Αλλαγή αυτοκινήτου.Τι να πάρω;

Καλορίζικη και καλοτάξιδη Θωμά η 159 σου..:firstprize:
Πιστεύω οτι θα μείνεις κατενθουσιασμένος απο το αμάξι αυτό.
Το καλοκαίρι αν κατέβω Τρίκαλα..θα σου στείλω κανα email να βρεθούμε για κανα καφε στη Λάρισα..-bye-

Θα σε περιμένω να βρεθούμε οπωσδήποτε και στα Τρίκαλα αν θέλεις.
Εγώ μένω σε κωμόπολη ανάμεσα σε Τρίκαλα και Λάρισα, πιο κοντά μάλιστα στα Τρίκαλα, οπότε θα είναι εύκολο.

Change Your Wife Program

επειδη με τετοιο αυτοκινητο δεν μπορει να κυκλοφορεις με οποια και οποια εχεις την δυνατοτητα με καποια σχετικη χρεωση να διαλεξεις μια απ αυτες
.
.

0704_ec_02_z+2007_geneva_auto_show+alfa_romeo_girls.jpg

Απάντηση: Re: Αλλαγή αυτοκινήτου.Τι να πάρω;

Change Your Wife Program

επειδη με τετοιο αυτοκινητο δεν μπορει να κυκλοφορεις με οποια και οποια εχεις την δυνατοτητα με καποια σχετικη χρεωση να διαλεξεις μια απ αυτες
.
.

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλλαγή αυτοκινήτου.Τι να πάρω;

Έχεις το ίδιο αυτοκίνητο Δημήτρη ή το είδες σε αυτοκίνητο άλλου;
Μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Δεν το έχω, δυστυχώς, αν και ήμουν στο τσακ... Το είχα πάρει test drive για μερικές ώρες. Έφαγα αρκετή ώρα παρατηρώντας την κατανάλωση για να το συγκρίνω με το δικό μου (2.0 JTS). Σε απόλυτα ήρεμη οδήγηση (πόδι πούπουλο) η κατανάλωση είναι στα ίδια, ίσως ελαφρά χαμηλότερη, όταν το πατάς όμως ρουφάει (τούρμπο γάρ) με τα ανάλογα όμως αποτελέσματα (πολύ πιο φουσκωμένη ροπή από τον δίλιτρο ατμοσφαιρικό).

Βέβαια μην τα παίρνετε τις εκτιμήσεις μου τοις μετρητοίς καθότι οδηγώ γενικά πολύ ήρεμα, άλλος μπορεί να οδηγεί διαφορετικά.

Last edited:
Θα σε περιμένω να βρεθούμε οπωσδήποτε και στα Τρίκαλα αν θέλεις.
Εγώ μένω σε κωμόπολη ανάμεσα σε Τρίκαλα και Λάρισα, πιο κοντά μάλιστα στα Τρίκαλα, οπότε θα είναι εύκολο.

οκ μέχρι τότε θα το χεις στρώσει για τα καλά νομίζω....

Απάντηση: Re: Αλλαγή αυτοκινήτου.Τι να πάρω;

Change Your Wife Program

.
.

Ωραία!
Θα πάρω αυτή με το κόκκινο!:flipout: