Αλλαγη ενεργου sub σε home cinema

manos291

New member
22 December 2009
21
Καλησπερα. Εχω ενα home cinema samsung ht-c5900 αλλα το παθητικο sub που εχει, τα εχει παιξει. Επισης μου εχει ξεμεινει ενα ενεργο sub απο το συστημα 2.1 της logitech z2300. Υπαρχει περιπτωση να συνδεσω το sub της logitech στο home cinema της samsung? Ειτε με καποιον ανταπτορα ειτε καπως αλλιως? Ψαχνω στο ιντερνετ αλλα δεν βγαζω ακρη. Καθε βοηθεια ειναι πολυτιμη. Ευχαριστω

Καλημερα...οταν λες τα εχει παιξει?
Αν ειναι θεμα του μεγαφωνου,μηπως να το αλλαζες γιατι κατι αλλο δεν νομιζω να μπορεις να κανεις.
Φιλικα Νικος.

Το θεμα ειναι οτι ποτε δεν επαιξε καλα. Απο την αρχη πολυ λιγα πραγματα. Λες και δεν υπηρχε καθολου. Αν αλλαξω το μεγαφωνο δεν πιστευω να δω καμια διαφορα. Τωρα τελευταια τριζει τελειως και το εχω βγαλει εντελως. Θα μπορεσω να δυνδεσω το ενεργο sub με καποιο τροπο ετσι ωστε να εχω καλυτερα μπασα?

back_ystsw216.jpg
[/URL]image url[/IMG]Απο οσο ξερω....PRE OUT για σαμπ δεν εχει...τωρα δεν ξερω αν μπορεσεις απο το μενου να δηλωσεις οτι δεν εχεις σαμπ και αφησει τις χαμηλες να περασουν απο τα main οπωτε ....L&R απο τον ενυσχ πανε στο SW(εισοδος) φιλτραρει αυτο τις χαμηλες (εξοδος)απο το SW
δωσεις στα ηχεια σου...
Δεν ξερω αν οπως τα εγραψα καταλαβες...
Φιλικα Νικος!!

Αυτες οι ειναι οι πισω οψεις του home cinema και του sub αν βοηθανε.
Ευχαριστω για τις απαντησεις. Η αληθεια ειναι ομως οτι δεν καταλαβα πως μπορω να το κανω. Καθε επιπλεον βοηθεια δεκτη

Για να μην σε μπλεξω κιαλλο......θα σου πω απλα οτι δεν κανει αυτο το σαμπ.Αν καποιος φιλος εχει να δψσει καμια ιδεα καλο θα ηταν!!προσπαθησε μονο να εντοπισεις τις διαφορες της φωτο που ανεβασα και του δικου σου σαμπ....ισως να δεις την διαφορα!

Εγω νομιζω οτι αφού εχεις ενεργό sub και πεντε παθητικά, έχει ερθει η ωρα να πάρεις ενα κανονικό avr. Και της φτηνής κατηγοριας τιμής μια χαρά αναβάθμιση θα είναι.