άλλαξε και το Nat Geo Wild μόλις από 12169 σε 11938
καλο ή κακο;;;Αλλο κολπο ετοιμαζουν φιλε malakudi, και συντομα θα γραψεις και για αυτο. Το λεω αυτο διοτι καπου παει η σκεψη μου.:ADFAD2:
Η εξήγηση είναι μία για μένα, μάλλον δεν έχει μείνει κανένας τεχνικός που να ξέρει να ρυθμίσει σωστά τις κονσόλες του encoding/multiplexing.
Εγώ πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί να έχει η 11823 9 κανάλια, με το ένα να δείχνει μόνο κάρτα, οι 10930 και 12169 να έχουν από 12 (10 ενεργά + 2 απενεργοποιημένα αλλά καταλαμβάνουν bitrate) και η 11938 να έχει 13! Επίσης, δεν κατανοώ γιατί το κανάλι Στοιχήματος που δείχνει στατικές κάρτες να τρώει 1Mbit, τα novasports 3,4 και 7 που δείχνουν στατική κάρτα να έχουν από 1,3 ως 1,5 Mbit. Και 200kbit να είχαν οι κάρτες αυτές, αρκετό θα ήταν. Τέλος δε καταλαβαίνω γιατί στα HD κανάλια έχουν απόλυτα στατικό bitrate, και κάρτα να δείχνει το novasports hd πιάνει 11mbit!
Η εξήγηση είναι μία για μένα, μάλλον δεν έχει μείνει κανένας τεχνικός που να ξέρει να ρυθμίσει σωστά τις κονσόλες του encoding/multiplexing.
Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσω πως ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ NOVA. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝ NOVA ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
Είναι άλλο πράγμα να πεις π.χ:"δεν μου αρέσει η εικόνα του History. Κάτι δεν κάνει σωστά η Nova".
Και άλλο πράγμα το παρακάτω, όπου δίνεις και οδηγίες στους τεχνικούς, για το πως να ρυθμίσουν τα μηχανήματά τους.
Μηχανήματα, που ούτε το χρώμα τους δεν ξέρεις (και που φυσικά δεν υπάρχει κονσόλα encoding/multiplexing!!!!).
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στο μέλος malakudi σε καμία περίπτωση.
Είναι μία παρότρυνση να γράφουμε πιο προσεκτικά για θέματα που γνωρίζουμε μερικώς.
Χαρακτηριστικό π.χ. είναι το σχόλιο για τα μόνο 9 κανάλια στην 11823.
Μήπως γιατί εκεί έχουν πολλά κανάλια που κάνουν μέσω δορυφόρου διανομή στα Κέντρα Εκπομπής?
Και θέλουν να εξασφαλίσουν ένα ελάχιστο κατώφλι στην ποιότητα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.