Αλλαγή ΓΔ του Avclub

Απάντηση: Re: Αλλαγή ΓΔ του Avclub

Μπάμπης Κολέζας said:
Δημήτρη εδώ είμαι... Δεν πάω πουθενά... Για να μην σου πώ οτι τώρα θα είμαι ακόμα πιο active αφού δεν θα έχω το τρέξιμο της διαχείρησης...
Όπως είπα, εγώ εδώ θα είμαι, ο Κρυωνάς δεν ξέρω...
icon12.gif

Είχατε δεν είχατε το χώσατε το παλικάρι:ernaehrung004:

Δωστε πράσινο χρώμα, τιμής ένεκεν στον Κύριο Κολέζα.Να θυμούνται οι βάζελοι και μιά σοβαρή πρωτιά (o πρώτος επίσημος διαχειριστής τού avclub ήταν βάζελος),τα τελευταία χρόνια.:smile:

Μπάμπη, έμπλεξες με τα Mac μου φαίνεται και όπως όλοι μας, που χρόνος για τίποτε άλλο. :award:

Αψογος πάντως.

Συγχαρητήρια στον νέο Διαχειριστή και... Σιδεροκέφαλος!:firstprize:

Κι με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μπάμπη για την τεράστια προσφορά του στο club...το τι έχει προσφέρει είναι γνωστό...και να του ευχηθώ καλή συνέχεια από την θέση του απλού μέλους!!!

Τώρα για τον Νίκο τι να πω???..ό,τι και να πω είναι λίγο!!!

Καλή επιτυχία Νίκο στα νέα σου καθήκοντα!!!:music-smiley-005: -bye-

Μιχάλης said:
Μπάμπη, έμπλεξες με τα Mac μου φαίνεται και όπως όλοι μας, που χρόνος για τίποτε άλλο. :award:
Αψογος πάντως.
Συγχαρητήρια στον νέο Διαχειριστή και... Σιδεροκέφαλος!:firstprize:

Πάντως δεν έχετε παράπονο έτσι; Θα έφευγα λιγο νωρίτερα αλλά ήθελα να στήσω την κατηγορία Apple Corner.. :Banane0:
Τώρα φεύγω ήσυχος...-bye-

Κι εγώ με την σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον Μπάμπη για την πολύτιμη βοήθεια που πρεσέφερε στο φόρουμ τον πρώτο καιρό λειτουργίας του.
Είμαι σίγουρος ότι και ο Νίκος θα είναι άξιος συνεχιστής του δύσκολου και "επίπονου" πολλές φορές έργου της Γενικής Διαχείρισης.
Μπάμπη σ' ευχαριστούμε για όλα-bye-

Νίκο προχώρα ακάθεκτος :award:

Μπάμπης Κολέζας said:
Πάντως δεν έχετε παράπονο έτσι; Θα έφευγα λιγο νωρίτερα αλλά ήθελα να στήσω την κατηγορία Apple Corner.. :Banane0:
Τώρα φεύγω ήσυχος...-bye-

Οπως είπα...άψογος!!:Banane0:

Ουφ!!! Επιτελους γλιτωσαμε όλοι εμεις που κινδυνευαμε με διαγραφη!!!

Λεω σε απερχόμενους ΓΔ να βαζουμε ΚΟΚΚΙΝΟ χρωμα! Τι λετε?

Μπάμπη εισαι μεγαλος (οχι στην ηλικία βρε... αμεσως να αρπαχτεις...).

Νικο σιδεροκεφαλος!

Αγγελος said:
Ουφ!!! Επιτελους γλιτωσαμε όλοι εμεις που κινδυνευαμε με διαγραφη!!!
Λεω σε απερχόμενους ΓΔ να βαζουμε ΚΟΚΚΙΝΟ χρωμα! Τι λετε?
Μπάμπη εισαι μεγαλος (οχι στην ηλικία βρε... αμεσως να αρπαχτεις...).
Νικο σιδεροκεφαλος!

Επειδή εσύ κι ο Σούρλας μου της "έχετε πεί" γύρω στις 73-74 :flipout: φορές ... θα σας φτιάξω καλά τώρα.... :Banane0:

Είστε σίγουροι;

Τον Κρυωνά; Τον ξέρετε καλά, ρε;
Δε θα μείνει λέπι για λέπι -όλους θα τους φάει ζωντανούς, τώρα που έχει και "βόρειο ρεύμα" μαζί του... :popcorn:

Τεσπα, καλό το παλουκάρι (λέμε τώρα), με μεγάλη μετωπική επιφάνεια και χλιδάτο εργαλείο made in Italy, κολλάει για Γενικός.
Σιδεροκέφαλος, Νικόλα!:captain:

Όσο για το Μπαμπίνο, καιρός ήτανε: άντε επιτέλους, να πάψει να κατεβάζει ντεπόν και αλκασέλτζερ με τις χούφτες...//;-)

Μπάμπης Κολέζας said:
Επειδή εσύ κι ο Σούρλας μου της "έχετε πεί" γύρω στις 73-74 :flipout: φορές ... θα σας φτιάξω καλά τώρα.... :Banane0:

ΟΚ απέδειξες ότι εχεις την διαθεση να μας την πεις...

Δεν ξερω αν θα εχεις τις ευκαιριες όμως...

Πότε παίζουμε? Την Κυριακη? Χμμ...

Δεν μπορώ να κρύψω ότι στενοχωριέμαι λίγο που αποχωρεί ο Μπάμπης από τη Γενική Διαχείριση του avclub, αλλά από τη στιγμή που έτσι αποφάσισε...

Για μένα ο Μπάμπης ήταν, είναι και θα είναι για πάντα ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ. Μια λέξη που περικλείει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έκαναν τον Μπάμπη στα δικά μου μάτια άξιο σεβασμού και εκτίμησης από τη πρώτη στιγμή που τον γνώρισα. Εύχομαι η διαχειριστική ομάδα του forum, να εξακολουθεί να ζητά και την άποψη του στρατηγού μας για τις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τη τύχη του forum που πρόκειται να ληφθούν μελλοντικά.

Να ευχηθώ επίσης τα καλύτερα στο Νίκο που αναλαμβάνει τα ηνία...

Απάντηση: Re: Αλλαγή ΓΔ του Avclub

Larry said:
100 αρα ασφαλεια ειναι?

καλα ρε Μπαμπη σου φυγε ενα βαρος απο τους ωμους σου εμ 3 αστερια ηταν αυτα μια φλογα και 2 σπαθια και ολα αυτα Χ2

φανταζομαι θα γεμισε ο οροφος στο γραφειο σου αστερια και παρασημα γιατι οπως ελεγε και η Πεπη
αλλο ...Γιουσουρουμ και αλλο dealing room

και μάλλιστα πολύ παλιά!!!

Γιά ένα πράγμα λυπάμαι ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Μπάμπη απο την διαχειριστική ομάδα και μάλιστα αυτη των ΓΔ+ΑΓΔ, γιατί κατά τα άλλα θα είναι περισσότερο ίσως ενεργός στις κατηγορίες του Forum...
Mείον ένας Βάζελος!!!!! για αυτό στεναχωριέμαι!!!
Καλή συνέχεια Νίκο απο την <γενική> θέση....
Καλή ξεκούραση Μπαμπίνο.....

Re: Απάντηση: Αλλαγή ΓΔ του Avclub

Κώστας Ποτακίδης seven said:
Νίκο περιμένουμε εναγωνίως δηλώσεις.

Βασικά να κεράσει τίποτα περιμένουμε. :ernaehrung004:

Σιδεροκέφαλος! :grinning-smiley-043