Αλλαγή αυτοκινήτου.Τι να πάρω;

Απάντηση: Re: Αλλαγή αυτοκινήτου.Τι να πάρω;

Είναι εκπαιδευμένα τα άλογα. Είναι πολύ ήρεμο αυτοκίνητο, δεν σου φαίνονται τα 200 σε καμία περίπτωση.

Τώρα που το πήρες μπορώ να μιλήσω εκ του ασφαλούς: Το αυτοκίνητο αυτό δεν υπάρχει, είναι η κορυφαία επιλογή ΜΑΚΡΑΝ στα 30Κ. Την έχω οδηγήσει (την 1.8tbi ti) και αν εξαιρέσεις το τιμόνι που είναι ένα κλίκ κάτω σε feedback από των 156, 147 σε όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ βελτιωμένο (ιδίως στον κινητήρα και στην ποιότητα κύλισης).

Για να πούμε και καμιά μαλ..κία πιστεύω θα δεις διαφορά από το 323... :)

Καλορίζικο!

Και δεν έδωσα και 30Κ.
27500 και το μαζντάκι μου.

Καλοτάξιδο !
Τώρα θα καταλάβεις και εσύ το κόλλημα που έχουν φάει όλοι οι Αλφίστι...

Ευχαριστώ παιδιά!
Σε καμιά 10ριά μέρες θα σας έχω εντυπώσεις.

Ένα φίλο που συνάντησα σήμερα ο οποίος έχει την 1.8 ατμοσφαιρική μου είπε πολύ καλό αλλά καίει.
Φαντάζομαι τι θα γίνει με το τούρμπο.
Να αρχίσω από τώρα να πιάνω φιλίες με τους βενζινάδες;

Re: Απάντηση: Αλλαγή αυτοκινήτου.Τι να πάρω;

Μίλησε η καρδιά τελικά!!!

Σαν το ανέκδοτο με τις υποψήφιες νύφες με τα διάφορα χαρίσματα (πιάνο, γαλλικά, καλή νοικοκυρά κλπ) όπου ο γαμπρός απλά διάλεξε αυτή με τα μεγαλύτερα (.)(.)

εμ και αυτο χαρισμα δεν ειναι??? :flipout::flipout:

ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ σχεση το καινουργιο λαστιχο με το πανω απο μια διετια,εστω και αν το πελμα του ειναι αριστο ,εστω και αν εχετε κανει 5.000 χλμ.
Η γομμα του ειναι αλλου για αλλου και ειναι σιγουρο οτι στην δυσκολη θα σας πουλησει.

+1 στην νιοστή.

λάστιχα 6ετίας αλλά με τριψήφιο αριθμό χιλιομέτρων ! (ακόμα δεν είχαν φύγει τα πλαινά καρφάκια) πήγαινε σαν καλλιτεχνικό πατινάζ τ' αμάξι :flipout: δεν πα να ταν 2 πόντους βάθος το πέλμα. ΜΗΔΕΝ πρόσφυση (GoodYear F1).

Τάσο ένας λαστιχάς κάποτε μου είχε πεί ότι η γόμα ενός καινούριου ελαστικού επαρκεί μετά βίας για ~5000 χλμ. Δεν ξέρω αν αληθεύει αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή τα ελαστικά μου είναι 2.5 τών και τα χλμ τους περίπου 8000-9000 με ένα άθικτο σχεδόν πέλμα. Ήδη γλυστράνε τόσο πολύ στους δρόμους της Αθήνας που μπαίνει μπροστά συνεχώς το ABS και προχτές παραλίγο να πέσω πάνω σε κάποιον εντελώς αναίτια...

Φιλικά
Γιώργος.

Τάσο ένας λαστιχάς κάποτε μου είχε πεί ότι η γόμα ενός καινούριου ελαστικού επαρκεί μετά βίας για ~5000 χλμ. Δεν ξέρω αν αληθεύει αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή τα ελαστικά μου είναι 2.5 τών και τα χλμ τους περίπου 8000-9000 με ένα άθικτο σχεδόν πέλμα. Ήδη γλυστράνε τόσο πολύ στους δρόμους της Αθήνας που μπαίνει μπροστά συνεχώς το ABS και προχτές παραλίγο να πέσω πάνω σε κάποιον εντελώς αναίτια...

Το πιστεύω. Τελείως λάθος είναι τελικά να στηριζόμαστε στο βάθος του πέλματος. Αρχίζω να πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ρόλο παίζει η ηλικία του ελαστικού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ χιλιομέτρων.

Re: Απάντηση: Αλλαγή αυτοκινήτου.Τι να πάρω;

Ευχαριστώ παιδιά!
Σε καμιά 10ριά μέρες θα σας έχω εντυπώσεις.

Ένα φίλο που συνάντησα σήμερα ο οποίος έχει την 1.8 ατμοσφαιρική μου είπε πολύ καλό αλλά καίει.
Φαντάζομαι τι θα γίνει με το τούρμπο.
Να αρχίσω από τώρα να πιάνω φιλίες με τους βενζινάδες;

Απ' ότι θυμάμαι στην αττική με cruise control με 120Km/h βλέπεις γύρω στα 5-6lt/100Km και στην πόλη 11-12. Επειδή έχει προχωρημένη τεχνολογία το μοτέρ, έχει το χαρακτηριστικό ότι σου δίνει τη δυνατότητα να το πηγαίνεις χωρίς να καις. Αν είσαι βαρυπόδαρος θα κάψει, όπως και κάθε turbo φυσικά.

Re: Απάντηση: Re: Αλλαγή αυτοκινήτου.Τι να πάρω;

Το πιστεύω. Τελείως λάθος είναι τελικά να στηριζόμαστε στο βάθος του πέλματος. Αρχίζω να πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ρόλο παίζει η ηλικία του ελαστικού ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ χιλιομέτρων.

Ατό είναι απόλυτα σωστό, μην ξεχνάμε ότι το ελαστικό υφίσταται τις περιβαλλοντικές αλλαγές (μεταβολές από κρύο σε ζέστη). Εννοείται ότι μετά από περίπου 2-2,5 χρόνια το ελαστικό χρειάζεται αλλαγή ακόμα και αν δεν έχει κυλήσει ποτέ.

Re: Απάντηση: Re: Αλλαγή αυτοκινήτου.Τι να πάρω;

Στα 3 χρονια απο την ημερομηνια κατασκευης (αναγραφεται στο πλαι του ελαστικου) θελουν αντικατασταση γιατι σκληραινει η "γομμα" και δεν εχουν καλη προσφυση...αυτο ανεξαρτητως χιλιομετρων...

Επισης σε αυτοκινητα που ειναι εκτεθειμενα σε καιρικες συνθηκες (πχ. τα βλεπει συνεχεια ο ηλιος) μπορει να χρειαζονται αλλαγη και πιο συντομα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αλλαγή αυτοκινήτου.Τι να πάρω;

Απ' ότι θυμάμαι στην αττική με cruise control με 120Km/h βλέπεις γύρω στα 5-6lt/100Km και στην πόλη 11-12. Επειδή έχει προχωρημένη τεχνολογία το μοτέρ, έχει το χαρακτηριστικό ότι σου δίνει τη δυνατότητα να το πηγαίνεις χωρίς να καις. Αν είσαι βαρυπόδαρος θα κάψει, όπως και κάθε turbo φυσικά.

Έχεις το ίδιο αυτοκίνητο Δημήτρη ή το είδες σε αυτοκίνητο άλλου;
Μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.

epcp_0903_05_z+2009_international_geneva_motor_show+alfa_romeo_159_and_brera_1750_tbi.jpg

καλοριζικη Θωμα

μονον ρωτα για το CYWP πρεπει να ισχυει μεχρι τις 15 Απριλιου

Στην δουλειά είχα κατα καιρούς μπόλικα Αλφα, ωστόσο το εν λόγω τολμώ να πω με απόλυτη σιγουριά ότι στα κρατήματά του είναι έξοχο!!

Καλορίζικη και καλοτάξιδη Θωμά η 159 σου..:firstprize:
Πιστεύω οτι θα μείνεις κατενθουσιασμένος απο το αμάξι αυτό.
Το καλοκαίρι αν κατέβω Τρίκαλα..θα σου στείλω κανα email να βρεθούμε για κανα καφε στη Λάρισα..-bye-