- 2 July 2013
- 90
Αυτοι οι διακοπτες πως λειτουργουν?Δηλαδη οταν θελω να αλλαξω δορυφορο τι κανω?Συγγνωμη για τις αποριες μου,αλλα βλεπετε οτι εχω "μεσανυχτα"!
Παιδια επανερχομαι,καθως λυθηκε το θεμα με την ταρατσα και πλεον μπορω αν θελω να βαλω πιατο εκει.Αναρωτιεμαι ομως για καποιον που ενδιαφερεται να βλεπει μονο HOTBIRD,αξιζει να μπω σε αυτη την διαδικασια?Να βαλω ενα πιατο 1μ. στην ταρατσα και να βλεπω οτι βλεπω και τωρα με το 60αρακι στο μπαλκονι?Βεβαια επειδη μεχρι τωρα δεν ειχα ασχοληθει σοβαρα,μιας και το 90% των αθλητικων προγραμματων ειναι στον HOTBIRD,μπορει καποιος να με πληροφορησει αν υπαρχουν αξιολογα αθλητικα προγραμματα σε αλλους δορυφορους που να αξιζουν να επενδυθει χρονος και χρημα σε αυτα?Εχει μεταδοσεις αθλητικων σε αλλους δορυφορους?Ξερω οτι στον ASTRA ειναι τα γερμανοφωνα που δειχνουν γερμανικο/αυστριακο πρωταθλημα.Περαν αυτων δειχνει στον ASTRA κατι αλλο σε αθλητικα?Κατι σε αλλους δορυφορους,αυστηρα ομως μιλαω για αθλητικο προγραμμα.
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας εκ των προτερων.
Καλημερα,
Σε συνεχεια προηγουμενου μου ποσταρισματος,αναρωτιομουν αν θα ηταν εφικτο να βλεπω Ηotbird και Αstra 28.2 με δυο διαφορετικα πιατα στην ταρατσα μου?Σκεφτομαι να βαλω ενα 80αρακι κεντραρισμενο στον Hotbird και ενα πιατο 1.44μ. για Astra 28.2.Το ενδιαφερον μου για τον Astra 28.2 ειναι οτι θελω να γινω συνδρομητης στα Skysports UK,και διαβασα οτι για Θεσσαλονικη που ειμαι χρειαζεται 1.20 μινιμουμ για να τα δεις.Δεν θελω να μπλεξω με κινητα πιατα,καθως ειναι μεγαλο βασανο και τεραστιο το κοστος.Ποια η γνωμη σας?
Υ.Γ Μια χαζη απορια.Αν βαλω αυτα τα 2 πιατα στην ταρατσα,το καθε πιατο θα εχει το δικο του καλωδιο που θα πεσει απο την ταρατσα για να συνδεθει στον δεκτη η' γινεται κανενα μαγικο και μπορουν να ενωθουν και να ειναι 1 το καλωδιο απο τα 2 πιατα?Επισης,επειδη δεν το εχω παρατηρησει,οι δεκτες δεχονται μεχρι και 2 καλωδια απο πιατα?Αν ναι,χρειαζεται αγορα συσκευης για να αλλαζω απο Hotbird σε Αstra 28.2 και τουμπαλιν?
Και στο μεγάλο πιάτο μπορεί να μπει παράκεντρα ο Hotbird.
Ευχαριστω για την ανοχη σας!
Αυτοι οι διακοπτες πως λειτουργουν?Δηλαδη οταν θελω να αλλαξω δορυφορο τι κανω?Συγγνωμη για τις αποριες μου,αλλα βλεπετε οτι εχω "μεσανυχτα"!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.