Αλλαγη λάμπας σε Epson Tw-600

Pyrros

New member
23 June 2006
31
Athens
Καλησπέρα....

Εχω μια ερωτηση...βασικα τρεις ειναι.

1) Απο που μπορώ να προμηθευτώ λάμπα για τον TW-600
2) Πόσο κοστιζει?
3) Η αλλαγη ειναι ευκολη ή χρειάζεται εμπειρο ατομο?

Ευχαριστω εκ των πρωτερων

Απάντηση: Αλλαγη λ'αμπας σε Epson Tw-600

Το μοντέλο της λάμπας αν θυμάμαι καλά είναι το V13H010L35 και με μια τυχαία αναζήτηση βρήκα εδώ και εδώ. Η αλλαγή της δεν είναι κάτι δύσκολο μπορεί να την κάνει ο καθένας με λίγο προσοχή. Ελπίζω να βοήθησα. -bye-

Re: Απάντηση: Αλλαγη λ'αμπας σε Epson Tw-600

Το μοντέλο της λάμπας αν θυμάμαι καλά είναι το V13H010L35 και με μια τυχαία αναζήτηση βρήκα εδώ και εδώ. Η αλλαγή της δεν είναι κάτι δύσκολο μπορεί να την κάνει ο καθένας με λίγο προσοχή. Ελπίζω να βοήθησα. -bye-

Ευχαριστω πολύ....απο καποιες ερευνες που εκανα και εγω, ειδα οτι πουλάνε και καποιες ΣΚΕΤΕΣ χωρις το πλαστικό. ΑΥΤΟ δεν υπαρχει ιδη μεσα στον EPSON ??..
Χρειαζεται να αντικατασταθη ΚΑΙ αυτό??

Απάντηση: Αλλαγη λ'αμπας σε Epson Tw-600

Αν και είμαι κάτοχος Epson TW700 δεν χρειάστηκε να αλλάζω λάμπα ακόμα και δεν έχω ανοίξει καν το κάλυμμα για να δω πως είναι η λάμπα. Νομίζω όμως πως το πλαστικό που λες είμαι κομμάτι τις λάμπας οπότε αλλάζει όλο μαζί.
Επίσης καλό θα είναι να δεις τις πληροφορίες στις σελίδες 45-46 του εγχειριδίου χρήσης. Τέλος παρατήρησα ότι στο εγχειρίδιο και συγκεκριμένα στην σελίδα 47 αναφέρει την μονάδα λάμπας σαν ELPLP35. Μήπως να πάρεις ένα τηλέφωνο να το σιγουρέψεις κιόλας;