Αλλαγή Benq PE7700

GK_F1

New member
21 June 2013
87
To 2005 αγόρασα τον Benq PE7700 για να στήσω το home cinema room που τόσο λαχταρουσα!!!!
Απο τότε τον εχω κατευχαριστηθει και σε συνδιασμο με ενα χειροποίητο surround σύστημα 7.1 μπορω να πω ότι ειμαι σε καλητερο μοίρα απο πολλές κοινηματογραφικες αιθουσες!!!!!!
Τον Αύγουστο έκανα την αρχή και άλλαξα την 42αρα plasma στο σαλόνι με την 55F6670!!!! Και αφού μπήκα στο τρυπακι σκέφτομαι να αναβάθμιση και τη δωματιαρα μου !!!
Το ερώτημα λοιπόν ειναι , υπάρχει κάποιος πρόβαλε ας που να εχει αισθητά καλητερο εικόνα απο την δικό μου ;;;;;;
Και στο θέμα πανιού το δικό μου σε φωτεινά πλάνα (πχ ενα χιονισμένο τοπίο) με φενεται ότι κανει σαν γραμμές , δεν ειναι πεντακάθαρη η εικόνα !!!εδώ υπάρχει κατι καλητερο ή ολα τα πανιά έτσι δείχνουν !!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!!
Uploaded with ImageShack.com
Υ. Σ Μην κοιτάτε την ακαταστασία ήταν απο μια φάση που μετα τη γέννηση του μικρού μου το είχα παρατήσει λιγο!!!!!

Καλημέρα!!

Πόσες ώρες έχει γράψει ο προβολέας? Ποια είναι η απόσταση θέασης? Όταν λες αναβάθμιση δωματίου, εννοείς να το βάψεις? Αυτό που βλέπεις στην οθόνη στα φωτεινά πλάνα είναι ζάρες. Ζάρες δεν κάνουν μόνο τα σταθερά πανιά και αυτά με προενταντήρες (κοστίζουν αρκετά ακριβότερα). Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ως οθόνη τον τοίχο σου αν είναι σε καλή κατάσταση. Αν κινηθείς προς οθόνη, προτίμησε μία με διάσταση πλευρών 16:9.

Καλημέρα!!

Πόσες ώρες έχει γράψει ο προβολέας? Ποια είναι η απόσταση θέασης? Όταν λες αναβάθμιση δωματίου, εννοείς να το βάψεις? Αυτό που βλέπεις στην οθόνη στα φωτεινά πλάνα είναι ζάρες. Ζάρες δεν κάνουν μόνο τα σταθερά πανιά και αυτά με προενταντήρες (κοστίζουν αρκετά ακριβότερα). Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ως οθόνη τον τοίχο σου αν είναι σε καλή κατάσταση. Αν κινηθείς προς οθόνη, προτίμησε μία με διάσταση πλευρών 16:9.

Εχω αλλάξει μια φορά λάμπα πριν 3χρονια και μάλιστα επειδή έσπασαν τα δοντακια που την κρατάνε, την εχω κολλήσει οπότε την επόμενη πάμε για ολόκληρη τη συρταρωτή κασετίνα άρα 400-500 !!!!!Απο τότε τελευταία φορά που κοίταξα ειμαι περίπου στο 60% της καινούριας λάμπας!!!
Η απόσταση ειναι περίπου 4-4,5μ!!!
Το βασικό που θελω να μάθω ειναι ότι ένας καινούριος full HD 3d προβολέας σε σχέση με τον δικό μου θα εχει αισθητή διάφορα ή απλα θα ειναι λιγο καλήτερος και επι της ουσίας τίποτα ιδιαίτερο!!!!!
Και καμία πρόταση για έναν καλο 1080p 3d?

Αν μας έλεγες και πόσες ίντσες είναι η υπάρχουσα οθόνη και ποιο είναι το μπάτζετ σου για ενδεχόμενη αγορά προβολέα, θα βοηθούσε...
Η οθονη μου ειναι 100" 4:3 αλλα με περνει και μεγαλητερη 16:9!!!
To μπατζετ ειναι σχετικο γιατι το αυγουστο εδωσα 1600 για την 6670 και τον προηγουμενο μηνα γεννηθηκε και ο 2ος διαδιοχος και αν πωτωρα στη γηναικα οτι θελω 1500-2000 Ε για προβολεα , βλεπωνα μου δινει τα παπουτσια στο χερι!!
Αλλα θελω να το εχω στο νου μου γιατι μπορει καποια στιγμη στη ζουλα να την κανω την αγορα!!!