυτό θά γίνεται οσο ειμαστε καλά και έχουμε τήν υγειά μας και γουστάρουμε..

Τά λοιπά δέν τά λογαριάζω.
Καί απο μένα ως Σπύρο δέν τίθεται εμπόδιο στό νά υπάρχει και ένα πλαίσιο πού νά κάνει μερικούς καλούς φίλους(και ακόμα παραπάνω)νά κινούνται μέσα στά δικά τους ρούχα χωρίς νά στενεύονται.
Ως εκ τούτου δέν υπάρχει ζήτημα..
Απο τήν άλλη όμως ας τελειώνει και η διαφαινόμενη υποτίμηση(γενικό τό σχόλιο)πρός ανθρωπους πού από μιάν άλλη οπτική έχουν φανεί συνεπέστατοι στήν δουλειά τους εδώ μέσα καί στήν παρουσία τους.

Δέν έχουμε όλοι τήν ιδια οπτική γιά τό τί σημαίνει συνεισφορά σέ μιά Κατηγορία..
Για μενα πλέον θεωρώ ότι τό ένα χέρι νίβει τό άλλο.
Και ο Ιμπαγκάζα είναι σημαντικός γιατί βγάζει ωραίες μπαλιές,και ο Ουρτάδο γιατί μαζεύει τό κέντρο και κόβει ,αλλά και ο Πάντελιτς πού σκοράρει..
Ετσι είναι και η διαχείριση μιάς κατηγορίας,έτσι και η συμμετοχή τών υπολοίπων.Αλλως τε ώς ''πάλιουρας'' αυτά τά ξέρεις καλύτερα.

Ειλικρινά θέλω νά κλείσει πλέον ολη αυτή η ''παρένθεση'' καί νά ασχοληθεί καθείς εφ''ώ ετάχθη..

Το πόστ αυτό το γράφω σάν Σπύρος πρός Τζίμη φυσικά....

Φιλιά.:grinning-smiley-043

Συμφωνώ Σπύρο απόλυτα.-bye-
Και ξέρω τις απόψεις σου. Ουσιαστικά ένα τεχνικό θέμα για τους περισσότερους δεν είναι δυνατό να μας στεναχωρεί.
Γι αυτό θεωρώ πως είναι τελείως απλό θέμα η πρόταση μου. Πιο απλό δεν γίνεται.

Είμαι με τον Μπάϊρα και συμφωνώ πως προηγούνται όλων, οι ανθρώπινες σχέσεις.
Και ξέρω πόσο έχω στεναχωρήσει τον Διονύση. Αλλά θέλω να δεχτεί την ειλικρίνεια μου και ας γίνομαι φορτικός ,αιχμηρός και ίσως άδικος κάποιες φορές.

Εννοείται πως συνεχίζουμε και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε σούπερ.:grandpa:

Last edited:

συμφωνώ πως προηγούνται όλων, οι ανθρώπινες σχέσεις.
Και ξέρω πόσο έχω στεναχωρήσει τον Διονύση. Αλλά θέλω να δεχτεί την ειλικρίνεια μου και ας γίνομαι φορτικός ,αιχμηρός και ίσως άδικος κάποιες φορές.

Τώρα με έκανες λιώμα ρε μπαγάσα
:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043
:ernaehrung004:

Συμφωνώ Σπύρο απόλυτα.-bye-
Και ξέρω τις απόψεις σου. Ουσιαστικά ένα τεχνικό θέμα για τους περισσότερους δεν είναι δυνατό να μας στεναχωρεί.
Γι αυτό θεωρώ πως είναι τελείως απλό θέμα η πρόταση μου. Πιο απλό δεν γίνεται.

Είμαι με τον Μπάϊρα και συμφωνώ πως προηγούνται όλων, οι ανθρώπινες σχέσεις.

Εννοείται πως συνεχίζουμε και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε σούπερ.:grandpa:

Οπως έγραψε και ο Mc Zab σέ ένα εξαίρετο post του στό νήμα τού BackDoor, τό παιχνίδι είναι γιά ενήλικες...
Μέσα και οι καυγάδες και η ''αφ''υψηλού κριτική'' και οι διαφωνίες(εξαιρούνται οι κατάπτυστες συκοφαντίες,πού αυτές δέν παίζουν) και οι μουσικές κόντρες..
Δέν σφυρηλατήθηκε αναίμακτα ή ολη κατάσταση εδώ πέρα,ούτε μόνιμα θά πρέπει νά πίνουμε Νουνού light και νά παίζει συνεχώς προδέρμ..
Καί τά περισσότερα απ´αυτά ήταν και αναγκαία ..

Ως εκ τούτου και νά στεναχώρησες και νά σέ στεναχώρησαν είναι στιγμιότυπα μέσα στήν διάρκεια τής σχέσης πούχει αναπτυχθεί..

:grinning-smiley-043

γιά άλλη μιά φορά λυπάμαι που δεν θά είμαι μαζί σας σε 10 μέρες....

Καλά..Προλαβαίνεις νά αλλάξεις γνώμη..
Αλλως τε μπορεί νά σέ βάλει ο παπά Τσάκωνας δίπλα..Εχει κόψει και ένα παιδικό στό αερόπλανο,καλού-κακού.:BDGBGDB55::grinning-smiley-043

Καί απόσο ξέρω μιά αεροσυνοδός έχει κρατήσει και μιάν ακόμα θέση στό πιλοτήριο γιά τόν Ντόκ.:flipout::flipout::grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Αλλαγές στη δομή της Μουσικής Κατηγορίας

Ως εκ τούτου και νά στεναχώρησες και νά σέ στεναχώρησαν είναι στιγμιότυπα μέσα στήν διάρκεια τής σχέσης πούχει αναπτυχθεί..

Ρε μπαγασα ωρες ωρες μου ερχεται να σε ....φιλησω-bye-
Εμπνευση ειχες??????
Ισως η πιο ευστοχη κου ακριβης κουβεντα που εχω ακουσει τελευταια:grinning-smiley-043
Μου εφιαξες τη...νυχτα!!!

Δεν παίρνω θέση παιδιά σ' αυτά,γιατί για μένα τα ψιλοοργανωτικά είναι ασήμαντα-πέρα του ότι κάθε κατηγορία έχει την δική της διαχειριστική ομάδα και δεν μου πέφτει λόγος.

Θα πάρω όμως θέση,για την αντιπαράθεση,που γίνεται για τέτοια ασήμαντα θέματα.

Ενα είναι,ότι για μένα αυτά έπρεπε να είχαν λυθεί,με απευθείας συζητήσεις κι επικοινωνία-αλλού κι αλλιώς- κι όχι εδώ μ' αυτόν τον τρόπο και δύο αυτό που γίνεται εδώ με στενοχωρεί,καθώς αισθάνομαι ότι μειώνει ανθρώπους και προσωπικότητες, που πολλά έχουν προσφέρει εδώ μέσα και το επίπεδό τους,δεν συνάδει μ' όλο αυτό το κλίμα.

Εύχομαι να δείτε κι εσείς,ότι έτσι έχουν τα πράγματα...

Επιλέγω να απαντήσω σε σας αγαπητέ Διονύση, για έναν πολύ απλό λόγο.

Στενοχωριέστε (κακώς ΙΜΟ) για κάτι που (κακώς ΙΜΟ) κρίνετε ως ασήμαντο και θεωρείτε (πάλι κακώς ΙΜΟ) ότι δεν έπρεπε να συζητηθεί εδώ.

Ο μόνος λόγος που διαλέγω λοιπόν να απαντήσω σε σας είναι ότι πολύ απλά, δεν μπορείτε να διακρίνετε ότι ανάμεσα στα μέλη της Μουσικής κατηγορίας, υπάρει ένα πραγματικό και βαθύτερο δέσιμο, ένα Ground State, γενεσιουργός δύναμη του οποίου είναι η κοινή αγάπη όλων για τη Μουσική.

Αυτό, καμμία διαφωνία, ή καμμία αντιπαράθεση δεν μπορεί να το πειράξει.

Διαφωνίες υπήρχαν, υπαρχουν και θα υπάρξουν στο μέλλον.

Κάτι το οποίο, το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι η κατηγορία μας είναι ένας ζωντανός και γόνιμος οργανισμός.

Αποδεικνύει επίσης πως η Μουσική δρα ως καταλύτης. Και κυριαρχεί. των επιθυμιών μας, των επιχειρημάτων, των πεισμάτων, της λογικής μας...

Μην το πάρετε στραβά λοιπόν το ότι απαντώ σε σας.
Είναι μόνον γιατί δεν χρειάζεται να πω τίποτα σε κάποιον από την Μουσική κατηγορία. Τα έχουν :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043καλύψει όλα...

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1388774&postcount=5252

Μήπως έτσι ξεκαθαρίζουμε λίγο, προς τα που κινείται το πράγμα???

Δεν φαντάστηκα πως 1 clip θα δημιουργήσει τέτοιο ΘΕΜΑ!!!:elefant:
Η ζωή θέλει και λίγο χιούμορ...Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι ΦΤΩΧΕΙΑ συγγνώμη αν δημιούργησα κάποιο πρόβλημα-αναστάτωση σε κάποιους στον ένα χρόνο που είμαι μέλος και έχω βάλει το πολύ..10-15 clips-''clicks''.
Να είστε όλοι καλά!

Y.Γ.: Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ..!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλλαγές στη δομή της Μουσικής Κατηγορίας

Όπως και η ζωή.....!!!!-bye-

Σωστά!...Και ο καθένας την αντιλαμβάνεται διαφορετικά!Όπως και τη μουσική!