αλλαγη καρτων απο την ακατανομαστη

kokolino

Established Member
25 June 2007
159
Σε αντικατάσταση καρτών προχωρεί η νόβα

Σε τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία αντικατάστασης καρτών από την νόβα. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται η αποστολή των νέων καρτών προς τους ενεργούς συνδρομητές. Η κίνηση αυτή ήταν αναμενόμενη μετά τα μεγάλα πλήγματα που δεχόταν από τις διάφορες πειρατικές κάρτες που είχαν γεμίσει την αγορά.

Εικάζεται χωρίς να είναι τίποτα επιβεβαιωμένο αυτή τη στιγμή, ότι κάποιοι παλαιότεροι κυρίως δέκτες να έχουν πρόβλημα να δεχτούν αυτές τις κάρτες. Άγνωστη επίσης ακόμα είναι η συμπεριφορά τους στα δίκτυα card sharing.

Η νόβα πήρε και αυτή το δρόμο της αντικατάστασης καρτών όπως και αρκετά από τα άλλα ευρωπαϊκά συνδρομητικά κανάλια μετά την αδυναμία των χρησιμοποιημένων συστημάτων κωδικοποίησης να σταματήσουν την πειρατεία που ταλάνιζε τον χώρο τα τελευταία χρόνια με κορύφωση τους τελευταίους μήνες.

Ναι και πολυ που μας ενιαξε τα πουλια να τραγουδουν και τελιωσε ας κοψουν τον λεμο τους εγω πηρα και τηλ. την nova για την προσφορα της εφημεριδας TA NEA αλλα και αυτο τιποτα πρεπει να κανεις πρωτα συνδρομη στο full pack και μετα βαζεις οποιο σ'αρεσει και πρεπει να το πληρωνεις ενα 12μηνο αλλιως λεει θα σου στειλουν τα κερατηλικα σπιτι τι για συμβολαια μου ελεγε τι για παντριες και κουμπαρους:flipout:
Ελλαδα ουτε ενα Promotional δεν ξερουν να κανουν οι Γαλλοι αφησαν το MTV το IDOL ενα μηνα free και αυτοι τιποτα Αιωνιοι Ελληνες!!!!!-bye--bye-

ειναι ασχημα τα νεα, και αφου το λεει ο Ζοτος, τοτε ετσι ειναι

Επιτελους αποφασισαν να παρουν και κανενα σοβαρο μετρο για να σταματησουν την πειρατεια!
gab

Απάντηση: Re: αλλαγη καρτων απο την ακατανομαστη

Εαν ειναι σε irdeto 3 δεν θα υπαρχει προβλημα

Λιγο υπουλα δεν μπηκε το irdeto3?
Εγω για το nagra3 θυμαμε ειχε γινη χαμος ειχα μπει σε κατι ξενα φορα ετσι οπως εψχνα και θυμαμε ελεγε Nagra3 is the Hero η The future is Nagra3 τωρα με αυτο τι εγεινε που οι δικοι μας επρεπενα το διαφμηζουν σαν πυρινικη επειστημη?!-bye-

Απάντηση: Re: αλλαγη καρτων απο την ακατανομαστη

όσο το irdeto3 το χρησιμοποιούν πακέτα με όχι μεγάλο ενδιαφέρον (έξω) θα μείνει κλειδωμένο και δεν γίνετε sharing

Αυτο δεν ειναι σηγουρο τουλαχιστον ετσι εχουν διξει τα πραγματα!