Αλλαγή ονόματος

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
Μηπως θα ηταν καλο να γινει videoclub.gr
απο avclub.gr
Και ρωτω γιατι οσα χρονια το θυμαμαι βλεπω μια εμφαση στους προβολεις απο ατομα με ιδιατερες γνωσεις , τεστ-δοκιμες-παρουσιασεις και παει λεγοντας.
Πραμα που δεν συμβαινει στην κατηγορια των οντιο- σινεμα ουτε τεστ ουτε παρουσιασεις ουτε δοκιμες ,μονο ερωτησεις .
Και μιας και δε βλεπω ενδιαφερον μηπως πρεπει κατι να αλλαξει?
Λεω τωρα............

λες να ?
μπα δε?
και αν ναι?
παντως για καθε παρουσιαση προβολεα ποσα σετ ηχειων-ενισχυτων αναλογουν?
εκτος βεβαια αν μιλας για αλλο φορουμ?

και για να μην μπερδευομαστε αφελως εννοω για τις πολυκαναλες καταστασεις
μιας και το φορουμ λεγεται avclub

Αρα, αναφερεσαι στην κατηγορια Home Cinema...
Ομως υπαρχουν και αλλες κατηγοριες σχετιζομενες με ηχο που εχουν μεγαλη κινητικότητα!
Και στην τελικη, γιατι δεν ενεργοποιείσαι και εσυ να οργανωσεις κανενα τεστακι σχετικο με πολυκαναλο ηχο;

Ναι.
Και στην επιταχυνση οταν ειχα πει να κανω διαφορα τεστ ουδεις ειχε ενδιαφερθει
κατι το αναμενομενο,
αλλιως ολο και καποιος θα ειχε ερθει.
Κατι που δεν συμβαινει με τους προβολεις που συχνα πυκνα ολα και κατι βλεπουμε
εξαλου δεν ειμαι - ουτε θελω να ειμαι μοντερειτορ

Σιγά μην αρχίσουμε να νοικιάζουμε online και την "Παπαρήγα την καλή"...

Γιατί όχι;

:grandpa: Όσοι θα ζητάνε την "Παπαρήγα την καλή" θα αποκτάνε πρόσβαση στο ειδικό forum με παρουσιάσεις ταινιών XXX...

Απάντηση: Re: Αλλαγή ονόματος

Γιατί όχι;

:grandpa: Όσοι θα ζητάνε την "Παπαρήγα την καλή" θα αποκτάνε πρόσβαση στο ειδικό forum με παρουσιάσεις ταινιών XXX...

Εξαλλου εχει γινει ειδικη αναφορα σε καποιες από αυτες (HD)!!!

Δηλαδή μιλάμε για προβόλι σε ταινία ΧΧΧ με HD ποιότητα? Καλό ακούγεται!!! Υα είναι ενδιαφέρον πως θα ακούγονται οι "διάλογοι" σε 7.1!!!:worshippy:

Δηλαδή μιλάμε για προβόλι σε ταινία ΧΧΧ με HD ποιότητα? Καλό ακούγεται!!! Υα είναι ενδιαφέρον πως θα ακούγονται οι "διάλογοι" σε 7.1!!!:worshippy:

Άστα να πάνε.

Δε θα ξέρεις από που σου έρχεται!:violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Αλλαγή ονόματος

Ναι.
Και στην επιταχυνση οταν ειχα πει να κανω διαφορα τεστ ουδεις ειχε ενδιαφερθει
κατι το αναμενομενο,
αλλιως ολο και καποιος θα ειχε ερθει.

Είμαι μέσα με τα μπούνια για την επόμενη φορά που θα κάνεις κάτι, απλά δεν το είχα καταλαβει ότι ετοιμαζόσουν για κάτι τέτοιο....!!!!

κουρατζο μερχρι το τζεναιο που θα εχω το νεο τελικο
εκει να δεις τεστ ηχου sd και hd..........
και ακομα αλλα

Παρουσιάσεις στην audio υπάρχουν... Λίγες μεν αλλά υπάρχουν, μαλιστα ξεκίνησαν και δοκιμές. Οι ερωτήσεις είναι επίσης σημαντικές για να μαθαίνουν οι καινούριοι, κι ας γινονται και ξαναγίνονται. Το φόρουμ δεν ειναι περιοδικό για να παρουσιάζουμε καινούρια μηχανάκια, είναι πρωτίστως σημείο γνώσης και συνάντησης.

Re: Απάντηση: Re: Αλλαγή ονόματος

Εξαλλου εχει γινει ειδικη αναφορα σε καποιες από αυτες (HD)!!!

Curse Eternal, σε ΗD DVD φορμα, στον προβολέα του Παναγιώτη Βογιατζάκη:grinning-smiley-043είχα την τύχη να βρίσκομαι στην παρουσίαση -bye-