Αλλαγή δίσκου σε Macbook

vaggt

AVClub Enthusiast
29 June 2006
925
Σκέφτομαι να αλλάξω τον δίσκο στον Macbook μου, η διαδικασία νομίζω ότι είναι σχετικά απλή.

Σκέφτομαι για κάτι τέτοιο

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netboo...ung-Sata-320Gb-Wd-Scorpio-Blue-WD3200BEVT.htm

Υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση;

Επίσης υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω στην επιλογή μου αυτή;

Χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί δε θυμάμαι (και δεν παίζει να το ανοίξω να δω :D) είχα βάλει τον ίδιο στο macbook white και δούλεψε άψογα...

Θυμάμαι ότι ήταν 320GB, και κατά 99% Western Digital, αλλά δε θυμάμαι το μοντέλο... μόνο ότι τότε τον είχα πληρώσει τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα...:violent-smiley-030:

Last edited:
Απάντηση: Re: Αλλαγή δίσκου σε Macbook

Χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί δε θυμάμαι (και δεν παίζει να το ανοίξω να δω :D) είχα βάλει τον ίδιο στο macbook white και δούλεψε άψογα...

Θυμάμαι ότι ήταν 320GB, και κατά 99% Western Digital, αλλά δε θυμάμαι το μοντέλο... μόνο ότι τότε τον είχα πληρώσει τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα...:violent-smiley-030:

axaxxaxa Έλα άνοιξε το σε παρακαλώ :flowers:

ΟΚ λέω να την κάνω την επένδυση, γιατί τα 160Gb είναι πλέον βασανιστικά.

Μήπως παρατήρησες κάποια διαφορά σε ταχύτητα; διάρκεια μπαταρίας ή κάτι άλλο παράξενο;

To κοίταξα, είναι ακριβώς αυτός... Θαενκς Νίκο!

Δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα... Βέβαια η μπαταρία του ήταν πάντα μικρή (σε σχέση μ'αυτά που υποσχόταν πάντα) οπότε δεν είμαι και ο πλέον κατάλληλος να σου πει για αυτονομία...