ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ PANASONIC TXP42U20

pafrag

Established Member
2 January 2008
234
Aθήνα
Kαλησπέρα σε όλους! Μία μικρή απορία, που μπορεί να είναι και εντελώς χαζή: Ψάχνω πρόσβαση στο μενού για αλλάξω τη χώρα (από Ελλάδα που ρυθμίστηκε αρχικά σε Ισπανία για να βλέπουμε τα κανάλια της DIGEA) αλλά δεν το βρίσκω. Πρέπει μήπως να γίνει ολικό reset στην τηλεόραση; Υπάρχει κάποια άλλη λύση; Συγνώμη αν το thread σας φανεί...χαζό! Αλλά χρειάζομαι βοήθεια!!:bigcry:

Μενού -> Ρυθμίσεις -> Μενού συστήματος -> Επαναφορά ρυθμίσεων

Βάλε Ελλάδα κι έπειτα, αφού σετάρει η συσκευή, στο μενού συντονισμού DVB-T, θα πατήσεις "Εισαγωγή καναλιών HD"...

Νομίζω ότι πρέπει να βάλει Ισπανία ή Γερμανία σαν χώρα και όχι Ελλάδα για να δει κανονικά και Digea

Νομίζω ότι πρέπει να βάλει Ισπανία ή Γερμανία σαν χώρα και όχι Ελλάδα για να δει κανονικά και Digea

Στις 10άρες έπρεπε να το κάνουμε αυτό, Φίλιππε. Στις 20άρες δουλεύουν όλα κανονικά στο ψηφιακό, με επιλογή "Ελλάδα"...

Καλησπερα παιδες.Εγω μπορεσα να δω μονο οταν επελεξα Ισπανια.Με Ελλαδα ειχα ηχο χωρις εικονα

Καλησπερα παιδες.Εγω μπορεσα να δω μονο οταν επελεξα Ισπανια.Με Ελλαδα ειχα ηχο χωρις εικονα

...

Βάλε Ελλάδα κι έπειτα, αφού σετάρει η συσκευή, στο μενού συντονισμού DVB-T, θα πατήσεις "Εισαγωγή καναλιών HD"...