Αλλαγή από 42" σε 55"

GiannisP.

New member
31 August 2007
77
Χαιρετώ την παρέα,

μετά από 8 χρόνια άψογης τηλεοπτικής συντροφιάς με τη 42"LG7000, σκέφτομαι την αναβάθμιση σε 55". Η κρίση με έκανε να μένω στο σπίτι, να βλέπω σειρές, ταινίες, ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από τη προαναφερθείσα δεν έχω κανένα παράπονο, ούτε στα αθλητικά, ούτε στα χρώματα, αλλά θέλω μεγαλύτερο μέγεθος μιας και θα μείνει και η καινούρια αρκετά χρόνια στο σαλόνι. Έχουμε και λέμε:

1) Απόσταση θέασης: Από 1,5m έως 3,5m, γωνιακός καναπές γαρ.
2) 3D, 4Κ: αδιάφορα. Smart/Wifi: προαορετικό
3) Θέαση: σειρές/ταινίες από digea, αθλητικά από livestream (οπότε σύνδεση και με pc/laptop) και στο μέλλον otetv.
4) Μπάτζετ: εδώ έχουμε θέμα, δεν θέλω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να περάσω τα 999 έουρος, ΙΔΑΝΙΚΑ τα 700 έως 800.
5) Επειδή είμαι της άποψης "11άδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις", αν έχουμε κάτι σε LG καλοδεχούμενο.
6) Όχι plasma.

Δεν έχω κάνει κάποια έρευνα, μιας και απέχω από το άθλημα. Διάβασα αρκετά threads εδώ μέσα για τις ίντσες που με ενδιαφέρουν, αλλά ο καθένας έχεις τις δικές του προτεραιότητες. Ελπίζω να βοηθήσετε.

Ευχαριστώ

Ιδανική επιλογή θα ήταν κάποια plasma, εφόσον βρεις κάποια. Εφόσον όμως προτιμάς LCD πας σε LG, εφόσον χρειάζεσαι μεγάλες γωνίες θέασης. Διαφορετικά, κάποια Sony W7xxC, W8xxB, W8xxC ή Samsung H6xxx, J6xxx εντός budget.