Αλλαγή Χρώματος = Αλλαγή...Ήχου;

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

αν γίνει καλή δουλειά και εφόσον έχεις ξεκαθαρίσει με τον αντιπρόσωπο τα περί εγγύησης (η οποία βέβαια στο δεύτερο χέρι θεωρητικά ούτως ή άλλως χάνεται νομίζω) δε φαντάζομαι να είναι πρόβλημα... Εμένα αν μου άρεσαν σε εμφάνιση δε θα με πείραζε καθόλου.

+1
Ειδικά από τη στιγμή που θα γίνει καλή δουλειά (η οποία να προσεγγίζει την εργοστασιακή) και το ηχείο γίνει επιπλέον και πιο ελκυστικό στο μάτι,
τότε ποιος ο λόγος να χάσει από την αξία του ?
Μήπως αντίθετα θα πρέπει να ζητήσεις και κάτι παραπάνω....για τον "individual" χαρακτήρα που -πλέον- θα έχει ? :music-smiley-005:

Απάντηση: ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ = ΑΛΛΑΓΗ...ΗΧΟΥ;

Απο αυριο ρωταω μαστορα εδω και τα λεμε

Re: Απάντηση: ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ = ΑΛΛΑΓΗ...ΗΧΟΥ;

Ενημερώνω οτι η διαδικασία αλλαγής χρώματος, για να είναι εγγυημένη από εμάς πρέπει: η διαδικασία αφαίρεσης / επανατοποθέτησης της μπάφλας και το βάψιμο των καμπινών, να γίνει από ειδικευμένο τεχνίτη και από επαγγελματία λακαδόρο (πιάνων) της επιλογής μας. Σε αυτή την περίπτωση δεν εκπίπτει η εγγύηση των ηχείων, όσο για την αξία τους εξαρτάται από το χρώμα που θα επιλεγεί, π.χ δεν μπορεί η μεταπολιτική αξία μιας μαύρης ή άσπρης λάκας να είναι ίδια με μία....ροζ.

Απάντηση: Re: ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ = ΑΛΛΑΓΗ...ΗΧΟΥ;

Οχι και...ροζ βρε Θεμη, οχι και ροζ. Καρυδια/κερασια ειπαμε:)