AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,399
σωστά σκέφτηκε αυτός με το τσιμέντο στον ξύλινο πλίνθο.Σε κάποια πικάπ με χώρο βάζουν πλαστελίνη για να αυξήσουν βάρος, μπορείς να δοκιμάσεις να γεμίσεις όπου βρίσκεις χώρο. Έχω διαβάσει ακόμα και για τσιμέντο που έβαλε κάποιος μέσα σε ξύλινο πλίνθο!
Ζηλεύω την όρεξη σου για περαιτέρω ψάξιμο και περιμένω την επόμενη κίνηση. Επίσης επικροτώ ότι κρατάς το stock look, το ΜΚ2 (και τα υπόλοιπα) για μένα πρέπει να μένει όπως είναι εξωτερικά. Εγώ πάντως ευχαριστημένος είμαι από το γενικό βάρος του πικάπ, είχα εκπλαγεί μάλιστα όταν πήγα να το αγοράσω και το πρωτοσήκωσα, δε περίμενα τόσο βάρος.σωστά σκέφτηκε αυτός με το τσιμέντο στον ξύλινο πλίνθο.
το technics έχει ελάχιστο χώρο μέσα, σχεδόν καθόλου θα έλεγα.. η αλλαγή του εσωτερικού πλίνθου με άλλο υλικό μάλλον είναι μονόδρομος.
συμφωνώ ότι το μηχάνημα πρέπει να έχει την "ορίτζιναλ" εμφάνιση του εργοστασίου με όσο πιο μικρή παρέμβαση γίνεται.Ζηλεύω την όρεξη σου για περαιτέρω ψάξιμο και περιμένω την επόμενη κίνηση. Επίσης επικροτώ ότι κρατάς το stock look, το ΜΚ2 (και τα υπόλοιπα) για μένα πρέπει να μένει όπως είναι εξωτερικά. Εγώ πάντως ευχαριστημένος είμαι από το γενικό βάρος του πικάπ, είχα εκπλαγεί μάλιστα όταν πήγα να το αγοράσω και το πρωτοσήκωσα, δε περίμενα τόσο βάρος.
Δεν είχα ιδέα γι' αυτό, μήπως έγινε (και) λόγω βάρους? Πάντως με κατασκευή ουράς από διαφορετικά υλικά (όχι μόνο μέταλλα) μπορείς να αυξομειώσειςτο βάρος του βραχίονα....για παράδειγμα, είδα ότι η ουρά του (εκεί που "τρέχει" το αντίβαρο) δεν είναι από αλουμίνιο αλλά από πλαστικό, βαμμένη με χρώμα που το κάνει να μοιάζει καρμπόν με αλουμίνιο και μάλιστα το χρώμα είναι καλός αγωγός του ηλεκτρισμού !!
Ψάχνω μήπως βρω την ευκαιριάρα (και παράλληλα παίρνω μάτι) αλλά όλα ακριβά είναι για τη τσέπη μου...ωραία κατασκευή.
δεν με χαλάει το ξύλο και ίσως στο μέλλον να κάνω το βήμα της αγοράς του.
500 λίρες + τελωνείο, κάπου στα 700-750€ περίπου ;;
ένας rega σίγουρα και ένας 10"-12" unipivot;;
ωραία όνειρα.....
που πας και τα βρίσκεις ρε Κώστα....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.