Έχω πάρει καιρό μια τέτοια (max 100gr, 3 δεκαδικά ένδειξη) και μετά δανείστηκα κάτι πρότυπα βαράκια για να την τεστάρω και πήγε μια χαρά.
2ο δεκαδικό ακρίβεια.
Είχα δει μία σε χρυσοχόο και μου ήλθε η ιδέα...
Έχω πάρει καιρό μια τέτοια (max 100gr, 3 δεκαδικά ένδειξη) και μετά δανείστηκα κάτι πρότυπα βαράκια για να την τεστάρω και πήγε μια χαρά.
2ο δεκαδικό ακρίβεια.
.....
Έκλεισε και ευχαριστώ και για τα links, θα πάρω την ίδια μιας και λες ότι λειτουργεί σωστά. Χάθηκα χθες με πόσες διαφορετικές υπάρχουν, για κάποιες υπάρχουν καλές κριτικές και για κάποιες κακές. Επίσης ήθελα μία με μπαταρία λιθίου, όχι ΑΑ.
Μου κάνει εντύπωση πόσο έχει μία ζυγαριά στη Κίνα και πόσο αναβαίνει το κόστος όταν μια γνωστή εταιρεία βάζει το λογότυπο της, σε αυτή τη περίπτωση η Pro-ject. Βαρέθηκα να μετράω πόσοι πουλάνε τη συγκεκριμένη στο ebay αλλά δε μπορώ να συνεννοηθώ. Ζήτησα EMS shipping που το προσφέρουν και αρνήθηκαν οπότε απ' το να έρθει τον Μάιο πάω στην Apple.
https://www.ebay.co.uk/itm/Digital-...ge-0-01g-High-Accurate/193807776006?_trkparms
https://www.skroutz.gr/c/2645/Axesouar-Pikap.html?keyphrase=Project+measure+it+E
Τι προτράκτορα προτείνετε για το ΜΚ ΙΙ? Έχετε χρησιμοποιήσει αυτόν που έχουν στο Vinyl Engine?
2ο δεκαδικό ακρίβεια.
Είχα δει μία σε χρυσοχόο και μου ήλθε η ιδέα.
Και είναι και APPLE, έτσι;:Banane0:
View attachment 177005
Τσάμπα τις παίρνουν και οι σκονέμποροι?
Για τις επώνυμες, μπορεί να είναι καλύτερη κατασκευή, καλύτερη συσκευασία, να έχουν ελεγχθεί τυπικά για την ακρίβεια, κλπ, κλπ.
Πάντως οι επώνυμες είναι πολύ ακριβώτερες.
Και ίσως οι noname να είναι ότι κάτσει.
Ωραία, αλλά ποιά από τις δύο πάει καλά;
Το βαρίδι είναι πιστοποιημένο ή απλά ερχόταν μαζί με μια ζυγαριά;
Ολες ερχονται με το βαριδι τους.
Έχεις δίκιο, το είχα δοκιμάσει μόνο με ΜΜ. Το τσέκαρα τώρα και το κάνει και σε μένα με MC.Η "stylus force gauge" που λες, ειναι πολυ καλη, αλλα ψαξε το και συ, στη δικη μου οταν τσεκαρω το βαρος με MC που εχουν δυνατο μαγνητη, μολις πλησιασει η ακιδα στην πλατφορμα της, και προτου ακουμπησει, ξεκινα να δειχνει στην οθονη ενδειξη πλην.........
Μαλλον δεν ειναι 100% αντιμαγνητικο το υλικο της ???
Πολυ καλη η τιμη που την πηρες .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.