Αλλαγή κατόπτρου

Αυτοι οι διακοπτες πως λειτουργουν?Δηλαδη οταν θελω να αλλαξω δορυφορο τι κανω?Συγγνωμη για τις αποριες μου,αλλα βλεπετε οτι εχω "μεσανυχτα"!

Re: Απάντηση: Εγκατασταση για Hotbird/Astra 28.2

Παιδια επανερχομαι,καθως λυθηκε το θεμα με την ταρατσα και πλεον μπορω αν θελω να βαλω πιατο εκει.Αναρωτιεμαι ομως για καποιον που ενδιαφερεται να βλεπει μονο HOTBIRD,αξιζει να μπω σε αυτη την διαδικασια?Να βαλω ενα πιατο 1μ. στην ταρατσα και να βλεπω οτι βλεπω και τωρα με το 60αρακι στο μπαλκονι?Βεβαια επειδη μεχρι τωρα δεν ειχα ασχοληθει σοβαρα,μιας και το 90% των αθλητικων προγραμματων ειναι στον HOTBIRD,μπορει καποιος να με πληροφορησει αν υπαρχουν αξιολογα αθλητικα προγραμματα σε αλλους δορυφορους που να αξιζουν να επενδυθει χρονος και χρημα σε αυτα?Εχει μεταδοσεις αθλητικων σε αλλους δορυφορους?Ξερω οτι στον ASTRA ειναι τα γερμανοφωνα που δειχνουν γερμανικο/αυστριακο πρωταθλημα.Περαν αυτων δειχνει στον ASTRA κατι αλλο σε αθλητικα?Κατι σε αλλους δορυφορους,αυστηρα ομως μιλαω για αθλητικο προγραμμα.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας εκ των προτερων.

Σε όλους τους δορυφόρους που έχουν πακέτα υπάρχουν σχεδόν τα πάντα από αθλητικά με συνδρομή.
Πες μας για τι αθλητικά ενδιαφέρεσαι συγκεκριμένα και μέχρι τι ποσό διατίθεσαι να δώσεις να σου προτείνουμε λύσεις για πακέτα.

Καλημερα,

Σε συνεχεια προηγουμενου μου ποσταρισματος,αναρωτιομουν αν θα ηταν εφικτο να βλεπω Ηotbird και Αstra 28.2 με δυο διαφορετικα πιατα στην ταρατσα μου?Σκεφτομαι να βαλω ενα 80αρακι κεντραρισμενο στον Hotbird και ενα πιατο 1.44μ. για Astra 28.2.Το ενδιαφερον μου για τον Astra 28.2 ειναι οτι θελω να γινω συνδρομητης στα Skysports UK,και διαβασα οτι για Θεσσαλονικη που ειμαι χρειαζεται 1.20 μινιμουμ για να τα δεις.Δεν θελω να μπλεξω με κινητα πιατα,καθως ειναι μεγαλο βασανο και τεραστιο το κοστος.Ποια η γνωμη σας?
Υ.Γ Μια χαζη απορια.Αν βαλω αυτα τα 2 πιατα στην ταρατσα,το καθε πιατο θα εχει το δικο του καλωδιο που θα πεσει απο την ταρατσα για να συνδεθει στον δεκτη η' γινεται κανενα μαγικο και μπορουν να ενωθουν και να ειναι 1 το καλωδιο απο τα 2 πιατα?Επισης,επειδη δεν το εχω παρατηρησει,οι δεκτες δεχονται μεχρι και 2 καλωδια απο πιατα?Αν ναι,χρειαζεται αγορα συσκευης για να αλλαζω απο Hotbird σε Αstra 28.2 και τουμπαλιν?

Και στο μεγάλο πιάτο μπορεί να μπει παράκεντρα ο Hotbird.
Ευχαριστω για την ανοχη σας!

Αυτοι οι διακοπτες πως λειτουργουν?Δηλαδη οταν θελω να αλλαξω δορυφορο τι κανω?Συγγνωμη για τις αποριες μου,αλλα βλεπετε οτι εχω "μεσανυχτα"!

Δε θα κάνεις τίποτα, μόνο zapping και θα γίνοντε αυτόματα.

Δες το ποστ του Σεραφείμ εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/13700-Η-δορυφορική-εγκατάστασή-μου
Στη 2η φώτο με θέα την Άρτα :grinning-smiley-043 το πιάτο ikusi έχει ένα κουτάκι απο πίσω. Αυτό είναι το diseqc.
Ρίξε μια ματιά στο ποστ του..

Με το 1,44 πιάτο που λες να αγοράσεις, θα μπορείς να έχεις τις 28,2Ε κέντρο & 13Ε παράπλευρα μαζί. Τα 2 καλώδια από τα lnb θα πάνε στο diseqc και απο εκεί ένα καλώδιο στο δέκτη σου.
Σου ξαναλέω όμως δεν ξέρω αν σηκώνει ο δέκτης του -sky- diseqc για λήψη περισσοτέρων δορυφόρων !

Μα εγω φιλε μου,και δεκτη να μου στειλουν εργοστασιακο δικο τους,εχω καινουριο δικο μου δεκτη HD του εμποριου.Φανταζομαι οτι οι περισσοτεροι δεκτες του εμποριου,δεχονται και αναγνωριζουν την παρουσια του diseqc.Κανω λαθος?Με το πιατο 1,44μ. που θα βαλω,αν κανω αυτο που λες και βαλω κεντρικα τις 28.2Ε και παραπλευρα τις 13Ε,θα τα πιανω ολα?Για να γινω πιο συγκεκριμενος,θα πιανω ολα τα BSkyB(Skysports) καναλια ΚΑΙ ολα τα καναλια του Ηotbird?Αν υπαρχει το παραμικρο ρισκο,ας βαλω ξεχωριστο πιατο για Ηοtbird διαμετρου 80 εκατοστων περιπου,και ας αγορασω ξεχωριστο πιατο 1,44μ. μονο για τον Astra 28.2.

Το να βάλεις την κάρτα του Sky σε HD δέκτη, ανάλογα με τον ιδιοκτησιακό δέκτη που θα σου στείλουν μπορεί να θέλει διαδικασία.

Αν δεν θες να μοιράσεις την συνδρομή με 1-2 φίλους σου για να σας βγει ποιο οικονομικά, θα έλεγα να χρησιμοποιήσεις τον δέκτη του Sky.

Tο πρόβλημα είναι πως δεν συνεργάζονται με diseqc οι δέκτες του Sky.

Aπό Hotbird ελεύθερα κανάλια θες? Γιατί δεν έχει και τίποτα ιδιαίτερο.

Θα επανελθω με νεοτερα συντομα ελπιζω!Ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις σας.