Αλλαγές στον δικάναλο

Dr Pan K

Supreme Member
18 December 2010
9,067
Ήρθε η ωρα να ανανεωθεί η συντονιστική ομάδα του δικάναλου. Συγκεκριμένα η σκυτάλη του SM περνάει στον Σωκράτη ενω εγώ θα αποσυρθώ απο την ΔΟ.

Ο Σωκράτης ειναι ο πλέον κατάλληλος που μπορώ να σκεφτώ αυτη την στιγμη για την θέση αυτή, αφου έχει τρέξει οσο λίγοι άλλοι για την κατηγορία και το φόρουμ γενικότερα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Ντίνο, Τάσο, Χρήστο, Στέργιο, Μιχαλη, Δημήτρη και Σωκράτη, καθώς και ολόκληρη την ΔΟ που βοήθησε στην τελευταία περίοδο, μαζι με την οποία θελω να πιστεύω οτι καταφέραμε αρκετές βελτιώσεις στην κατηγορία όπως την αναδιάρθρωση του computer audio και την δημιουργία της πολύ επιτυχημένης υποκατηγορίας των ακουστικων.

Σαν μικρή κληρονομιά αφήνω πίσω ενα φεστιβάλ το οποίο μας έφερε κοντά και ανέδειξε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το παγκόσμιο φαινόμενο που ονομάζεται ακουστικά.

Τις υπόλοιπες αλλαγές στον δικαναλο θα σας τις παρουσιάσει ο νέος SM, απο εμένα τις καλύτερες ευχές μου στην νεα ομάδα.

Μερικές φορές τα λόγια είναι φτωχά.
Τι να πεις σε έναν άνθρωπο από τον οποίο έχεις δει τόση δουλειά,τόση λαχτάρα και τόσο κόπο για να βοηθήσει;
Τι να πεις σε κάποιον που σε εμπιστεύτηκε,σε εμψύχωσε και που φεύγοντας αφήνει την κατηγορία να έχει τις καλύτερες αναμνήσεις.

Παναγιώτη μου,ένα ευχαριστώ δεν λέει τίποτα.
Φτάνει που ξέρεις και ξέρω.

Εύχομαι και παρακαλώ ολόψυχα να συνεχίσεις να βοηθάς όπως μόνο εσύ ξέρεις και να κοσμείς την κατηγορία με την παρουσία σου.
Καλή συνέχεια φίλε.

Σε πρήξαμε κομματάκι Παναγιώτη. Καλή ξεκούραση με πολλές ακροάσεις

Τώρα ο Σωκράτης θα το πάρει επ όμου μόνος? Βλέπω να κλατάρει κι αυτός σιγά σιγά.

Παναγιώτη ευχαριστούμε για ότι πρόσφερες στο forum και στην κατηγορία.
Αφήνεις πίσω σου άξιο αντικαταστάτη με σκοπό να πάει ο δικάναλος ακόμη παραπέρα.
Καλή συνέχεια. :smile:

Νασται καλα και οι δυο σας.
Υγεια να εχετε και κεφι.
Ευχαριστουμε τον Πανο για οτι εκανε και τον Σωκ. για οτι θα κανει!!

Άξιος !!!
icon14.png

icon14.png

Γιατρέ μου καλή ξεκούραση. Αναμένω αντεπίθεση γιατί θάχεις χρόνο να μελετήσεις με την ησυχία σου τα παρολί κάθε κυριακή. Σωκράτη καλή συνέχεια.

Εντάξει το πιάσαμε το υπονοούμενο... Πες απλά ότι θέλεις χρόνο για μελέτη.. :flipout:

Γιατρέ ευχαριστούμε για την προσφορά σου. Καλή ξεκούραση. Τα λέμε στα δύο γνωστά στέκια όπως άλλωστε τόσα χρόνια.
Σωκράτη καλή δύναμη.

Παναγιώτη, ευχαριστούμε και καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσεις.
Σωκράτη, καλή δύναμη!

Παναγιώτη, τις ευχαριστίες μου για την προσπάθεια σου, αλλά και τα αποτελέσματα που αυτή απέφερε ... όλο αυτό το διάστημα δεν εφείσθης κόπων και χρόνου, για να πετύχεις το καλύτερο δυνατόν ... ελπίζω να είσαι κοντά μας, σαν μουσικόφιλος & audiophile ...

Σωκ, και πρωθυπουργός βρε !

Παναγιώτη, αν και δεν είχαμε γνωριστεί από κοντά, παρά μόνο 1-2 φορές δια τηλεφώνου, να είσαι πάντα καλά και να οδεύεις προς τους στόχους σου.

Σωκράτη, έλαβες σκυτάλη...καλή διαδρομή!

Παναγιώτη ξεπέρασες τις προσδοκίες σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον χώρο και την κατηγορία στο Forum, την αποχώρηση σου την θεωρώ σοβαρή απώλεια και ελπίζω να γίνεται για ...καλό σκοπό.. ;)

Σωκράτη βαριά κληρονομια αναλαμβάνεις απο τον Παναγιώτη και τους προκατόχους του.. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να έχεις πάντα το κέφι που σε δαικρίνει εώς τώρα!..

Last edited: