Αλλαγή πικαπ

pkostas

New member
24 May 2009
67
Καλησπέρα.
Μετά από αρκετό καιρό συμβίωσης με το παλιό μου πικαπ αποφάσισα να προχωρήσω στην αντικατάσταση του.
Το πικαπ που υπάρχει είναι το REGA PLANAR 2 , RB250 , BENZ MICRO και phono το cambridge audio 640.
Το υπόλοιπο σύστημα αποτελείται από Leema Tucana 2 , Leema Antila 2 και Proac D15.
Το Budget είναι γύρω στα 700 ευρώ.
Εαν υπάρχουν κάποιες προτάσεις θα με βοηθούσαν πολύ.(δεν έχω καθόλου εμπειρία με πικαπ).
Ευχαριστώ.

Last edited by a moderator:
Με όλο τον σεβασμό στα οικονομικά σου το budget σου έστω και αν αφορά μόνο το πικάπ χωρίς καφαλή είναι οριακό θα έλεγα για να πάρεις κάτι ουσιαστικά καλύτερο.
Εκτός και αν πάς σε μεταχειρισμένο.

Δηλαδή θεωρείς ότι κάποιο Dual ή Thorens η Project σε αυτά τα χρήματα δεν θα παίξει καλύτερα από το Rega?
Τι γνώμη έχεις για το Clearaudio Concept ( μτχ στα 600-700 ευρώ)

Kαλύτερα θα είναι (σίγουρα σε pro-ject αλλα σε dual σε αυτήν την τιμή μπορεί να είναι και χειρότερα) μην περιμένεις να χάσεις την μπάλλα όμως με την διαφορά, Και επειδή απο τα γραφόμενα σου κατάλαβα οτι "ματώνεις" για να αναβαθμιστείς θεώρησα σωστό και ηθικό λαμβάνοντας υπόψιν και το υπόλοιπο σύστημα που "σηκώνει" κάτι καλύτερο, να σε ενημερώσω για το πόσο αξίζει η αναβάθμιση που σκεφτεσαι.

Το concept να το πάρεις είναι φανταστικό πικάπ (για εμένα απο τα καλύτερα ανα όχι το καλύτερο στο χιλιάρικο/βάλε) στην δέ τιμή που μου λές ούτε να το συζητάς σπέυσε και θα τρίβεις τα αυτιά σου!..

Last edited by a moderator:
Εγώ θα σου πρότεινα να βρείς κανένα μεταχειρισμένο gyro michell spider
εχει κανένα χιλιάρικο κλασικό καλό πικάπ και στο μέλλον το αναβαθμίζεις και σε orbe αν 'εχεις χρήματα