Αλλαγές συχνοτήτων καναλιών Nova

Καλησπερα παιδια

Συγγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος, αλλα εδω μου φανηκε σαν το πιο "σχετικο" με το προβλημα μου

Εδω και 2 μερες εχω χασει τελειως τα καναλια που ειναι στο 11938Η 27500. Εχει συμβει κατι γενικως ή σε μενα μονο κατι εγινε? Αν αφορα μονο εμενα, τι να ειναι? Λετε να κουνηθηκε τιποτα στην ταρατσα απο τον αερα των τελευταιων ημερων? Και αν ειναι κατι τετοιο, τοτε γιατι τα υπολοιπα τα πιανω ακομα καλα?

Σας ζαλισα ε? Με συγχωρειτε εκ των προτερων!

Γιαννης

Καλημερα

Ειμαι εκτος σπιτιου τωρα και δεν ξερω ακριβως. Ειμαι ομως γυρω στο 70%-80% στις υπολοιπες. Γι´αυτο και μου κανει τοση εντυπωση. Αν ειχε κουνηθει π.χ. το πιατο δε θα ειχα προβλημα γενικως και με τις αλλες?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλλαγές συχνοτήτων καναλιών Nova

δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι..

ΟΚ Μηπως μπωρεις να μου πεις ποια καναλια υπαρχουν εκει; Λεω γιατι η εγω ειμαι εντελως ασχετος η κατι τρεχει με το δεκτη μου.

Θα δούμε και άλλες αλλαγές, καινούργια κανάλια έρχονται, παλιά φεύγουν (όπως το mgm)... πλησιάζει η ώρα του ανταγωνισμού..

Πλην των γνωστών καναλιών (Novasports1, ALTER, ALPHA, Mega, ANT1, STAR κ.λ.π.) υπάρχουν και 8 test channels....

Αν αναφέρεσαι στα R, δεν είναι test. Είναι τα κανάλια επίγειας διανομής.

Αν αναφέρεσαι στα R, δεν είναι test. Είναι τα κανάλια επίγειας διανομής.

Ναι, σε αυτά αναφέρομαι.....

s.r. 27375 έχει δώσει ο φίλος, αυτά είναι με 27500:rolleyes:

Στην 11823 Η 27500 αναφέρομαι. Υπάρχει TP 11825 με SR 27375?

Παιδιά σας παίζουν τα ESP 1 και 2?
Ξαφνικά σταμάτισαν να παίζουν ενώ μέχρι προχτές έπαιζαν κανονικά

Και το Σ/Κ το ίδιο είχε γίνει, μάλλον είναι κάποιο γενικευμένο πρόβλημα με αυτά τα κανάλια..

Το National Geographic πλέον εξελληνίστικε πλήρως.
Σταμάτησαν οι ρουμάνικες διαφημίσεις και έγινε σαν το Wild που έχει μόνο promo, και μάλιστα τώρα στα ελληνικά και με ελληνικό ήχο...

Πως και έτσι? Γιατί πριν μας δέιχνανε τη ρουμάνικη έκδοση και τι άλλαξαν τώρα?

Το National Geographic πλέον εξελληνίστικε πλήρως.
Σταμάτησαν οι ρουμάνικες διαφημίσεις και έγινε σαν το Wild που έχει μόνο promo, και μάλιστα τώρα στα ελληνικά και με ελληνικό ήχο...

Πως και έτσι? Γιατί πριν μας δέιχνανε τη ρουμάνικη έκδοση και τι άλλαξαν τώρα?
http://www.tovima.gr/media/article/?aid=418185