LUXILLA...όπως πάντα αναλυτικότατος!
Πιστεύω πως το στήσιμο, η γεωμετρία και η συχνότητα συντονισμού, ακόμα και σε εισαγωγικά μοντέλα πικάπ και κεφαλών παίζουν μεγάλο ρόλο.
Το θέμα με την Benz στο Xpression είναι πως για να τη ζυγίσω, βάζω στον βραχίονα και το έξτρα βαράκι της κεφαλής, αλλά και το έχτρα βαράκι που είχε το πικάπ και πάλι για βάρος ανάγνωσης 2γρ. το αντίβαρο τερματίζει. Επίσης και το πιο σημαντικό για μένα, είναι πως η απόσταση της ακίδας σε σχέση με το σημείο που βιδώνει η κεφαλή στον βραχίονα είναι μικρή, με αποτέλεσμα όταν η κεφαλή είναι βιδωμένη τέρμα μπροστά στον βραχίονα, δηλ. στο μεγαλύτερο δυνατό ενεργό μήκος του βραχίονα, η υπερκρέμαση να είναι 1-2 χιλιοστά μικρότερη από αυτή που πρέπει να έχει. Και αυτό το θεωρώ μεγάλο σφάλμα ανάγνωσης. Και τέλος η συχνότητα συντονισμού του συστήματος κεφαλής-βραχίονα είναι στα 14,5 Hz, με αποτέλεσμα πολύ δυνατά πρίμα, μπέρδεμα σε πολυμελής σχήματα, τσίριγμα σε δυνατά σημεία και κουραστικό γενικώς άκουσμα σε πολύωρες ακροάσεις. Σε ολιγομελή σχήματα, μια χαρά τα πήγαινε.
Για την MC-1 που λες, ούτε αυτή ταιριάζει στον βραχίονα μου, βγάζει συχνότητα συντονισμού 13,5 Ηz.
Ξέρω πολύ καλά ότι στα λεφτά αυτά δεν περμένω θαύματα, αλλά τουλάχιστόν αν βάλω μια κεφαλή που ταιριάζει στον βραχίονα θα ακούω σωστά.
Όσον αφορά την Benz, ούτε τις μισές ώρες δεν έχει παίξει και αυτές με πολύ προσοχή και ευλάβια από μέρους μου, είναι σαν καινούργια, οπότε μάλλον θα την πουλήσω και μιας που άκουσα οτι σταμάτησε η παραγωγή της, μάλλον θα φύγει εύκολα.