Συμφωνώ με quevedo, παρά το γεγονός πως ο τελικός σου είναι εύκολο φορτίο και ευκολο-οδήγητος 350mV -100Kohm, τα στάδια phono δεν φτιάχνονται με σκοπό να "οδηγούν" απ´ευθείας τελικούς ενισχυτές. Πόσο μάλλον να "βλέπουν" την μεταβαλλόμενη αντίσταση ενός ποτενσιόμεντρου (παθητικός προ).
Σίγουρα ένα ενεργό στάδιο buffer μεταξύ του phono και το παθητικού προ θα βοηθούσε πολύ στα δυναμικά, ατάκα κτλ.
Αν ασχολείσαι με κατασκευές σου προτείνω
αυτό.
Χρειάζεσαι μόνο το πρώτο στάδιο.
Το έχω φτιάξει πολλές φορές και για εμένα και για φίλους και πάντα το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Η κατασκευή είναι εύκολη δεν χρειάζεσαι τυπωμένο κύκλωμα (φτιάχνεται σε διάτρητη πλακέτα) και μπορεί να ρυθμιστεί με κέρδος 0db ή 6 db κάτι που νομίζω θα είναι ιδανικό για την περίπτωσή σου.
Επίσης μιας και το συγκεκριμένο κύκλωμα χρησιμοποιεί μόνο έναν τελεστικό, είναι πολύ εύκολο αλλάζοντας τον τελεστικό με κάποιον της αρεσκείας σου να πετύχεις το ηχητικό αποτέλεσμα που επιθυμείς.
Βέβαια το συγκεκριμένο buffer θα μπορούσε να μπει και ανάμεσα του προ και του τελικού, ή να βάλεις δύο ένα πριν και ένα μετά τον προ.