Αλλαγη καρτας ηχου, ναι ή οχι?

Πετρος

Senior Member
19 March 2008
336
Λάρισα
Θα μπω κατευθειαν στο θεμα.

Εχω συνδεσει την καρτα ηχου με τον ενυσχητη, μεσω οπτικης ινας. Η καρτα ηχου ειναι η audigy 2 zs. Εαν βαλω καλυτερη καρτα ηχου πχ. EMU 404 θα εχω καλυτερο αποτελεσμα ή δεν παιζει ρολο η καρτα ηχου εφοσον η συνδεση ειναι ψηφιακη? (και με την επομενη καρτα, η συνδεση θα γινει μεσω οπτικης ινας)
Η ποιοτητα της οπτικης ινας παιζει ρολο?

θα μπω κατευθείαν στο θέμα...

οχι και στα δύο.

σε αναλογικά θα είχες καλύτερη ποιότητα μόνο.

Να την αλλάξεις μόνο αν σκέφτεσαι να συνδέσεις τον ενισχυτή αναλογικά.

Ψηφιακά και στην onboard να τον βάλεις,διαφορά δεν θα υπάρχει.

EDIT:Με πρόλαβε ο sfortis.-bye-

Παντως, αμα αποφασισεις να αλλαξεις
να επιλεξεις μια onboard με κανα καλο κρυσταλλο και τα χαμηλοτερα latencies.

Λεω εγω τωρα.... μερικοι ακουνε διαφορες......

Καθε καρτα εχει τον δικον της ηχο.Ακομη και οταν χρησιμοποιηται ως απλος μετατροπεας usb-spdf,καθε υλοποιηση εχει το ηχοχρωμα της.

Απάντηση: Re: Αλλαγη καρτας ηχου, ναι ή οχι?

Παντως, αμα αποφασισεις να αλλαξεις
να επιλεξεις μια onboard με κανα καλο κρυσταλλο και τα χαμηλοτερα latencies.

Λεω εγω τωρα.... μερικοι ακουνε διαφορες......

Παντως τρια ατομα ακουσαμε διαφορες σε μια ακροαση,τωρα μπορει και ναμην ακουμε καλα. H ακροαση εγινε με AUDIOTRAK Prodigy CUBE και trends usb,χρησιμοποιηθηκαν και τα 2 ως απλοι μετατροπεις απο usb σε ψηφιακο σημα που τροφοδοτουσε αλλο εξωτερικο dac

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Αλλαγη καρτας ηχου, ναι ή οχι?

Παντως τρια ατομα ακουσαμε διαφορες σε μια ακροαση,τωρα μπορει και ναμην ακουμε καλα. H ακροαση εγινε με AUDIOTRAK Prodigy CUBE και trends usb,χρησιμοποιηθηκαν και τα 2 ως απλοι μετατροπεις απο usb σε ψηφιακο σημα που τροφοδοτουσε αλλο εξωτερικο dac

φυσικά και ακούσατε! εδώ ακούμε μερικές φορές ακούμε διαφορές στο ίδιο μας το σύστημα από τη μία μέρα στην άλλη (επειδή έχουμε καλύτερη διάθεση? ξεκούραστο αυτί?) και δεν θα ακούγατε στα test? -bye-

Επειδη δεν φημιζομαι και για την αντιληψη μου ,αυτη η τοποθετηση σου δεν αναιρει την προηγουμενη?Δεν καναμε κανενα τεστ,απλα και ωραια βαλαμε να παιξουν τα 2 usb,με το ιδιο υλικο,ακουσαμε καποιες διαφορες.Αν εσυ νομιζεις οτι ολα παιζουν το ιδιο ,επειδη ειναι ψηφιακα,μπορει και να εχεις δικιο.Θα επαναλαβουμε την ακροαση για να δουμε αν ισχυουν οσα υποστηριζεις

Last edited: