Αλλαγη η οχι.

SUPERGAL

New member
25 November 2009
89
Kαλησπερα σε ολους.Εχοντας και εγω το μικροβιο της ανανεωσης μου μπηκε η ιδεα να αλλαξω τον βιντεοπροβολεα μου ενα DPX-1000 YAMAHA,με ενα ισως SONY-85.Η αποσταση θεασης ειναι 4 μετρα περιπου σε ξεχωριστο δωμαιο και ενας καλος μου φιλος και εμπορος ειναι επιφυλακτικος για το αν αξιζει τον κοπο.Προτιμα μια καλη ρυθμιση του γιαμαχα.Ηγνωμη του σεβαστη και οι καιροι δυσκολοι.Αποφασισα ομως να κανω αν γινεται ενα μινι γκαλοπ απο τα εμπειρα μελη του φορουμ αφου θα αλλαξω τη πηγη με το PIONEER LX-91.Οσοι πιστοι προσελθεται.Ολες οι γνωμες σεβαστες και μετρησιμες.Την τελικη αποφαση θα την παρω μετα τις προτασεις σας με τον φιλο μου Αντωνη.Ευχαριστω

καμμια ρυθμιση δεν θα σε φερει εστω κοντα στους σημερινους προβολεις των 1000ε.
Ασε τον sony και πηγαινε προς jvc μερια...

Last edited:
Η ρύθμιση ενός προβολέα συνήθως φέρνει θεαματικά αποτελέσματα, αλλά δεν μπορεί να κάνει θαύματα.

Ένας προβολέας επταετίας όπως ο Yamaha δεν μπορεί να συγκριθεί από καμία άποψη με έναν σύγχρονο έστω και low end προβολέα 1080p, ποσώς με τον Sony 85.

Μια σύντομη βόλτα στα σχετικά μαγαζιά θα σε πείσει για αυτό.

Επίσης θα σου πρότεινα να μην δώσεις 2 χιλιάρικα για το Pioneer 91, αλλά πολύ λιγότερα για κάποιο πιο ανθρώπινο player, μιας και ανάλογη διαφορά στην εικόνα δεν θα δεις σε καμία περίπτωση. Καλύτερα να "ρίξεις" τα χρήματα που θα εξοικονομήσεις στον προβολέα + την ρύθμισή του. Ίσως και σε κάποιο νέο πανί, αν αυτό που έχεις είναι παλιό.

Kαλησπερα σε ολους.Εχοντας και εγω το μικροβιο της ανανεωσης μου μπηκε η ιδεα να αλλαξω τον βιντεοπροβολεα μου ενα DPX-1000 YAMAHA,με ενα ισως SONY-85.Η αποσταση θεασης ειναι 4 μετρα περιπου σε ξεχωριστο δωμαιο και ενας καλος μου φιλος και εμπορος ειναι επιφυλακτικος για το αν αξιζει τον κοπο.Προτιμα μια καλη ρυθμιση του γιαμαχα.Ηγνωμη του σεβαστη και οι καιροι δυσκολοι.Αποφασισα ομως να κανω αν γινεται ενα μινι γκαλοπ απο τα εμπειρα μελη του φορουμ αφου θα αλλαξω τη πηγη με το PIONEER LX-91.Οσοι πιστοι προσελθεται.Ολες οι γνωμες σεβαστες και μετρησιμες.Την τελικη αποφαση θα την παρω μετα τις προτασεις σας με τον φιλο μου Αντωνη.Ευχαριστω

ο φιλος σου ειναι εμπορος προβολεων?δεν καταλαβα γιατι αναφερεις οτι ειναι εμπορος.Υπαρχει κατι συγκεκριμενο που σε ενοχλει στον προβολεα σου και σου ειπε οτι πιθανον να διορθωθει με ρυθμιση?

Ευχαριστω παιδια.Το εμπορος το ανεφερα γιιατι παρολο που λογικο ειναι να θελει να πουλησει δεν ειναι τετοιος τυπος.Απο τον προβολεα ειμαι ευχαριστημενος αλλα εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.Και με τα νεα φορμα θελουμε ολοι να απολαμβανουμε την καλυτερη δυνατη εικονα.