Αλλαγές συχνοτήτων καναλιών Nova

Μίλησα με τεχνικό θα προστεθούν μέσα στον Αύγουστο 2 κανάλια και ένα 3d μέσα στον Αύγουστο!
Novacinema 2 HD
Novasports 2 HD
Με μια επιφύλαξη τι να πω. . μακάρι να εμπλουτίσουν λίγο

Δευτερο κανάλι NS HD είναι γνωστό ότι θα προστεθεί, για NC HD δευτερο όμως δεν έχει ακουστεί κάτι. Για να δούμε..

Μίλησα με τεχνικό θα προστεθούν μέσα στον Αύγουστο 2 κανάλια και ένα 3d μέσα στον Αύγουστο!
Novacinema 2 HD
Novasports 2 HD

Τεχνικό;
Τις νόβα; η συνεργάτη τους που κάνει τις εγκαταστάσεις;

Novacinema 2 HD
Novasports 2 HD

να δω που θα τα χωρεσουνε...

Πηρα τηλεφωνο να ρωτησω αν βαλω ηχεια home cinema 2.1 αν θελει ενισχυτη ή τα σηκωνει ο δεκτης της νοβα μονος του.

επειτα πιασαμε την κουβεντα και συζητησαμε λιγο και μου ειπε οτι εμεις μεταφερουμε απο εδω ¨τις φωνες¨ των πελατων μας αλλα δεν αποφασιζουμε εμεις .. αλλα αλλοι !!
επισης ξερουν για τον ανταγωνισμο κτλπ αλλα το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να τα μεταφερουν στους προισταμενους.

Οι γνωμη μου ειναι οταν υπαρχει επικοινωνια με εξυπηρετηση πελατων ή τεχνικη υποστηριξη να λετε σαν συνδρομητες να καταγραφουν στην καρτελα σας ¨ σαν σχολια¨

παραδειγμα: < τα hd καναλια να ειναι δωρεαν, ή να εμπλουτισετε τα καναλια με περισσοτερα καναλια ' η να μην βαζετε τοσες επαναληψεις >
Η γνωμη μου ειναι αυτη .. αν πιεσουμε λιγο θα ερθουν αποτελεσματα

και σε εμένα σήμερα το πρωϊ που άνοιξα μου έβγαζε το μύνημα "αναζήτηση σήματος στην 11938". κάποια κανάλια έπαιζαν κάποια όχι. Το πρόβλημα αυτό σε έμένα δεν είναι καινούργιο. Μου το κάνει αρκέτα συχνά και είναι και ο λόγος που διέκοψα πριν 2 χρόνια την νοβα. Στη συνέχεια αφού είχα double play και μου έδωσαν στα ίδια λεφτά το start pack ξανασυνδέθηκα για να βλέπει η μικρή boomerang. Πολές φορές όμως βάζοντας την νόβα για να δεί το συγκεκριμένο κανάλι βλέπει το μύνημα "αναζήτηση σήματος στην 11938" και δεν ξέρει τι να κάνει. Ο δέκτης είναι ο panasat 1110.

Η γνωμη μου ειναι αυτη .. αν πιεσουμε λιγο θα ερθουν αποτελεσματα
Καλά τα λες.
Πριν κανά χρόνο, δεν θυμάμαι το νήμα τώρα, κάποιος είπε να πιέσουμε για να ξαναγίνουν οι κάρτες με sl 3 για να υπάρχει δυνατότητα θέασης σε 2ο δωμάτιο, εγγραφής σε σκληρό, ιδιόκτητο δέκτη κλπ. Κλπ. Ξέρεις πόσοι ποστάρισαν για συμετοχη;;;; 2 η 3 άντε 5. Μην περιμένεις τίποτα.

Απάντηση: Re: Αλλαγές συχνοτήτων καναλιών Nova

και σε εμένα σήμερα το πρωϊ που άνοιξα μου έβγαζε το μύνημα "αναζήτηση σήματος στην 11938". κάποια κανάλια έπαιζαν κάποια όχι. Το πρόβλημα αυτό σε έμένα δεν είναι καινούργιο. Μου το κάνει αρκέτα συχνά και είναι και ο λόγος που διέκοψα πριν 2 χρόνια την νοβα. Στη συνέχεια αφού είχα double play και μου έδωσαν στα ίδια λεφτά το start pack ξανασυνδέθηκα για να βλέπει η μικρή boomerang. Πολές φορές όμως βάζοντας την νόβα για να δεί το συγκεκριμένο κανάλι βλέπει το μύνημα "αναζήτηση σήματος στην 11938" και δεν ξέρει τι να κάνει. Ο δέκτης είναι ο panasat 1110.
Με άλλο δέκτη έχεις δοκιμάσει, αν έχει σταθερό σήμα η 11938; Ίσως έχει πρόβλημα ο 1110.

Re: Απάντηση: Re: Αλλαγές συχνοτήτων καναλιών Nova

Με άλλο δέκτη έχεις δοκιμάσει, αν έχει σταθερό σήμα η 11938; Ίσως έχει πρόβλημα ο 1110.

Εχω δοκιμάσει κυρίως με εναν humax 5400 και είναι οκ. Στην αρχή νόμιζα οτι φταίει το γεγονός οτι απο το καλώδιο κατέβαιναν ο astra 19.2, (port A) o hotbird (port B) και ένας ακόμα δορυφόρος απο κινητό πιάτο (port C) και ο panasat "τρελαίνεται". Τώρα που τον έχω στο πιάτο που είχα απο τον alpha digital βλέπω μου κάνει τα ίδια. Μόλις κάνω reset στον panasat η ολική σάρωση δικτύων παίζει κανονικά.

Re: Απάντηση: Αλλαγές συχνοτήτων καναλιών Nova

Προσωπικά θα πήγαινα για έλεγχο το δέκτη.

Σε ευχαριστώ αλλά δεν καίγομαι, τέλος Αυγούστου τελειώνει το 12μηνο και δεν θα ανανεώσω.

Μήπως υπάρχει κάποιο προβλημα με το Novasports 4;
Εχω sports pack και ενώ όλα παίζουν στο NS4 βγάζει ένδειξη Ε16

Ουσιαστικά ΕΧΕΙ αλλάξει το symbol rate. Κανε μια ολική σάρωση και όλα θα επανέλθουν κανονικα.