δεν βαριέσαι... η denon λέει +/- 0.3γρΛογικά ναι, αφού ζυγίζει κάτι με την βελόνα στον αέρα.
την έχω..Στο παρελθόν σε αντίστοιχη συζήτηση με γνωστό, μου είχε πει ότι για αυτόν τον λόγο να προτιμήσω σε ενδεχόμενη αγοράια αναλογική, της shure εάν θυμάμαι καλά?
Σωστά, δεύτερο δεκαδικό.... αλλά μήπως θέλει και λίγο το antisκating να το βάζεις βάσει της ένδειξης του βάρους ανάγνωσης;δεν βαριέσαι... η denon λέει +/- 0.3γρ
το λάθος είναι 0,07γρ
δεν χάλασε ο κόσμος...
καμιά φωτογραφία να δούμε;;;το χω το BR-12 εδω και μισο χρονο περιπου, πολυ ομορφο
σοβαρα τεστ δεν εχω κανει , αλλα μαλλον λιγο πιο ξεκαφαρο μπασο....
Λες η μικρή να γίνει Χάϊ-Εντού (όπως λέμε High-Endας); Θα είναι το κάτι άλλο!
με τι θα κάνεις την σύγκριση με το BR12 ;;hardcore o vlad, λες να παιζει χειροτερα με το oyade, θα τα ακουσω πιο σοβαρα με και χωρις το ματ , να συγουρευτω
από ένα πρόχειρο ψάξιμο είδα ότι το εν λόγω clamp έχει βάρος 280γρ@paulmarinis , βλεπω ,εστω και καθυστερημενα.....χαχαχα , ενα μικρο clamp/βαριδι , που προφανως χρησιμοποιεις σε συνδυασμο με το BR12.
Επειδη το BR12 δεν ειναι εντελως φλατ , αλλα λιγο πιο χαμηλο στο κεντρο απο οτι στην περιφερεια κατα 1 μοιρα αν θυμαμαι καλα , η oyaide προτεινει βαριδι γυρω στα 350 γρ , ουτως ωστε να εχει αρκετο βαρος για να πιεσει σωστα το δισκο και να ακουμπησει ολοκληρη η επιφανεια του δισκου στο BR12.
Αν δεν γινει αυτο, το BR12 δεν κανει σωστα τη δουλεια του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.