Αλλαγή καλωδίων σε Home-Theater-in-a-Box

Wintermute23

New member
18 September 2008
13
Χαιρετώ σας συμφορουμίτες!
Έχω το Home-Theater-in-a-Box Onkyo HT-S9100THX(7x130W).
Σε όλα τα forum λένε ότι πρέπει να αγοράζουμε καινούρια καλώδια ηχείων γιατί τα παρεχόμενα είναι συνήθως της πλάκας.Όταν αγόρασα το πακέτο δεν είχα λεφτά για καλώδια οπότε χρησιμοποίησα της Onkyo με διάφορα κόψε ράψε για το απαραίτητο μήκος.Τώρα λόγω και μιας μικρής αλλαγής θέσης, των ηχείων σκέφτηκα να αγοράσω καλώδια.Το θέμα είναι πως δεν θέλω να ξηλωθώ από τη στιγμή μάλιστα που οι απόψεις διίστανται για το κατά πόσο αλλάζει δραματικά η απόδοση.
Συνολικά θα χρειαστώ 60μ,με μεγιστο μήκος για τα πίσω τα 15μ.
Για το subwoofer εχω καταλήξει στο OEHLBACH NF-214 του 1μ.
Τι μου προτείνετε?
Προσωπικά σκέφτομαι για τα παρακάτω:
1)http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?27156

2)http://www.musica.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=19753&pcode=H002_I0019753

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Γειά χαρά.....
Μην σε απασχολεί το θέμα καλωδίων και μη ξοδευτείς πολύ γιά αυτά.Ιδιαίτερα στο av κομμάτι και τα σύνολα "πακέττα" δεν πρόκειται να ακούσεις καμία διαφορά, είτε βάλεις αυτά που περιέχονται στην συσκευασία, είτε αυτά που προτείνεις.Γιά δικούς σου ψυχολογικούς όρους, μπορώ να δεχθώ την όποια αγορά.....Το θέμα είναι..αλλάζουμε κάτι γιατί έτσι πρέπει η το αλλάζουμε γιατί πράγματι αξίζει τον κόπο;

Κατανοώ τα επιχειρήματα σου...Γι'αυτο και άνοιξα το θέμα μήπως υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει.
Το πακέτο κόστισε 900 γι'αυτο μπήκα σε σκέψεις.Αν ήταν φθηνότερο δεν θα έκανα τίποτα.
Επίσης δεν ξέρω αν πειράζει που τα καλώδια για τα πίσω ηχεία είναι του εργοστασίου ενωμένα με κάτι άλλα που είχε ο πατέρας μου από το παλιό στερεοφωνικό.

ο Γιαννης εχει δικιο.σε αυτα τα χρηματα δεν αξιζει να δωσεις ουτε δεκαρα.Καμια διαφορα δεν προκειται να δεις κατα την γνωμη μου.

Απάντηση: Re: Αλλαγή καλωδίων σε Home-Theater-in-a-Box

Κατανοώ τα επιχειρήματα σου...Γι'αυτο και άνοιξα το θέμα μήπως υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει.
Το πακέτο κόστισε 900 γι'αυτο μπήκα σε σκέψεις.Αν ήταν φθηνότερο δεν θα έκανα τίποτα.
Επίσης δεν ξέρω αν πειράζει που τα καλώδια για τα πίσω ηχεία είναι του εργοστασίου ενωμένα με κάτι άλλα που είχε ο πατέρας μου από το παλιό στερεοφωνικό.

Οι ενώσεις σε οποιαδήποτε καλώδια πρέπει να αποφεύγονται....

Το ξέρω,αλλά την περίοδο της αγοράς δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς.Ήδη γκρινιαζε η μάνα μου για την κούτα και τα ηχεία μες τη μέση,οπότε έπρεπε να γίνει η εγκατάσταση.