Μίλησα με τεχνικό θα προστεθούν μέσα στον Αύγουστο 2 κανάλια και ένα 3d μέσα στον Αύγουστο!
Novacinema 2 HD
Novasports 2 HD
Με μια επιφύλαξη τι να πω. . μακάρι να εμπλουτίσουν λίγο
Μίλησα με τεχνικό θα προστεθούν μέσα στον Αύγουστο 2 κανάλια και ένα 3d μέσα στον Αύγουστο!
Novacinema 2 HD
Novasports 2 HD
Με μια επιφύλαξη τι να πω. . μακάρι να εμπλουτίσουν λίγο
Καλά τα λες.Η γνωμη μου ειναι αυτη .. αν πιεσουμε λιγο θα ερθουν αποτελεσματα
Με άλλο δέκτη έχεις δοκιμάσει, αν έχει σταθερό σήμα η 11938; Ίσως έχει πρόβλημα ο 1110.και σε εμένα σήμερα το πρωϊ που άνοιξα μου έβγαζε το μύνημα "αναζήτηση σήματος στην 11938". κάποια κανάλια έπαιζαν κάποια όχι. Το πρόβλημα αυτό σε έμένα δεν είναι καινούργιο. Μου το κάνει αρκέτα συχνά και είναι και ο λόγος που διέκοψα πριν 2 χρόνια την νοβα. Στη συνέχεια αφού είχα double play και μου έδωσαν στα ίδια λεφτά το start pack ξανασυνδέθηκα για να βλέπει η μικρή boomerang. Πολές φορές όμως βάζοντας την νόβα για να δεί το συγκεκριμένο κανάλι βλέπει το μύνημα "αναζήτηση σήματος στην 11938" και δεν ξέρει τι να κάνει. Ο δέκτης είναι ο panasat 1110.
Με άλλο δέκτη έχεις δοκιμάσει, αν έχει σταθερό σήμα η 11938; Ίσως έχει πρόβλημα ο 1110.
Προσωπικά θα πήγαινα για έλεγχο το δέκτη.
Ξερεις τη συχνοτητα?Άλλαξε συχνότητα.
Ευχαριστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.