Αλλαγή κανονισμών Αγγελιών Πωλήσεων

Status
Not open for further replies.
Ρε παιδιά, τι μας ενδιαφέρει τι λέει το ΥΠ. Οικονομικών λογιστές είμαστε? Άλλο είναι το θέμα μας εδω.

Οι έμποροι έχουν κατηγορία και μπορούν να πουλάνε. Η άλλη κατηγορία όμως, είναι για τους ιδιώτες, έτσι δεν είναι? Και αυτοί έχουν την κατηγορία τους. Γιατί να μην γράφουν ελεύθερα εκεί λοιπόν και να δίνουν τα μηχανίματα που δεν θέλουν?

συνεχιζουμε πανω στο θεμα μας παρακαλω οποιος εχει ιδεες ας στις καταθσει και θα δοθουν στην ΓΔ του Avclub

οτιδηποτε ασχετο θα φευγει

Μα εγω τη γνωμη μου την εχω πει,τι καν αν ο Φ,Χ,Ψ,Ω πουλαει ολη την ωρα,τι με νοιαζει,αν εγω μπορω να βρω πραγματα σε χαμηλοτερη τιμη απο οτι θα τα αγοραζα σε καποιο καταστημα.Εγω εχω πει οτι το ποιο σημαντικο ειναι αυτο που πουλαει ο καθενας να μην ειναι χαλασμενο,η κατι τετοιο.Τωρα το αν θα βγαλει η' δεν θα βγαλει ποσως με απασχολει απο την στιγμη που για τα δεδομενα τα δικα μου η' του καθενως ειναι ευκαιρια.Δλδ αν πηγαινε να το παρει απτο μαγαζι κ του το εδιναν 2000 ευρο κ το πουλαει ο Φ,Χ,Ψ,Ω στα 1200 κ ειναι σε αριστη κατασταση δεν ειναι ευκαιρια για αυτον???Τωρα αν θελουμε να προστατεψουμε τα μαγαζια να πουλανε αυτα κ οχι οι ιδιωτες γιατι αυτο μπορει να μειωσει την δουλεια των μαγαζιων,αλλαζει το θεμα.Ομως εχω πει,τα πραγματα ειναι ποιο απλα,συμφωνα μ'εμενα τουλαχιστον.Προσφορα-Ζητηση.Φθηνο-Ακριβο.Μου κανει-Δεν μου κανει.Τωρα οταν αυτο παμε να το καταπιεσουμε ειναι σαν να καταπιεζουμε την φυση.Αν καποιος παει ντε κ καλα να πουλησει κατι ακριβα για να βγαλει extra χρηματα,ο κοσμος δεν ειναι χαζος.Δεν θα το αγορασει.Αν βαλει κατι στη σωστη τιμη ομως κ ο ενδιαφερομενος κρινει οτι ειναι συμφαιρουσα αγορα,γιατι να μην το παρει???Αυτη ειναι η γνωμη η δικια μου

απο το μελος xcfhg234 με 3 μηνυματα που πουλα το κλεμενο lap top ποιος θα μας προστατεψει

Παναγιωτη ερωτηση κανω και δεν ειναι ειρωνικη

επισης το Avclub ως Σωματειο που αποτελειται απο μελη που εχουν καποια κοινα και καποιους στοχους αποφασισαν οτι δεν θα γινει αντρο μελων-πωλητων με αποκλειστικο (προσεχε τι γραφω) αποκλειστικο σκοπο την πωληση

τον εμπορα που θα κανει λακαμια θα τον κολησω στον τοιχο ασχημα τον dhdgnf456 που θα τον βρω οταν καποιος μου πει

παιδια πηρα ενα laptop απο αυτον και χτες ηρθαν απο την ασφαλεια Αττικης 2 λεβεντες και μου ζητανε τα ρεστα

απο το μελος xcfhg234 με 3 μηνυματα που πουλα το κλεμενο lap top ποιος θα μας προστατεψει
.........................

Σωστός...

Ακραίες περιπτώσεις, που δεν αφορούν τη μεγάλη πλειοψηφία των μελών νομίζω (εκτός και αν τα μέλη θεωρούνται ύποπτα εκ των προτέρων). Εξάλλου για κάτι τέτοια υπάρχει και ο αρχικός περιορισμός των 70 (ή όσων είναι κατά περίπτωση) μηνυμάτων για να υπάρχει δικαίωμα να βάλει κάποιος αγγελία....

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να μην αγοράσει το όποιο αντικείμενο αν ο άλλος δεν του παρουσιάσει απόδειξη αγοράς. Από εκεί και πέρα, ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του...

Last edited:
πειραζει που το AvClub επιθυμει τα μελη του να συμμετεχουν εξισου σε ολες τις κατηγοριες και οχι μονον στις αγγελιες

υπαρχει μελος με 814 μηνυματα εκ των οποιων τα 609 στις αγγελιες , δεν θελουμε τετοια μελη....

Απάντηση: Re: Αλλαγή κανονισμών Αγγελιών Πωλήσεων

πειραζει που το AvClub επιθυμει τα μελη του να συμμετεχουν εξισου σε ολες τις κατηγοριες και οχι μονον στις αγγελιες

υπαρχει μελος με 814 μηνυματα εκ των οποιων τα 609 στις αγγελιες , δεν θελουμε τετοια μελη....

Το avclub έχει αυτή τη στιγμή 17579 μέλη. Πόσα από αυτά είναι πραγματικά ενεργά, και πόσα έχουν μηδενικό αριθμό μηνυμάτων, ελάχιστα μηνύματα, ή έχουν να εμφανιστούν από τον καιρό του Νώε; Αν η λογική είναι η συμμετοχή, αυτά τα μέλη πρέπει να διαγραφούν. Just my 2c...

Re: Απάντηση: Re: Αλλαγή κανονισμών Αγγελιών Πωλήσεων

Το avclub έχει αυτή τη στιγμή 17579 μέλη. Πόσα από αυτά είναι πραγματικά ενεργά, και πόσα έχουν μηδενικό αριθμό μηνυμάτων, ελάχιστα μηνύματα, ή έχουν να εμφανιστούν από τον καιρό του Νώε; Αν η λογική είναι η συμμετοχή, αυτά τα μέλη πρέπει να διαγραφούν. Just my 2c...

μιλαμε για ενεργα μελη φιλε μου τα μη ενεργα τι δουλεια εχουν στην κουβεντα μας?

Το συγκεκριμένο θέμα είχε κλειδωθεί πάντως...

μιλαμε για ενεργα μελη φιλε μου τα μη ενεργα τι δουλεια εχουν στην κουβεντα μας?

Έχουν απόλυτη σχέση. Αν δεν απασχολούν τα μη ενεργά μέλη, γιατί απασχολεί το γεγονός ότι κάποιος από τα 800 μηνύματά του τα 600 είναι στις αγγελίες, ή σε οποιοδήποτε άλλο τμήμα; Με αυτή τη λογική πρέπει να περιοριστούν και όσοι γράφουν σχεδόν αποκλειστικά στο avclub cafe, αφού κι αυτές οι συζητήσεις λίγο σχέση έχουν με το αντικείμενο του φόρουμ...

Last edited:
δεν το γνωριζα

φιλε GiOrgos να συνεχιστει η κουβεντα εκει?

δεν γίνεται γιατί είναι κλειδωμένο, κάτι που μάλλον θα γίνει και εδώ γιατί προφανώς κάποιοι δεν θέλουν να καλυφθούν από τις απαντήσεις που έχουν δοθεί .....

θα ζητησω να ανοιχθει

στην επι παντος δεν εχει λογο να συνεχισθει

δεν το γνωριζα

φιλε GiOrgos να συνεχιστει η κουβεντα εκει?

Ούτε εγω. Αν αναφέρεσαι σε εμένα, ότι θέλετε. No problem

μεχρι να γινει ή μεταφορα του παροντος νηματος στο ηδη ανοιγμενο και επειδη δεν αφορα καν την επι παντος

κλειδωνει

Status
Not open for further replies.