Αλλαγή αυτοκινήτου.Τι να πάρω;

μπρρρ
αυτοί είναι χειρότεροι κι απ τους Ιαπωνες (στα φανάρια...)

ψιτ, εχω περάσει στρίβοντας οριακά με 180 σε ανηφορική ανοιχτή καμπή πάνω απο τε-ρά-στι-ο σαμάρι, η αναρτηση σχεδόν τερμάτισε, πιστεψα όταν το ειδα μπροστά μου οτι ηρθε το τελος, θα σηκωθώ και θα χασω προσφυση και θα πεσω στις μπαρες, το αυτοκίνητο εμεινε βιδωμένο στο δρομο κι εγω μ@λακας. Αν ηταν skoda, μαλλον δεν θα σας μιλουσα τωρα. Ας χαλαει λοιπόν, κι ας εχει μπουρια στον πινακα οργάνων. Εμένα μ αρεσει, κι ευτυχώς που δεν αρέσει σε πολύ κόσμο, ή μαλλον ευτυχως που ο πολύς κόσμος κολώνει να την πάρει :grinning-smiley-043

μας αδικείς Γιάννη μου...
Δεν είναι άλφα η γουρούνα, αλλά έχω πάει και εγώ από σημεία που είπα στο τέλος "πως έγινε αυτό" ...
Δεν είναι θέμα να συγκρίνουμε ανόμοια, αλλά δεν είναι η καθημερινή μας δουλειά να πηγαίνουμε με 180 και να πηδάμε σαμάρια...
Και την εποχή που πήρα εγώ την τετρακούνα μου είχαν οι 4τ συγκριτικό με την sportswagon και είχε φάει χώμα...

Re: Απάντηση: Αλλαγή αυτοκινήτου.Τι να πάρω;

δεν μπορώ να καταλάβω πως αποφασίζει ο κόσμος να πάρει όμορφο αμάξι που θα βλέπουν οι άλλοι...

(ΑΝ υποθέσουμε τώρα ότι αυτό το πράμα είναι όμορφο....άν λέμε τώρα....):flipout:

πλακα κάνεις... δεν σου αρεσει η C8 ????

εχεις ενα δικιο βέβαια γιατι ειναι offtopic, εδω μιλάμε για αυτοκίνητα, όχι για έργα τεχνης..

προφανώς δεν την εχεις δει απο κοντά, στην εκθεση οταν ειδα την spider δεν μπορουσα να πιστεψω στα ματια μου. κριμα που ειναι τοσο ακριβη και σπανια.

έχουμε χάσει το γούστο μας μου φαίνεται....

άς το ξαναβρούμε λοιπόν:

aston-martin-rapide-7.jpg

έχουμε χάσει το γούστο μας μου φαίνεται....

άς το ξαναβρούμε λοιπόν:

aston-martin-rapide-7.jpg

Ειχε δικιο ο φιλος μας με το προβλημα στο παρκαρισμα των Skoda

56943.jpg

υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει αυτό?

Δεν είναι άσχημη αλλά δεν είναι και το ομορφότερο Ιταλικό αυτοκίνητο, αυτό είναι η παρακάτω άσκηση αισθητικής και τέχνης:

μας αδικείς Γιάννη μου...
Δεν είναι άλφα η γουρούνα, αλλά έχω πάει και εγώ από σημεία που είπα στο τέλος "πως έγινε αυτό" ...
Δεν είναι θέμα να συγκρίνουμε ανόμοια, αλλά δεν είναι η καθημερινή μας δουλειά να πηγαίνουμε με 180 και να πηδάμε σαμάρια...
Και την εποχή που πήρα εγώ την τετρακούνα μου είχαν οι 4τ συγκριτικό με την sportswagon και είχε φάει χώμα...

ωπα, ποιος μιλησε για 4κουνες.. για τα τετρακίνητα του vag, εκεί μάλιστα, πάω πάσο. αλλα μονο αυτά.

φυσικα και δεν ειναι η δουλειά μας (ουτε και σωστό) να στριβουμε με 180αρες. Στην κακιά στιγμή όμως που θα τύχει μια φορά, εκεί χρειάζεται το αυτοκίνητο να σε σώσει από την μλκια σου ή την μλκια αυτου που σου εκλεισε τον δρόμο. Και το πιο σημαντικό δεν ειναι με πόσα καταφέρνει να στρίψει ενα αυτοκίνητο, αλλά πώς συμπεριφέρεται και πόσο ελεγχόμενο είναι εκτός ορίων. Μια φορά θα χρειαστεί.

Μου θυμίζει την δικαιολογία ενος συναδέλφου για το ότι ειχε λιωμένα λάστιχα που όταν τα ειδα και του τα εχωσα μου απάντησε ότι "εγω δεν τρέχω"..

και καλά τα skoda ειναι μια χαρα στον δρόμο, πιο πολύ για να σε πειράξω το είπα.. αλλά κατι αλλα ειναι αστα να πάνε.. βλεπω μερικους που πλακώνονται στις στροφές με κατι παλιά ibiza, κατι corolles κτλ και τρεμει η ψυχή μου.

Για τους νοσταλγούς του συμπαθέστατου ροζ πάνθηρα..... :D

pink_panther_limo.jpg

Να και μια σε κίνηση στα 220km

http://www.youtube.com/watch?v=9drFfVW1z9M&feature=related

εχμ, σαν σε slow motion πάει... :aetsch:

===============

Επί του θέματος...
Οικογένεια, 2 παιδιά και scirocco? :slapface:
Προσωπικά θα διέγραφα (όπως και έκανα δλδ) κάθε 3θ αμάξι...
Θα σου πρότεινα να δεις αμάξια με χώρο εσωτερικά στην καμπίνα, ώστε να βολευτεί η οικογένεια, και να μπορεί να ταξιδεύει άνετα. Αντίθετα, το πορτμπαγκάζ (που κατά 99% οριοθετεί και το συνολικό μήκος και μέγεθος του αυτοκινήτου), δεν θεωρώ απαραίτητα ότι πρέπει να είναι τεράστιο, γιατί για τις 1-2 φορές τον χρόνο που θα χρειαστεί να φορτώσεις τα προικιά για τις διακοπές, μπορείς να αγοράσεις μια μπαγκαζιέρα οροφής. Οπότε μάλλον τα συνολικά βολικότερα αμάξια, είναι τα hatchback.
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Είδα την οκτάβια, έκανα τεστ drive στην 1.4tsi. Απορρίφθηκε λόγο μεγέθους και επιδόσεων. Κατέληξα σε Leon 1.8TSi (πάνω κάτω ίδιους χώρους εσωτερικά, όποιος δεν το πιστεύει, να πω ότι βασίζονται στο ίδιο σασί, και να δει τα φυλλάδια τους με τις τυποποιημένες μετρήσεις για χώρους). Ηταν φτηνότερο συνολικά, και με πολύ καλύτερο εξοπλισμό. Αγόρασα και μια μπαγκαζιέρα 440lt για τις 2 φορές τον χρόνο που πάμε Ζάκυνθο και παίρνω μαζί καρότσια, παρκοκρέβατα, στράτες, κλπ (όσοι έχουν πιτσιρίκια, καταλαβαίνουν τι κουβαλάω με δύο κουτσούρβελα). Λεόν + μπαγκαζιέρα ήρθαν συνολικά φτηνότερα από μια Οκτάβια με αντίστοιχο εξοπλισμό. Συν ότι καθημερινά έχω ένα μικρότερο αμάξι σε μήκος που κοντρολάρω ευκολότερα, στα υπέροχα και "ευρύχωρα" στενά του Παγκρατίου. :slapface:

(και να μην πω για τον 1.8TSi... ενοχλητικά γραμμικός και γεμάτος παντού, με ανεκτή κατανάλωση για τις επιδόσεις του)

Last edited:

εχμ, σαν σε slow motion πάει... :aetsch:

===============

Επί του θέματος...
Οικογένεια, 2 παιδιά και scirocco? :slapface:
Προσωπικά θα διέγραφα (όπως και έκανα δλδ) κάθε 3θ αμάξι...
Θα σου πρότεινα να δεις αμάξια με χώρο εσωτερικά στην καμπίνα, ώστε να βολευτεί η οικογένεια, και να μπορεί να ταξιδεύει άνετα. Αντίθετα, το πορτμπαγκάζ (που κατά 99% οριοθετεί και το συνολικό μήκος και μέγεθος του αυτοκινήτου), δεν θεωρώ απαραίτητα ότι πρέπει να είναι τεράστιο, γιατί για τις 1-2 φορές τον χρόνο που θα χρειαστεί να φορτώσεις τα προικιά για τις διακοπές, μπορείς να αγοράσεις μια μπαγκαζιέρα οροφής. Οπότε μάλλον τα συνολικά βολικότερα αμάξια, είναι τα hatchback.
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Είδα την οκτάβια, έκανα τεστ drive στην 1.4tsi. Απορρίφθηκε λόγο μεγέθους και επιδόσεων. Κατέληξα σε Leon 1.8TSi (πάνω κάτω ίδιους χώρους εσωτερικά, όποιος δεν το πιστεύει, να πω ότι βασίζονται στο ίδιο σασί, και να δει τα φυλλάδια τους με τις τυποποιημένες μετρήσεις για χώρους). Ηταν φτηνότερο συνολικά, και με πολύ καλύτερο εξοπλισμό. Αγόρασα και μια μπαγκαζιέρα 440lt για τις 2 φορές τον χρόνο που πάμε Ζάκυνθο και παίρνω μαζί καρότσια, παρκοκρέβατα, στράτες, κλπ (όσοι έχουν πιτσιρίκια, καταλαβαίνουν τι κουβαλάω με δύο κουτσούρβελα). Λεόν + μπαγκαζιέρα ήρθαν συνολικά φτηνότερα από μια Οκτάβια με αντίστοιχο εξοπλισμό. Συν ότι καθημερινά έχω ένα μικρότερο αμάξι σε μήκος που κοντρολάρω ευκολότερα, στα υπέροχα και "ευρύχωρα" στενά του Παγκρατίου. :slapface:

(και να μην πω για τον 1.8TSi... ενοχλητικά γραμμικός και γεμάτος παντού, με ανεκτή κατανάλωση για τις επιδόσεις του)

και γιατί δεν είδες την οctavia 1.8 tsi ?
τί λογική είναι αυτή?
και με πάνω από μισό τόνο πορτμπαγκάζ δεν θα χρειαζόσουν και την μπαγκαζιέρα...

Απάντηση: Re: Αλλαγή αυτοκινήτου.Τι να πάρω;

Έχουμε ξεφύγει, Θωμά πάρε ένα Α4 και τελείωσες!!

Δεν πειράζει.
Εκφραστείτε ελεύθερα!

Πήγα και το είδα το Α4. Δεν είναι κακό.
Ακριβό όμως. 30 και βάλε.

Και αν καταφέρεις να πάρεις αυτοκίνητο με εμάς εδώ μέσα γράψε μου !!!!!!! :D