Aλλαγές στον Δικάναλο.

Re: Aλλαγες στον Δικάναλο.

θα σας καταγγείλω στη φιλοζωϊκή

:flipout::firstprize::SFGSFGSF:

Μια ερωτηση.Τα καλωδια ρευματος απο ποια τιμη να ξεκινουν ;

Δηλαδή, δε θα μιλάμε ούτε για αντιλόπες, ιππόγρυπες κλπ μηχανάκια; Δεν είναι λίγο too much αυτό, μόνο και μόνο για να αποκλείσεις ένα βοοειδές DAC; :p

Πολυ καλο και ευχη σε ολους τους συνομιλητες μεχρι του χρονου να βρισκονται πανω απο το οριο.

Χαχα καλό μήνα και από μένα σε όλους.Από θέμα κόστους είμαι ο πρώτος που θα αποχωρήσω. "Ευτυχώς" απειλούνται και οι καταθέσεις οπότε τουλάχιστον υπάρχει κίνητρο να πάρω κανένα ηχείο της προκοπής που δεν κουρεύεται :D

Buffalo_Farm_005_fs.jpg

Απάντηση: Aλλαγες στον Δικάναλο.

[...]
5) Κάθε μήνυμα έστω και με την υπόνοια αναφοράς σε dac με όνομα από το ζωικό βασίλειο
θα επιφέρει ποινή αποκλεισμού ενός μηνός στον συντάκτη του.

Συμπεριλαμβάνει και τα ερπετά η απαγόρευση;

Καλό μήνα!

Απάντηση: Aλλαγες στον Δικάναλο.

Περισευει σε κανενα κανα χιλιαρικο να παρω τιποτις να πιασω τα 40000 σε αξια συστηματος,μπας και μπαινω για να γραφω? :p

Καλο μηνα καπταιν...

Δεν προσέχετε τα γραφόμενα του Καπετάνιου και σας βλέπω στο μπαλαούρο:grandpa:

Γράφει για 40.000. Δεν γράφει τίποτα για ευρώ. Θα μπορούσε να είναι 40.000 δολάρια Αυστραλίας, Δραχμές, Λιρέτες ή παλιές τουρκικές λίρες :ridinghorse:

Απάντηση: Re: Aλλαγες στον Δικάναλο.

Δεν προσέχετε τα γραφόμενα του Καπετάνιου και σας βλέπω στο μπαλαούρο:grandpa:

Γράφει για 40.000. Δεν γράφει τίποτα για ευρώ. Θα μπορούσε να είναι 40.000 δολάρια Αυστραλίας, Δραχμές, Λιρέτες ή παλιές τουρκικές λίρες :ridinghorse:

Εγω παντως δραχμες εννοουσα....:ADFAD2:

Re: Απάντηση: Re: Aλλαγες στον Δικάναλο.

Εγω παντως δραχμες εννοουσα....:ADFAD2:

45.000 δραχμές έκανε το πρώτο μου "σύστημα", ένα Crown με αποσπώμενα ηχεία και διπλό κασσετόφωνο. Από 15 χρονών πληρούσα τις προϋποθέσεις για να γράφω στο Δικάναλο

:Banane0:

Αμάν ρε καπετάνιο... Τόσο καιρό στα λέω τώρα τα υλοποιησες !
ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ

δακτυλος χαιενταδων μου μυριζει.

ντροπη και αισχος. προτεινω να μαζευτουμε ολοι εμεις οι λατρεις των εισαγωγικων μοντελων και να πραγματοποιησουμε πορεια διαμαρτυριας. φερτε μαζι και τα ζωντανα, βουβαλια,σαυρες,πουλια κ.α.

Ζήτω η παράγραφος 5 της ανακοίνωσης!
Και δεν χρειάζεται καμμία απόφαση του Δ.Σ. για να την εφαρμόσουμε. Αρκεί να συνεννοηθούμε μεταξύ μας οι διαχειριστές του Δικάναλου, που απ' όσο ξέρω δεν έχει κανείς μας ζώο..DAC!

Υ.Γ. Τα ερπετά δεν πιάνονται. Εξόν κι' έχουν σκαρφαλώσει πάνω σε βοοειδές, όπότε... :violent-smiley-030: :rifle: :violent-smiley-011: :violent-smiley-008:

Re: Απάντηση: Re: Aλλαγες στον Δικάναλο.

45.000 δραχμές έκανε το πρώτο μου "σύστημα", ένα Crown με αποσπώμενα ηχεία και διπλό κασσετόφωνο. Από 15 χρονών πληρούσα τις προϋποθέσεις για να γράφω στο Δικάναλο

:Banane0:

Το δικό μου κασσετόφωνο επαιζε το ενα ηχείο με τη μια κασσετα και το αλλο ηχείο με την αλλη
ειχε και επιλογή το δεξί ηχείο με την αριστερη κασσετα και το αριστερό με την δεξια αλλά χαλαγε η στερεοφωνική εικόνα:BDGBGDB55:
Καλό μήνα παιδιά!

Ζήτω η παράγραφος 5 της ανακοίνωσης!
Και δεν χρειάζεται καμμία απόφαση του Δ.Σ. για να την εφαρμόσουμε. Αρκεί να συνεννοηθούμε μεταξύ μας οι διαχειριστές του Δικάναλου, που απ' όσο ξέρω δεν έχει κανείς μας ζώο..DAC!

Υ.Γ. Τα ερπετά δεν πιάνονται. Εξόν κι' έχουν σκαρφαλώσει πάνω σε βοοειδές, όπότε... :violent-smiley-030: :rifle: :violent-smiley-011: :violent-smiley-008:

ντακ
2uzq7oo.jpg
,πουπουλενιος ηχος