Αλλαγή εμπρός τζαμιού σε iphone4

axrst

Senior Member
18 November 2007
303
Σήμερα μου έπεσε και γρατζουνίστηκε σε 2 μεριές η μπροστινή πλευρά του iphone4 που είναι η οθόνη. Δεν είναι τραγικό, αλλά δεν μπορώ να το βλέπω. Ξέρετε αν αλλάζει, που μπορώ να το κάνω και πόσο κοστίζει;

Αλλάζει, κοστίζει πολλά κ το κάνουν λίγοι εν Ελλάδι...
Έχω την ιδέα ότι αλλάζει το τζάμι μπροστά με το digitizer, το εξάρτημα δλδ που καταλαβαίνει την αφή μας κ φτάνει τα 200 ευρώ...!

Μόνο αν πιάνουν τα χέρια σου, ειδάλλως μόνο σε άτομο που ξέρει να ανοιγοκλείνει μηχανήματα.
http://cgi.ebay.co.uk/iPhone-4-4G-R...UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item3f0555a8db

Το κόστος όλων αυτών των εξαρτημάτων είναι γελοίο για όλα τα touch κινητά και για samsung κλπ.
Απλά η άγνοια ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ (όπως συμβαίνει σε όλα τα πράγματα).

Τάσο στο 4 δεν είναι τόσο απλό. Παρόλο που κυκλοφορούν κινεζιές digitizer για iPhone 4, η αντικατάσταση είναι σχεδόν αδύνατη και αυτό που θα καταφέρεις είναι να σπάσεις και την LCD (το λινκ που δίνεις είναι για ανταλλακτικό μούφα εντελώς γιατί δεν έχει και το frame).Δεν είναι όπως στα 3G/3Gs.H Apple έχει ένα ανταλλακτικό που είναι όλο το σύστημα μαζί.
To καλύτερο είναι να έχουμε μια ζελατίνα προστασίας για τέτοιες περιπτώσεις γιατί αλλιώς το κόστος είναι ασύμφορο.

Last edited:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έχω παραγγείλει εδώ και έναν μήνα καλή ζελατηνη προστασίας ΑΛΛΑ δυστυχώς την έπαθα πριν την τοποθέτησω. Ξέρετε κάποιον που να κάνει εγγυημένα καλή τέτοια δουλειά; Πχ ααν το Πάω στην vodafone που το Πήρα θα το στείλουν στο σωστό service? αν και άρχισα να συνηθιζω τις γρατζουνιες ίσως να μην αντεξω Τελικά και να θέλησω να το αλλαξω.