Αλλαγη ανεμιστηρα σε turbo x

themispower

Established Member
31 May 2011
149
Καλησπερα σε ολους!-bye-Εχω ενα media player εδω και 4 χρονια turbo x oscar 1 με 1TB σκληρο μεσα..Σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος αψογος σαν player αλλα απο την αρχη ειχε ενα θεμα με τον θορυβο του ανεμιστηρα..Καταφερα και το διορθωσα αρκετα με πατεντα, αφαιρεσα τις βιδες του ανεμιστηρα και τον στερεωσα στο πλαισιο με σελοτειπ διπλης οψης χοντρο..Τωρα τελευταια ομως κανει ξανα θορυβο και μαλιστα περισσοτερο απο ποτε,λοιπον με κουρασε οποτε λεω να αλλαξω οχι αυτο το μικρο ανεμιστηρακι(γιατι και το καινουριο το ιδιο θα κανει) αλλα καποιο αλλο μεγαλυτερο σε αλλη θεση..
Σκεφτομαι να τρυπησω το πλαισιο απο κατω σε διαφορα σημεια και να του προσαρμοσω ανεμιστηρακι υπολογιστη..Και πως ειναι καλυτερα να ρουφαει αερα ή να ριχνει αερα στο εσωτερικο;;φανταζομαι θα ειναι πολυ καλυτερα καθοτι μεγαλυτερος ανεμιστηρας λιγοτερο θορυβο..
Θα ηθελα την γνωμη σας, ευχαριστω πολυ!!!

ΥΓ. δοκιμασα να δω πως δουλευει χωρις ανεμιστηρα τωρα το χειμωνα τουλαχιστον και μου λαμπαδιασε ο σκληρος ευτυχως δεν μου καηκε,κολλησε και το player φυσικα:damnyou:

Γιατι δεν δοκιμαζεις ενα καλο ανεμιστηρακι
με τα ιδια χαρακτηριστικα που σιγουρα θα ειναι και πολυ πιο αθορυβο?
Το ανεμιστηρακι του turbo καμια φτηνοκινεζια θα ειναι,
και αυτα κανουν φασαρια.

Φιλε μου το εκανα ηδη αυτο να δοκιμασω αλλο ανεμιστηρακι τον ιδιο θορυβο κανει δυστυχως...