αλλαγη πικ απ

εδω και 2 χρονια εχω το pro-ject xpression 2 , σκεφτομαι να το αντικαταστησω με καποιο καλυτερο πικαπ οχι πολυ μεγαλυτερου κοστους-direct drive μαλλον καθως τα αλλα ειναι πανακριβα. θα ηταν πιο λογικο να αντικαταστησω την κεφαλη με μια ακριβοτερη-τωρα εχω ortofon 2m red- η να αγορασω ενα καλο direct drive αξιας απο mk2 και ανω . μου ειπαν οτι για να ακουω το ιδιο καλλα με direct drive πικαπ πρεπει να δωσω πολλα λεφτα... ισχυει?:drummer::drummer: ευχαριστω.

Το πλατό που έχεις είναι πάρα πολύ καλό, ειδικά για τα χρήματα που κοστίζει.

Για να δεις τι πραγματικά μπορεί να κάνει, πρέπει να έχεις καλή κεφαλή, ένα καλό προενισχυτή πικάπ κ καλή καλωδίωση διασύνδεσης.

Για να μην μιλήσω για την απαραίτητη αλλαγή όπου θα πρέπει να υπάρχει 2κάναλος ενισχυτής στο σύστημα.

Κ φυσικά το να αλλάξεις αυτό το πλατό με ένα mk2 είναι άκυρη κατ'εμέ κίνηση.

ενας τελικος σαν τον advance acoustic maa 402 δεν θα προσφερει στο συστημα μου μαζι με την αλλαγη κεφαλης?

ενας τελικος σαν τον advance acoustic maa 402 δεν θα προσφερει στο συστημα μου μαζι με την αλλαγη κεφαλης?

Αν δε δοκιμάσεις να ακούσεις ενισχυτές στο χώρο σου και στο δικό σου σύστημα μην περιμένεις να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα από αυτά που θα σου πούμε εμείς.
Ήδη έχουν γραφτεί αρκετές πιθανές λύσεις για να βελτιώσεις τον ήχο σου.
Εξέτασέ τις προσεκτικά, κάνε τις ακροάσεις σου κι αποφασίζεις.

Αυτά από εμένα.-bye-

ok θα ξεκινησω να δοκιμαζω ενισχυτες στο συστημα μου και θα παρω μια καινουρια κεφαλη και καλωδιο πικ απ-προενισχυτη ευχαριστω ολους.

Δοκίμασε και κανέναν Υamaha (AS 700), επίσης ο Creek EVO είναι πολύ αξιοπρεπές μηχάνημα σε τιμή ευκαιρίας το ίδιο και οι vincent αντίστοιχης κατηγορίας τιμής (γύρω στο 500άρικο).
Τέλος θετική εντύπωση μου έκανε στην έκθεση και το setup της ΧΤΖ, ειδικά ο ολοκληρωμένος που είναι πάρα πολύς για αυτά που ζητάει (γύρω στα 700).
Γιά τους Advance δεν έχω και τόσο θετική γνώμη μου ακούγονται νερουλοί και αδιάφοροι όπως ένας home cinema ;)

Πρέπει να καταλάβεις οτι ένα σύστημα με "ξύλινα πόδια" ποτέ δεν θα μπορέσεις να εκτιμήσεις τις πηγές σου.

Πολοί φίλοι πρότειναν πραγματικά αξιόλογες και ουσιαστικές βελτιώσεις για το πικάπ σου, για να μπορέσεις να τις εκτιμήσεις όμως πρώτα πρέπει να στηρίξεις τις πηγές σου σε σωστές βάσεις
γιαυτό άλλωστε δεν στις έχω ήδη προτείνει και εγώ παρότι με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.